home
20-04-10

Despre Argaseala

În ultimii ani m-am tot întrebat „ce îl defineşte mai clar pe Valeriu Argăseală?”. „Prostia?”, „Slugărnicia?”,„Nesimţirea?”, „Perversitatea?”, „Jigodismul?”...Ieri am primit în sfârşit răspunsul: „Toate aceste lucruri îl caracterizează perfect pe cel care este preşedintele Stelei”!

Într-un moment în care Steaua se zbate în mediocritate, iar umilinţele din partea rivalilor de-o viaţă par a nu mai avea sfârşit, sluga numărul unu a lui Becali George i-a convoacat de urgenţă pe pseudojurnaliştii de casă ai clubului pentru a-l face praf şi pulbere, într-o aşa zisă conferinţă de presă, pe Gabriel Eşanu, ziarist la Cancan, dar mai ales, „vagabond” din Peluza Sud!
Argăseală s-a arătat extrem de deranjat de faptul că Gabriel a îndrăznit să ne arate nouă, opiniei publice, o altă faţă pe care o are preşedintele, aceea de şpăgar! Da, şpăgar! Conform mărturiei a doi foşti juniori ai Stelei (Alexandru Neagoe şi Andrei Dragomirescu), măscăriciul Argăseală le-a cerut acestora câte 1.500 de euro pentru a le da actele de care aveau nevoie pentru a se transfera la alte formaţii la sfârşitul junioratului.

Nervos, Argăseală a apărut în faţa “presei” şi l-a atacat pe Eşanu despre care a spus că este unul din membrii interzişi ai Peluzei Sud, care a încercat să obţină bilete de intrare pe stadion falsificându-şi CNP-ul!
Mai mult, preşedintele din Ghencea a dezvăluit că în ziua meciului cu Rapid a primit pe telefonul mobil un mesaj de ameninţarea cu moartea. Vinovat de acest lucru, este, evident, Gabriel Eşanu! Şi mai evident a fost faptul că, inexplicabil, Argăseală a refuzat să arate aşa-zişilor jurnalişti acel mesaj şi totodată să dovedească în faţa opiniei publice faptul că ziaristul de la Cancan a fost cel care i-a trimis mesajul. În plus, Argăseală a anunţat că l-a acţionat în instanţă pe Eşanu.

Dacă jurnaliştii de casă ai Stelei au tăcut mâlc, am să-mi permit eu să-i pun câteva întrebări lui Argăseală:
1. Cu ce drept, din punct de vedere legal, i s-a interzis lui Gabriel Eşanu să intre pe stadionul Steaua?
2. Cum dovediţi faptul că acest om este membru al Peluzei Sud? Doar pentru că şi-a cumpărat abonament în acea zonă a stadionului? De exemplu, şi tatăl meu, în vârstă de 62 de ani, merge la meciurile din Ghencea tot în peluza de sub tabela de marcaj? Oare şi el este membru al Peluzei Sud?
3. Ce dovadă aveţi când spuneţi că Gabriel Eşanu este cel care v-a trimis acel mesaj?
4. De ce vă legaţi de un ziarist când problemele reale ale Stelei sunt cu totul altele?
5. Cine l-a constrîns pe Eşanu să-şi falsifice CNP-ul pentru a putea să vadă pe viu umilinţele la care este supusă Steaua?
6. De ce nu faceţi public acel mesaj de ameninţare? Să nu-mi spuneţi că instaţa nu vă dă acest drept.
Atât am avut de spus despre perversul din fruntea clubului Steaua. Concluziile le trageţi singuri. Numai bine! Steaua liberă!

pablo80

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmatorhttps://fcsteaua.ro:/ Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Poli AEK Timisoara

Duminica, 25 aprilie
20:30https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Digisport
TV LIVE
Felicitarihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Tricouri Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Steaua turabo - Gaz Metan Medias https://fcsteaua.ro:/ Steaua turabo - Gaz Metan Medias https://fcsteaua.ro:/ Steaua turabo - Gaz Metan Medias https://fcsteaua.ro:/ Steaua turabo - Gaz Metan Medias https://fcsteaua.ro:/ Steaua turabo - Gaz Metan Medias https://fcsteaua.ro:/ Steaua turabo - Gaz Metan Medias https://fcsteaua.ro:/ Steaua turabo - Gaz Metan Medias https://fcsteaua.ro:/ 2 https://fcsteaua.ro:/ Steaua turabo - Gaz Metan Medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la targu jiu https://fcsteaua.ro:/ for_sale https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias https://fcsteaua.ro:/ steaua la medias steaua la medias steaua la medias steaua la medias

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�

HALAGIAN

halagian Se dorea un HALA GIANT(Hala Giganticul), dar, oricât s-a străduit, n-a reuşit a fi decât un antrenor mai mare decât fotbalistul cu acelaşi nume. Extrem de sever, folosind doar câteva principii

https://fcsteaua.ro:/