home
02-04-10

Steaua - Brasov 1-0

Povestea meciului dintre Steaua si FC Brasov poate fi spusa intr-o singura fraza. Steaua a avut noroc, a dat gol(in minutul 6, dupa o lovitura libera batuta de Karamian, Coman a scapat mingea in fata si Plesan a impins-o in poarta), a fost inghesuita in propriul careu, a avut noroc din nou si nu a luat gol si a castigat cu 1-0.

Altceva chiar nu mai merita povestit despre acest meci. In toata istoria ei, din '47 si pana acum, desi a intalnit multe echipe puternice(Barcelona, Milan, Valencia, Anderlecht, Galatasaray, Juventus, Real Madrid, Bayern, Borussia Dortmund, etc.), niciodata nu i-au tremurat Stelei chilotii ca in meciul cu FC Brasov.

Tatarusanu - Emeghara, Parpas, Jelev, Marin - Nicolita, Plesan(Tudose,72), Tanase(Alex Iacob,83), Arman Karamian - Surdu(Pepe,74), Kapetanos

Pentru stelistii "noi", probabil ca acest meci nu e nimic nou, nimic special. 3 puncte castigate si gata. Cu inca putin noroc ramanem la egalitate cu CFR-ul, pe primul loc. Norocul, asta e tot ce conteaza.
Pentru Stelistii "vechi", insa, probabil ca acest meci a fost un soc. Acolo unde acum cativa ani Lens-ul era umilit cu 4-0, acolo unde Valencia(la ora aia cea mai buna echipa din lume conform specialistilor) era scoasa din cupa UEFA, unde multor jucatori mari de la echipe si mai mari le-au tremurat serios chilotii, acolo a fost acum randul chilotilor de sub echipamentele ros-albastre sa tremure.

Niciodata nu am vazut Steaua asa de slaba!

Cine e de vina pentru aceste evolutii incredibil de jenante? Cine e de vina pentru murdarirea unui simbol national? Cine?
Raspunsul nu e doar unul singur. Sunt multe, chiar foarte multe raspunsuri.

Sa incepem de jos: Jucatorii

Cine sunt acesti oameni care joaca in fiecare saptamana in rosu si albastru? Cu ce drept joaca ei in aceste culori? Au macar valoare sa joace la aceasta echipa? Nu!

Tanase, marele Tanase, un 0 ca fotbalist! Ce faci vedeto?! Unde e fotbalul? Mai stii sa joci?
Daca o luam pe domnisoara Iulia si ii dam 100 de mii de euro pe sezon, joaca fotbal mai bine ca tine. Si iti da si papucii, domnisorule Tanase. Iti da papucii ca nu sta ea cu bombe expirate.

Nicolita, baiatul cu suflet mare care sta abuziv in teren. Ce cauti in acest sport, domnule Nicolita? Ce vrei de la noi? Ce vrei de la Steaua? De ce nu te retragi? Daca nu mai poti, retrage-te! Nu are rost doar sa stai pe teren si sa fugi. Poti sa fugi si altundeva. Chiar te rugam, fugi altundeva!
Au ajuns si comentatorii(alte panarame) sa se mire de ce Banel Nicolita e singurul mijlocas fara "galben". Pai, cum de ce? Ca sa iei "galbene" trebuie sa joci fotbal! Daca nu joci fotbal, nu ai cum sa iei galbene. Pe vremuri, jucatorii de legenda ai Stelei isi umileau adversarii jucand "mâţa" cu ei. In ziua de azi, Nicolita e umilit constant de adversari prin acelasi procedeu.

Surdu, Parpas, Karamian si altii, ce cautati la Steaua? Ce vreti de la noi?

Dar sa trecem si la cel care, cel putin teoretic, e antrenor.
Domnule Stoichita, dumneavoastra mai stiti sa antrenati? De ce ati venit la Steaua? Ca sa luati niste bani si sa bifati inca o echipa in CV? Asta cere echipa nationala a Burkinei Faso? Sau poate a Birmaniei? Unde sunt ideile tactice? Unde e jocul? De ce echipa se bazeaza doar pe realizarile individuale? Care e rostul dumneavoastra la echipa?

Dupa pauza, Plesan a fost scos pentru a fi introdus Tudose. Oare de ce? Poate ghici cineva cine a dat telefon pentru a cere aceasta schimbare? Steaua a bagat doi inchizatori in a doua repriza pentru a se asigura ca nu va pierde marele rezultat.
Aici a ajuns Steaua. A ajuns sa ii fie frica acasa. A ajuns sa se sperie de echipe de pluton. Felicitari domnule Stoichita. Ati contribuit si dumneavoastra la decaderea Stelei. Nu veti fi uitat niciodata.

Si am ajuns la cel care crede ca "patron" este tot una cu cuvantul "creditor".
Domnule Gigi Becali, ce mai faceti domnule? Cum mai merge treaba? Cum mai e familia? V-ati pregatit de sarbatori?

Pun aceste intrebari pentru ca nu are rost sa mai intrebam de ce e la Steaua sau ce doreste de la aceasta echipa. Nu are rost sa intrebam ce vrea sa faca pe viitor. Gigi Becali nu e nici patron, nici creditor, nici afacerist, nici nimic. Gigi Becali nu e nici macar un om. Gigi Becali = nimic. Din pacate, acest nimic s-a intins si peste Steaua. Acum, Steaua este nimic.
Felicitari domnule Becali! Ati intrat in istoria Stelei si va asiguram ca nu veti fi uitat niciodata. La moartea dumneavoastra, cand o fi ea, se vor da petreceri si se va canta, dar nu in cinstea dumneavoastra. Sa fiti sigur de asta!

In final, sa discutam si despre, poate, cele mai josnice dintre panaramele care au contribuit la distrugerea Stelei. Aici nu poate fi vorba decat de acei "suporteri" care vad lucruri bune in ceea ce inseamna Steaua de acum. Felicitari domnilor. Ati reusit sa obtineti o echipa care seamana perfect cu dumneavoastra. Nu stiu cati suporteri din lumea asta se pot mandri cu asa o realizare.

Echipa de fotbal Steaua a murit. Puteti sa va mintiti cat vreti, acesta e adevarul.

Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
 
4 ani de la 06-04-2006

Ziua Cand Am Scos Rapidul Din UEFA

6 Aprilie 2006 este pentru rapidisti una din cele mai triste in viata lor. Intr-un meci pe care l-au asteptat ca pe o razbunare au fost eliminati din cupa UEFA de eternul lor cosmar, magica STEAUA BUCURESTI

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Gloria Bistrita

STEAUA

Miercuri, 7 aprilie
20:30
LIVE TEXT FCSteaua.ro
DigisportTV
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, cantece ale galeriei,https://fcsteaua.ro:/a href="https://www.fcsteaua.ro/cantece/">pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

[Handbal] Cupa Cupelor semifinale: Steaua MFA - Fraikin BM. Granollers

In urma tragerii la efectuata astazi la sediul EHF din Viena, Steaua MFA va juca in semifinalele Cupei Cupelor contra spanionilor de la Fraikin BM. Granollers. Turul se va juca pe data de 24-25 april

https://fcsteaua.ro:/
Care e parerea ta?