home
18-05-10

Creditorul Stelei: "Dau fanii in judecata, sunt disperat!"

Gigi Becali s-a săturat de manifestările fanilor şi spune că aceştia îi pun afacerea în pericol, că îi va da în judecată şi le va cere daune.

"O să dau fanii în judecată şi le voi cere daune, pentru că îmi pun afacerea în pericol!", a spus Becali la Telesport, iar răspunsul Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti nu a întârziat prea mult. Aceştia l-au taxat pe Becali pentru declaraţia agresivă.

"I-am cerut despăgubiri de un euro şi probabil că-l vrea înapoi. Pe criza asta, înţelegem că e important chiar şi un euro pentru Gigi", a replicat Marius Nicolau, un reprezentat al AISS.

Fanii Stelei au fost prezenţi într-un număr foarte redus la meciurile de acasă ale echipei lor din acest sezon. Onoarea a fost salvată în deplasări, acolo unde fanii s-au înghesuit să-şi vadă favoriţii chiar dacă evoluţiile lor nu au fost prea convingătoare. Astfel, Steaua ocupă locul patru într-un clasament al mediei spectatorilor la meciurile sale.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

International-Steaua, 0-2 - OmBun

International-Steaua, atmosfera - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Loti

boloniAr fi fost omul unei singure echipe, ASA Tg.Mureş(acolo unde el centra şi tot el dădea cu capul), dacă Steaua-1984 n-ar fi insistat, cu cerul şi pământul, să-l transfere în linia ei de mijloc

Precizari

Interviul cu fostul ministru al Apararii nu poate fi pozitionat decat in doua variante . Ori e o facatura ordinara (si am sa spun de ce cred asta mai incolo), ori tataie asta asta e la o varsta la car