home
20-04-10

Din ciclul: oierul bate campii! Il vrea pe Piturca si va investi milioane!

Discursul lui Becali s-a modificat după umilinţa suferită în Giuleşti. A lăsat orice orgoliu la o parte şi a chemat fanii înapoi lângă echipă, a promis că de la vară va investi serios şi a lăsat să se înţeleagă că vor fi schimbări majore. ProSport a aflat că Piţurcă este omul văzut drept salvatorul din Ghencea.
Mai degrabă resemnat după tot ce s-a întâmplat până acum, Becali a spus că se va mulţumi şi cu locul doi, unul care să ducă Steaua în preliminariile Ligii. Viitorul este preocuparea patronului stelist şi în el este gata să investească iar milioane bune.
Spre deosebire de alte dăţi când îşi făcea intenţiile publice, acum Becali păstrează discreţia şi refuză orice comentariu pe tema Steaua din sezonul 2010-2011. Coşul "Top secret" de la palat produce îngrijorare în Ghencea. Liniştea aceasta suspectă i-a făcut pe angajaţii clubului să facă speculaţii şi să ţeasă scenarii deloc optimiste în ceea ce îi priveşte. Din câte se pare, Dinu Gheorghe este o pistă falsă, dar pericolul ce îi paşte pe actualii conducători rămâne.

Piţi ştie să lucreze cu patronul

Ce înseamnă acest "Vor fi schimbări majore la Steaua?". ProSport a adunat informaţii, le-a pus cap la cap şi dezvăluie planul lui Gigi Becali. Victor Piţurcă este dorit înapoi de patron. Argumentele sunt relaţia bună existentă în permanenţă între cei doi, o legătura sentimentală sudată de faptul că au început într-un fel sau altul acest drum al Stelei moderne, dar mai ales convingerea că fostul selecţioner este managerul ideal.

Scenariu SF: Becali, patronul model

Piţurcă este unul dintre oamenii din fotbal care îl cunoaşte pe Becali foarte bine şi ar şti cum să gestioneze temperamentul coleric al patronului.
E greu de crezut că Piţurcă ar veni dacă nu ar fi sigur de faptul că nu ar mai exista riscul să se confrunte cu imixtiuni în viaţa echipei atât înainte, cât şi după meci. De asemenea, încă din precedentul mandat, ex-selecţionerul s-a comportat ca un manager veritabil care să stabilească totul, de la politica transferurilor până la strategia de comunicare a clubului. În acest sens, de la lot până la stafful tehnic sau administrativ, Piţurcă ar avea ultimul cuvânt. Asta ar echivala cu Becali - patron model venind la stadion direct în lojă, dând declaraţii cuminţi şi pe teme generale, fără polemici ori critici vehemente la adresa propriei echipe. Crede cineva că este posibil aşa ceva? Becali da! Dar înainte de el, e sigur şi Piţurcă. Altfel nu ar accepta vreodată să vină la Steaua!
"Eu am greşit cu Piţurcă. Trebuia să îl aduc din nou, că el este antrenor. Am greşit că nu i-am spus să vină în Ghencea după ce a fost dat afară de la naţională", Gigi Becali, finanţator Steaua
Dragomir nu crede că Becali va investi masiv
Preşedintele LPF nu îl crede pe finanţatorul stelist că va investi masiv la Steaua din vară, aşa cum a început să se laude. "O fi zis Gigi Becali că în vară va băga 15 milioane de euro în echipă, dar eu nu îl cred. Cine mai crede ce zice omul ăsta? Dacă era vorba să ia 15 milioane, atunci da, dar nu să dea la echipă", a declarat Dumitru Dragomir (foto) la Sport Total FM.


Gigi Becali a vorbit ieri la emisiunea "Ora exactă", moderată de Lucian Lipovan, despre situaţia grea în care se află Steaua, precum şi despre planurile pe care le are din vară. "Ora exactă" a debutat ieri la Sport.ro şi va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, de la ora 10:00 până la ora 12:00.

Domnule Becali, ce planuri mai aveţi cu echipa după înfrângerea cu Rapid?
Mă gândeam azi (n.r. - ieri) să fac o conferinţă de presă, în care să promit suporterilor că voi băga bani la vară, că mă voi implica, şi să-i rog să fie aproape de echipă etapele astea care au mai rămas. Chiar şi suporterii care mă înjură... Mă gândeam să dau drumul la tot, la peluze, să vină lumea să ne susţină, să salvăm ce mai e de salvat.
Ce v-a făcut să vă răzgândiţi?
Nu ştiu dacă poţi avea încredere în ei. Sunt dezamăgit după înfrângerea asta cu Rapid. S-a dus titlul! Sper să iau locul doi, deşi nu mă mulţumeşte, dar fiind cap de serie, avem şanse să ajungem în play-off şi de acolo am putea lua 3,5 milioane de euro.
De ce veţi investi în vară atâţia bani? Aţi spus chiar de 20 de milioane de euro... Îi aveţi pe criza asta?
Pentru că fotbalul e cam singura plăcere pe care o mai am. Dimineaţa, după ce mă trezesc, ud florile, mă uit la petale, mă uit la pomii fructiferi, mulg oile şi apoi mă uit la fotbal. Altceva nu fac. Şi în fotbal am fost primul i vreau să revin în prim-plan. Să nu-l las pe Paszkany în faţa mea. Nu sunt ironic, chiar îmi scot pălăria în faţa lui. El a făcut transferuri bune, eu transferuri proaste şi poate am cheltuit mai mult decât el.
La ce vă referiţi?
Păi, uitaţi-vă la Tănase! Am luat jucători care nu au caracter puternic, evoluează cu trac şi până la finalul meciului nu fac nimic.
Fiorentina l-ar vrea pe Tănase, e adevărat?
Nu cred asta, alt jucător e monitorizat de altă echipă. Cumpărarea lui a fost o tâmpenie de-a mea. Dacă aş avea o ofertă pentru el, l-aş da în trei secunde, nu patru!
Ce va fi la vară?
Voi face schimbări majore. Schimbăm echipa, jucători, aaa... şi altceva, dar nu pot să spun acum, pentru că nu vreau să stric şi mai mult atmosfera. O să vedeţi voi. Dar voi băga şi 15-20 de milioane de euro dacă va fi nevoie, numai ca să fiu iar primul.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Poli AEK Timisoara

Duminica, 25 apriliehttps://fcsteaua.ro:/
20:30
Digisport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�

HALAGIAN

halagian Se dorea un HALA GIANT(Hala Giganticul), dar, oricât s-a străduit, n-a reuşit a fi decât un antrenor mai mare decât fotbalistul cu acelaşi nume. Extrem de sever, folosind doar câteva principii