home
27-05-10

Cand iti tai singur craca

Ce mai e de spus dupa un nou sezon ratat, dupa un nou sezon in care Steaua a fost facuta de rusine de acest personaj dubios si murdar al carui nume nu il vom pomeni in acest articol? Dupa un loc 6, a venit un loc 4. Progres sau regres? Multi ar spune progres dar, avand in vedere calitatea fotbalului romanesc, varianta regresului ar fi mult mai aproape de adevar.

Sezonul s-a incheiat si a inceput deja noul sezon. Spun asta pentru ca majoritatea echipelor din Liga 1 au inceput deja(unele au inceput de acum cateva luni) sa pregateasca noul sezon. Transferuri, strategii, tactici, marketing, planuri, obiective, etc. Chiar daca valoarea acestui campionat e una indoielnica, macar unii incearca sa fie mai buni, incearca sa realizeze ceva. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Steaua.

Momentan, Steaua nu are antrenor. Desi Stoichita e in acest moment la echipa, antrenor nu e. Functia pe care o ocupa e cea de angajat plangacios, multimea de nume care ar trebui sa vina in locul sau facandu-l pe "Lippi" sa planga la fiecare camera TV si nelinistindu-l incredibil de mult. In tot acest timp, Steaua se mentine pe aceeasi linie de plutire. Si, cand spun linie de plutire, nu va ganditi la ceva bun. Ganditi-va mai bine la acel FLATLINE de la EKG. Acea linie descrie mult mai bine Steaua, mult, mult, mult, extrem de foarte mult mai bine.

Strategii pentru urmatorul sezon? "Pac, pac, Piturca, pac, pac, 10 milioane(unii presupun ca EURO, noi zicem ca lei vechi), pac, 4, pac, 4, pac, 2, pac finala Champions League"

Fara antrenor(Pentru ca Steaua nu are antrenor acum), fara manager(pentru ca Steaua nu mai are de ceva vreme manager), fara bani si fara multe alte lucruri importante, Steaua nu poate sa priveasca cu ochi buni startul urmatorului sezon. Despartirea de unii jucatori importanti nu face decat sa afunde Steaua si mai mult in nisipul miscator in care se afla inca din 2003.

Totusi, solutii ar fi.

O reconstruire a echipei ar fi posibila. Un manager competent, niste banuti si un sezon de sacrificiu ar putea face minuni pentru Steaua, mai ales ca joaca intr-un campionat extrem de slab, campionat pe care Steaua lui Protasov sau cea a lui Zenga(ca sa nu vorbesc de alte Stele, mult mai mari) l-ar fi dominat de la un capat la celalalt fara prea mari probleme.

Din pacate, in ziua de azi optimismul e zdrobit foarte urat de realism. Acel "ar fi" nu este "sunt". Si cu asta am spus totul. La Steaua, obiectivul de "fara Champions League sunt mort" reprezina greutatile care trag echipa tot mai mult in acel nisip miscator despre care am vorbit.

"Steaua sa nu mai cumpere mijlocasi, ca de la anul vin eu la echipa!" - Alexandru Lazar, mijlocas central, Steaua II

Poate ati intuit din citatul de mai sus, poate nu, solutia de salvare pentru Steaua, in opinia mea, o reprezinta Steaua II. Mai bine zis, jucatorii de la Steaua II. Nu toti, unii: Lazar, Iacob, Mihai, Lungu, Rusu, Vatajelu, Bejan, Mustata, Filip, Rusu, Batfoi sau Tosca si altii. Acesti tinerei, majoritatea sub 20 de ani, au reusit un sezon foarte bun in liga secunda, au reusit multe etape fara infrangere, au reusit sa sperie "granizii" din b si si-au castigat locul in aceasta liga.

Si-au demonstrat valoare, au aratat ce pot si ce credeti ca au primit in schimb? Din sezonul viitor, Steaua II va ceda locul in liga secunda Gloriei Buzau, echipa care, cel mai probabil, va retrograda. Nu numai ca va ceda locul dar va ceda si jucatorii si, astfel, putem observa cum solutiile pentru salvarea Stelei dispar una cate una, ramanand, in final, UNICA SOLUTIE, "Pleaca din Ghencea!".

Au invatat cei de la Steaua din greselile facute pana acum? Nu.
Au de gand sa schimbe ceva pe viitor? Nu.
O sa il castige Steaua pe "24" la anul? De 24 de ori NU.

In conditiile in care la Steaua nu se baga bani si nu se fac transferuri adevarate, juniorii erau singura sansa pentru o renastere a echipei din punct de vedere sportiv. Dar, din moment ce acesti copii care fac performanta dupa performanta(cautati sa vedeti ce au facut grupele de copii si juniori ale Stelei in ultimii ani. O sa ramaneti surprinsi sa aflati ca acesti copii au reprezentat Steaua mult mai bine ca "cei mari", distrugandu de multe ori rivalele traditionale. Asta pe langa titlurile castigate) sunt indepartati, sunt imprumutati la alte echipe, dati de tot pentru a nu pune in pericol posturile unor tiulari de drept(Stratila, mijlocas dreapta, a fost dat afara de la echipa, a ajuns la Astra si acum e dorit de Dinamo. Oare pentru ca nu are valoare?) sau ignorati pur si simplu, nu putem decat sa plecam captele si sa ne asteptam la noi Talli sau Parpasi sau Jelevi si sa ne cumparam tricouri cu Baciu17 sau Nicolita16 pentru ca e clar ca acesti oameni vor ramane pe veci la Steaua.

Cand iti tai singur craca de sub picioare, nu ai cum sa faci performanta. Nu ai cum sa castigi titluri, cupe, nu ai cum sa joci finale de Champions League. Ramai doar cu "pac,pac"-ul.


Adrian


https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmatorhttps://fcsteaua.ro:/ Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 mai
16:30
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

VideoNewshttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Video Imagini Trackerhttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Steaua painting https://fcsteaua.ro:/ Tudorel Stoica membru onorific AISS https://fcsteaua.ro:/ Tudorel Stoica membru onorific AISS https://fcsteaua.ro:/ Tudorel Stoica membru onorific AISS https://fcsteaua.ro:/ Tudorel Stoica membru onorific AISS https://fcsteaua.ro:/ Tudorel Stoica membru onorific AISS https://fcsteaua.ro:/ foto 30 https://fcsteaua.ro:/ foto 29 https://fcsteaua.ro:/ foto 28 https://fcsteaua.ro:/ foto 27 https://fcsteaua.ro:/ foto 26 https://fcsteaua.ro:/ foto 25 https://fcsteaua.ro:/ foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 foto 10 foto 9 foto 8 foto 7
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Bursucul

Dan PetrescuBursucul sau sfidarea dâmboviţeană. Dan Petrescu este direct: „Tot citesc prin presă că Panduru e stelist adevărat, Hagi la fel, şi aşa mai departe. Singurii stelişti adevăraţi suntem eu

Steaua contra Steaua

Cine-l felicita, e impotriva noastra!Felicitari, d-le Becali! Ai reusit! Ai reusit ce ti-ai propus! Ce ai urmarit de la inceput! Ai reusit sa rupi in doua fiinta Stelei, sa o iei ostatica, sa o bagi in fata dumitale, si s-o manipulez

https://fcsteaua.ro:/