home
19-05-10

Povestea unui transfer - Episodul I : Amenintarea fantomului

Cu nu foarte mult timp in urma, pe o planeta nu suficient de indepartata ...

Era odata ca niciodata o tara. Sa-i zicem Somalia. O tara minunata, calda, insorita, torida, uneori chiar desertica. Oamenii de acolo se imparteau in doua categorii : slabi si scheletici. Erau harnici ca nimeni altii, la curatenie nu-i intrecea nimeni. Se curatau intre ei de dimineata pana seara, fara sa uite de tara : o curatasera aproape complet, incat nimeni nu mai tandalea pe langa ziduri. Nu mai ramasese vreun zid in picioare.

In acest timp, undeva, intr-o tara foarte indepartata, stadionul Ghencea se afla sub asediul diabolicei Federatii a Suporterilor Stelisti, pe scurt FSS. Stadionul era sediul lui Gigii Becaaaliii, Lordul Cocalarilor, si maestrul partii foarte intunecate si foarte certate cu scoala, bunul-simt si educatia, a Fortei. Ce este Forta nu vom discuta aici. Sa ne rezumam la a admite ca Forta exista.

Lordul Gigii Becaaaliii privi cu manie tribunele partial goale, partial umplute cu membri FSS. Simti o perturbare profunda in Forta, in momentul in care echipa discipolilor Lordului intra pe teren. De asemenea Gigi mai simti si ceva putoare venind de undeva din Loja, dar acest lucru nu-l deranja foarte tare. Strigatele membrilor FSS deranjau echilibrul partii foarte intunecate a Fortei : echipa discipolilor parea confuza. Desi Gigii Becaaaliii prevazuse complet mersul meciului intr-un interviu acordat site-ului manele.cocalari.intergalactic, evenimentele nu se desfasurara cum trebuia. Discipolii frecau Forta pe teren, zdrentele din FSS protestau prin tribune, si culmea culmilor, adversarii au si marcat un gol. Lordul Gigii Becaaaliii incerca sa foloseasca Forta pentru a scoate mingea din plasa. Degeaba.

Incruntat, Gigii Becaaaliii trase o flegma pe geamul Lojei (da, toate locurile unde sta Gigii Becaaaliii se scriu cu majuscula). Imediat, Cancelarul Suprem Auxiliar si Servitor, Mache, se arunca pe geam, disperat sa prinda flegma stapanului pe frunte inainte sa aterizeze pe trepte. Nu reusi, dar Lordul Gigii Becaaaliii fu impresionat de devotament, si-i arunca o intruchipare a Fortei : o bucata de hartie dreptunghiulara, verde, cu numarul 100 scris pe ea. Mache primi darul in Forta, si Forta sa particulara mai crescu putin.

Gigi tuna spre discipolii sai principali, Contele Argatseala, Lordul Geambazi, Baronul Mache si Hahalerul Ianuli :

- Bah, deci asa nu maaaai meeergeee... Deci eu dau Forta de la mine la toaaataa echipa de discipoli si apoi ne fac praf hahalerele alea ?? Si in tribune de ce sunt aia cu partea care nu-mi place a Fortei ??
- Lord Gigii Becaaaliii, incerca sa spuna Contele Argatseala, au mers la Senatul Republicii si au castigat in tribunale dreptul de a intra pe stadion ..
- Bah, ce ma intereseaza pe mine tribunalul Republicii ? Eu suuunt Lordul Cocalarilor si eu comand aci ! Si fiindca voi ati risipit puterea partii foarte intunecate a Fortei ... luati de aci !

Gigii Becaaaliii incearca sa le traga un sut in fund. E greu fiindca Mache e cu buzele lipite de pantofii lui din piele de oaie interstelara. Renunta si revine la discurs :

- Dar euuu, Gigii Becaaaliii, am un plan bah zdrente de asistenti de Lorzi Cocalari ce sunteti. Deci tu conte Argatseala, fiindca tu stii sa folosesti reteaua interspatiala de comunicatii goagal ai saaarcina sa-mi gasesti cel mai tare jucator din galaxie ! Evident, dupa ucenicul meu personal, Extra-Dark Banelinhous, fiindca asta deja e cel mai tare. Deci al doilea cel mai taaare jucator din Galaxie ! E clar ??
Voi ceilalti sa-l ajutati pe Contele Argatseala, nu mai frecati atata Forta pe aci !
- Da, Lord Gigii Becaaaliii, raspund in cor discipolii. Putem sa stim ce buget ne puneti la dispozitie pentru deplasari si transfer ?

- O sa mai meditez si va comunic decizia mea printr-o telegrama interspatiala codificata sub forma de behaituri ! Mars la treaba !

Discipolii se grabesc sa se imbarce in nava stelara "Oaia Deceniului", model Q77, proprietatea personala a Contelui Argatseala. Noi aventuri se profileaza la orizont !

Strezahuzum

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/
nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

International Curtea de Arges

STEAUA

Sambata, 22 mai
16:30
DigiSport
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Program Liga 1 2009/2010
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Loti

boloniAr fi fost omul unei singure echipe, ASA Tg.Mureş(acolo unde el centra şi tot el dădea cu capul), dacă Steaua-1984 n-ar fi insistat, cu cerul şi pământul, să-l transfere în linia ei de mijloc

Precizari

Interviul cu fostul ministru al Apararii nu poate fi pozitionat decat in doua variante . Ori e o facatura ordinara (si am sa spun de ce cred asta mai incolo), ori tataie asta asta e la o varsta la car

https://fcsteaua.ro:/