home
https://fcsteaua.ro:/
23-03-10

AISS: "Si VIP-urile de la fotolii au cantat contra lui Becali!"

Contestatarii patronului stelist exilaţi în înaltul tribunei au descoperit, la meciul cu Gaz Metan Mediaş, neajunsurile cu care se confruntă microbiştii care urmăresc jocurile din zona VIP.

Opoziţia lui Gigi Becali nu face niciun pas înapoi în războiul cu patronul echipei de fotbal Steaua. Chiar dacă la meciul cu Gaz Metan Mediaş, de duminică, au primit locuri la fotolii, pentru a fi supravegheaţi îndeaproape de „gorilele” lui Becali, fanii stelişti nu s-au temut să scandeze şi să afişeze mesaje împotriva celui care taie şi spânzură în Ghencea.

Nu s-au speriat de „gorile”

Atmosfera la Steaua s-a degradat iremedial după ce, în toamna trecută, Gigi Becali a luat tot felul de măsuri abuzive, interzicând mii de fani, „vinovaţi” că-l contestă. 127 dintre cei interzişi au acţionat clubul în judecată şi au câştigat dreptul de a fi reprimiţi în stadion, care le-a fost acordat printr-o ordonanţă prezidenţială, o procedură specială de soluţionare rapidă a litigiilor.

Dintre aceştia, doar vreo 50-60 au onorat duminică „invitaţia” lui Becali. Ceilalţi au preferat să meargă la tribuna a doua şi să-şi strige ura adunată împotriva şefului din Ghencea. Când a decis ca, duminică, protestatarii să primească locuri la fotolii, Gigi Becali s-a gândit că aceştia vor fi intimidaţi de apropierea dintre ei şi armata sa de bodyguarzi. N-a fost aşa, oamenii continuându-şi protestul.

S-au simţit ca într-un acvariu

Marius Nicolau, unul dintre membrii AISS (n.r. - Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti), ne-a povestit ieri cum s-au simţit la fotolii suporterii obişnuiţi cu „peluza” şi cu tribunele. Fanii s-au îmbrăcat elegant, dar nu s-au putut abţine de la vechile obiceiuri, fluturând bucăţi de pânză cu mesajele „Vinde” şi „Pleacă”, ambele „dedicate” lui Gigi.

„A fost ceva inedit. Nu s-a auzit nimic din ce strigam noi acolo. Ne-am simţit ca într-un acvariu. Ne-am îmbrăcat la patru ace din spirit de frondă (n.r. - să arate că nu sunt «drogaţi»). Când mergeam în peluză, eram controlaţi mai ceva ca la aeroport, dar aici n-am avut nicio problemă să introducem mesajele. Nu ne-a plăcut că la fotolii se vinde bere scumpă şi caldă! O bere costă peste 10 lei şi avea mai mult decât temperatura camerei”, ne-a declarat Nicolau.

"A fost cea mai inedită experienţă de-a mea pe stadioane, deşi, odată, am văzut un meci Dinamo - Steaua din mijlocul «câinilor»!“ - MARIUS NICOLAU, suporter al echipei Steaua, care a văzut meciul cu Mediaş de la fotolii.

„De-acolo se vede bine meciul”

Contestatarii vor reveni la fotolii ori de câte ori Gigi Becali va decide asta, dar patronul le poate oferi locuri în orice zonă a arenei. Deşi n-au auzit nimic şi nici nu sau făcut auziţi, fanii au descoperit şi o parte bună.

„De-acolo se vede foarte bine meciul, dar noi suntem tineri şi avem altă idee despre susţinerea echipei sau despre protest, în cazul de faţă. Acum, ne dorim să stăm în peluză. La o altă vârstă, poate o să ni se pară interesant să stăm la fotolii sau la loje”, ne-a mai spus Marius Nicolau.

127 de suporteri stelişti şi-au câştigat dreptul de a fi şterşi de pe lista „interzişilor” şi de a fi reprimiţi la meciurile din Ghencea după ce au acţionat clubul în instanţă.

Vali Argăseală a minţit

Ca de obicei, Gigi Becali a turuit după finalul partidei şi despre problema „drogaţilor”. „Au stat acolo, dar Argăseală mi-a zis că au fost daţi afară. Lumea i-a apostrofat, s-a săturat de ei”, s-a lăudat fostul oier, duminică noapte, pe la toate televiziunile.

Fanii prezintă o altă variantă.

„A venit Argăseală, dar a plecat repede, pentru că n-avem ce să discutăm cu el. Unii dintre noi n-au mai rezistat acolo şi, la pauză, sau dus la tribuna a doua. N-am avut probleme nici cu bodyguarzii. Cu Gigi nu ne-am intersectat. L-am văzut când a plecat cu o armată după el. Alergau ăia pe lângă el cum alergau poliţiştii pe lângă Michael Jackson”, ne-a mai dezvăluit Marius Nicolau.

Din această poveste reiese că Gigi şi-a trimis subalternul, pe preşedintele Valeriu Argăseală, să-i evacueze pe contestatari din stadion, dar acesta n-a avut succes şi, când s-a întors la şeful lui, l-a minţit că i-a îndeplinit porunca.

Spectatorii la costume s-au alăturat protestatarilor

„Drogaţii” au legat noi prietenii la fotolii cu VIP-urile care stau acolo mereu. „Oamenii care vin de obicei acolo au cântat cu noi. Erau patroni şi reprezentanţi ai unor firme mari care îl înjurau pe Becali. Ne-au spus că s-au săturat şi ei”, a încheiat acelaşi Marius Nicolau.

Evenimentul Zilei

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
26 ani de la 24-03-1984

Ziua de nastere a lui Ifeanyi Emeghara

Fundasul nigerian stelist, s-a nascut la data de 24 martie 1984. Emeghara a venit la Steaua in vara anului 2007 de la Poli Timisoara.
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Pandurii

STEAUA

Vineri, 26 martie
20:30
LIVE TEXT FCSteaua.ro
Antena 1
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

» sectiunea videohttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ ciobane PLEACA https://fcsteaua.ro:/ hai steaua https://fcsteaua.ro:/ Caine mort in fata stadionului https://fcsteaua.ro:/ Caine mort in fata stadionului https://fcsteaua.ro:/ Caine mort in fata stadionului https://fcsteaua.ro:/ Caine mort in fata stadionului https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 foto 1 foto 26