home
09-04-10

Garda Maghiara ataca Steaua

Ziarul „Prosport“ a publicat în editia sa din 4 martie, un articol intitulat sugestiv „Un român de etnie maghiară dă Steaua în judecată! VEZI ce despagubire cere! ”. Citez din material:

„Csibi Barna este angajat al Direcţiei Judeţene a Finanţelor Publice Harghita şi cere daune morale grupării patronate de Gigi Becali în valoare de 1.000 de lei. "La data de 16 iulie 2009, în tribune, la meciul de fotbal Steaua - Ujpest Budapest, din Liga Europa, a fost afişat pe un banner un mesaj scris în maghiară: «Cât ţine femeia maghiară rahatul în ea? Nouă luni!». Consider că, deşi eu mă autodefinesc de etnie secuiască, mama mea se consideră de etnie maghiară, ca atare prin bannerul în cauză se face asociere direct între persoana mea şi excrementul uman, şi prin acest gest este grav atins dreptul meu de demnitate personală", se arată în cererea formulată de Csibi.”.

Nu doresc să comentez acum mesajul în sine, ci doar să arăt cine este „românul de etnie maghiară” care dă Steaua în judecată. Citez mai jos dintr-un alt articol, de această dată din ziarul „ Adevarul ” din data de 11 ianuarie 2010.

„Au uniforme, grade, funcţii, organizare şi instrucţii după tipar militar. Liderii grupării din România susţin că aşa se pregătesc pentru sprijinirea secuilor în caz de necesitate. Sunt cei din Garda Maghiară - Plutonul Secuiesc. Este falanga din România a organizaţiei paramilitare din Ungaria. Plutonul secuiesc este încadrat în Batalionul „Wass Albert", cu comandamentul la Gyor, Ungaria. Pentru că organizaţia a fost scoasă în ilegalitate în ţara vecină, activitatea gărzii este transferată în Transilvania. Cel mai propice loc este zona locuită de secui.(...) Csibi Barna, tânărul care este folosit ca promotor al Gărzii Maghiare în Transilvania, este cel care a făcut şi demersurile înfiinţării plutonului secuiesc din Harghita. Tot el este cel care se produce în spaţii publice manifestând împotriva ideii de stat unitar român. Pentru a sta de vorbă cu el la locul de muncă a trebuit să obţinem acordul directorului-coordonator al Direcţiei Judeţene a Finanţelor Publice Harghita.”

Iată cine este folosit de ziarul „Prosport” pe post de maghiar cinstit, om care, ofensat fiind de bannerul respectiv, nu a mai putut suporta rusinea si s-a decis să se adreseze Justitiei Române : un conducător al unei organizatii paramilitare unguresti, structură considerată periculoasă chiar si de autoritătile din tara vecină si scoasă în afara legii.

Bravo, profesionistilor de la Prosport!

alexblaja

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/
Steaua-Poli Iasi, 2-1 - OmBun

Steaua-Poli Iasi, atmosfera - OmBun

nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

KOVACS II, PISTI I

stefan kovacsPe ce piste o fi ajuns antrenor la Ajax Pişti Kovasc va rămâne un mister, fiindcă chiar Mister n-a fost dispus să ni-l dezvăluie. Ţinuta-i superelegantă, comportamentul de occidental parcă n�

https://fcsteaua.ro:/