home
13-05-10

Perfuzii cu iluzii

Fiinta intima a clubului, nevrozata de obscurantismul administratiei Becali, cauta natural, puncte de apropiere cu imaginea despre ce ar putea sa insemne salvarea lui.
Piturca demonstreaza, pentru a “n”-a oara vocatia salvatorului, reformatorului providential, care aduce lumina si directie unui sistem anchilozat si inert, incapabil sa se determine singur.
 
Caracteristicile d-lui Piturca isi gasesc un teren cum nu  se poate mai fertil pe particularitatile sufletesti ale neamului, vesnic in asteptare de un deux ex machina, care sa expuna actiunea, oferind credibilitate si sens personajelor, anuntandu-le sensul existentei si programandu-le viitorul.
 
Dl. Becali nu se va mai baga la echipa, pt. ca va vedea singur ca principiile pe care le va impune Piturca sunt cele juste, in urma rezultatelor obtinute si in urma atmosferei normale instaurate.

Va vedea ca dl. Ienei poate ajuta mai mult clubul prin sfaturi, experienta si ceea ce reprezinta, decat cancelarul Virgil.
Va vedea ca Tudorel Stoica e mult mai competent decat cel numit Mache, si inseamna prin simpla prezenta, un plus enorm, prin simpla forta a numelui.
Va vedea ca e mai bine ca la Steaua sa lucreze cei care au facut performanta: stelistii! Iar nu rudele semianalfabete ale d-sale.
 
D-l Becali isi va da seama de greselile facute si le va regreta, luandu-si angajamentul de a nu le mai repeta niciodata.
Se va dovedi generos, ca un bun crestin ce este, si va sterge cu buretele toate conflictele cu suporterii, dandu-le un semn de marinimie si lasandu-I sa intre in casa d-sale, pe care a renovat-o cu banii, sangele si sudoarea sa, si care ii apartine, si pe care o va lasa nepotilor.
 
Vom incepe sa avem rezultate din ce in ce mai bune. Vom invinge fara emotii acasa echipele de partea a doua a clasamentului. Vom avea posesie!
 
Vom a avea, in sfarsit, trasee! Trasee, trasee, trasee!
Jucatorii nu vor mai fi criticati.
Antrenorii vor avea liniste deplina.
Suporterii vor fi atrasi langa echipa.
Nu se va mai vorbi de bombe.
Nici de pasarici ½.
Patronul va veni in loja. Pac: cravata. Pac:batista. Atata tot.
 
Tot ce se va intampla la Steaua – bun sau rau- va fi in sarcina profesionistilor care se vor ocupa de destinele clubului.
Dl. Becali va respecta principiul lui Alecsandrescu, care spunea ca la Steaua trebuie sa munceasca pt. a face performanta cei care au asudat pt. clubul asta, si stiu ce inseamna gloria numelui de Steaua.
 
Nu vor mai fi atacate fostele glorii.
 
Publicul telespectator va fi atras din nou catre ceea ce se intampla la Steaua pe subiectele normale: Cine mai vine? Cu cine jucam pe dreapta? Jucam cu doua varfuri sau unul singur? Ce post o sa joace Tanase?
Tendinta o sa fie ca majoritatea sa stearga totul cu buretele si sa priveasca inainte:” Ce-a fost, a fost! Conteza Steaua! Sa avem noi rezultate!”.
“Nu vedeti ca lui Becali i-a venit mintea la cap? Si-a dat seama si el ca a gresit! Lasati-l in pace. El baga banii”
 
Pana intr-o zi – nu mai departe de luna august; cel tarziu septembrie- cand d-l Becali nu va mai putea sa reziste. Va strange atata obida in sufletul sau puturos, incat va rabufni la adresa lui Piturca, asacum a facut-o si la adresa lui Giovani, nemaivorbind cu el ani de zle, si la adresa lui Mitica, si la dresa lui Basescu, si la adresa lui Hagi.
 
Toate complexele de care sufera acest om cu adevarat bolnav, vor face imposibila, vreodata, performanta curata la Steaua, cu niste minime principii de moralitate. Tot ce va urma cu el la club, nu va fi decat o lunga agonie, fara nicio perspectiva de a iesi din ea.
 
Toate sperantele pe care la au unii dintre noi, vizavi acest om, nu reprezinta decat niste perfuzii cu iluzii.

Moskopole

Pariuri

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/tea de Arges
STEAUA

Sambata, 22 maihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
16:30
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
foto 15
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/16064/foto 15"> foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 foto 19 foto 18 foto 17 foto 16 foto 15 foto 14 foto 13 foto 12 foto 11 foto 10 foto 9https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Loti

boloniAr fi fost omul unei singure echipe, ASA Tg.Mureş(acolo unde el centra şi tot el dădea cu capul), dacă Steaua-1984 n-ar fi insistat, cu cerul şi pământul, să-l transfere în linia ei de mijloc

Precizari

Interviul cu fostul ministru al Apararii nu poate fi pozitionat decat in doua variante . Ori e o facatura ordinara (si am sa spun de ce cred asta mai incolo), ori tataie asta asta e la o varsta la car

Sondajhttps://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/