home
12-04-10

Cati ani ia Gigi Becali?

Prietenie-n sus, prietenie-n jos, îmi e ca un frate, bla, bla, bla. Între Dumitru Dragomir şi Gigi Becali, frăţia a prins rădăcini vârtoase şi a înmugurit având doar suportul intereselor. Numai şi numai interese, nu taclale la table sau la un pocher, ca să mai omoare timpul. Dacă Steaua lui Becali n-a mai fost cocoloşită la Ligă şi la comisii, chiar şi atunci când erau în bătătura FRF, atunci n-a mai fost cocoloşit nimeni. Când Dragomir îi dădea cu zece mâini, lui Becali îi năştea oaia. Cele trei puncte care au luat drumul Timişoarei au hodorogit căruţa prieteniei.

De vineri încoace, potop de acuze, ameninţări cu DNA, cu tribunalul de la Lausanne, cu redeschiderea dosarului Valiza.
"Un caz limpede de corupţie", susţine azi Dragomir. Ieri era exact pe dos. De ce nu ne surprinde oare pirueta lui Dragomir?!

Dintre toate acuzele, multe scoase din lada cu vechituri din pod, una bate la ochi. Cea de luare de mită. Becali nu părea încolţit de îndoieli, era frământat doar de dilema dacă Dragomir s-a îmbogăţit cu până într-un milion sau peste. Nu şi dacă plicul e o fantezie născocită în cercuri fotbalistice. "O să aflu eu cât s-a dat pentru cele trei puncte la masa verde", promitea 007 din Pipera. Până să-şi pună Becali şepcuţa de Sherlock Holmes, logic ar fi să mute Dragomir.

Nu doar să se arate cătrănit de ce i-a ieşit pe gură prietenului de până mai ieri. Alţii doar au mai pişcat, au lansat acuze voit străvezii, la două capete şi s-au ales cu un munte de amenzi şi luni, ani adunaţi de suspendare. Iancu şi Mititelu au pierdut demult socoteala. După aceeaşi măsură, cât ar trebuie să ia acum Becali?

Dacă nici acuzaţia de luare de mită nu mai e defăimătoare, atunci nu mai e niciuna. Întrebarea e dacă Dragomir va accepta provocarea şi va muta o piesă sau va cere time-out, ca să-i mai treacă şi pandaliile celui care-l vrea descăpăţânat de la Ligă.

Mihai Ciuca (ProSport)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�