home
30-05-10

Steaua II - Sportul Studentesc 0-1 (0-1)

Multumiti ca s-au salvat de la retrogradare sau resemnati cu gandul ca vor ceda locul Gloriei Buzau, tinerii stelisti de la Steaua II au fost invinsi cu 1-0 de catre Sportul Stundetesc, echipa de pe locul 2 din seria 1 a ligii 2.

Lungu(cpt.) - Muzac, Iacob, Stegaru, Lupu - Batfoi(Albu,71), Lazar, Bejan(Tosca, 53), Nastasie - Simion, Rusu(Vatajelu, 38)

Sportul a venit in Ghencea cu misiunea clara de a pune mana pe cele 3 puncte si asta au si facut. Intreaga prima repriza a fost dominata de "Gasca Nebuna", acestia reusind sa deschida scorul in minutul 35, prin Curelea, dupa o pasa printre primita de la Ferfelea. Cei doi sunt golgeterii Sportului si ai Ligii secunde, (Curelea - 19 goluri, Ferfelea - 22 goluri), reusind sa marcheze impreuna mai multe goluri decat Steaua II(33 de goluri marcate - Golgeterii Stelei II sunt Rusu si Simion, ambii cu 6 goluri) in acest sezon.

Vazand ca Steaua II e condusa, Strizu a mutat imediat si, in minutul 38, Rusu, un atacant, a fost inlocuit cu Vatajelu, un mijlocas. Decat sa incerci sa marchezi, mai bine sa nu primesti mai multe.

Doua ocazii importante a avut Steaua II in prima repriza, doar 2. Rusu a trimis din careu peste poarta in minutul 5 si tot Rusu a pasat in fata portii, in minutul 30, dupa o actiune a lui Nastasie, mingea ajungand la un fundas al Sportului.

Repriza secunda a fost total diferita fata de prima. Multumiti cu cele 3 puncte pe care scorul de 1-0 le-a bagat in buzunarul lor, "studentii" au luat piciorul de pe acceleratie si s-au multumit sa apere avantajul de pe tabela. Astfel, Steaua II a trecut la controlul jocului si a reusit sa ajunga in preajma careului Sportului de foarte multe ori insa slaba calitate a paselor a facut ca scorul sa ramana neschimbat.

Cea mai mare ocazie a reprizei a aparut Stelei II. In minutul 85, Vatajelu a scapat singur spre poarta, a sutat din partea dreapta iar sutul sau a fost respins de Viciu.

Steaua II - Sportul Studentesc, 0-1.

Steaua II ocupa locul 12 si, cu 2 etape inainte de finalul sezonului, s-a salvat de la retrogradare. Asta, din pacate, nu inseamna insa ca va juca in liga secunda si in sezonul viitor. Cu 10 victorii, 10 egaluri si 12 infrangeri, acesti copii nu au facut o mare figura in acest sezon de liga 2 dar au muncit si au reusit sa se pastreze in aceasta liga, corect, pe propriile lor forte. Ar fi mare pacat ca, din sezonul viitor, Steaua II sa joace din nou in Liga 3.


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Bursucul

Dan PetrescuBursucul sau sfidarea dâmboviţeană. Dan Petrescu este direct: „Tot citesc prin presă că Panduru e stelist adevărat, Hagi la fel, şi aşa mai departe. Singurii stelişti adevăraţi suntem eu

Steaua contra Steaua

Cine-l felicita, e impotriva noastra!Felicitari, d-le Becali! Ai reusit! Ai reusit ce ti-ai propus! Ce ai urmarit de la inceput! Ai reusit sa rupi in doua fiinta Stelei, sa o iei ostatica, sa o bagi in fata dumitale, si s-o manipulez