home
13-03-10

Unicul derby: luptati pentru culori!

Ultima perioada a fost una tensionata intre noi. Ne-am contrazis, certat, acuzat sau amenintat unii pe ceilalti din diferite motive, unele fiind intemeiate, altele nu tocmai.
Scriu acest articol pentru ca nu am liniste, imi lipseste ceva.

Imi lipseste atmosfera de alta data, unitatea dintre noi, bucuria de fi stelist. Imi lipseste Steaua! Stiti voi care...Steaua care scotea oamenii pe strada in mijlocul noptii, cea care aducea 4-5 mii de oameni intr-o deplasare pe Dinamo sau pe Rapid.

Imi lipsesc jucatorii stelisti, cei care rupeau gardurile dupa ce dadeau gol in derby, cei care calcau in picioare spurcatul steag visiniu, cei care dadeau 5 "boabe" cainilor si ii faceau sa plece la pauza si sa lase peluza goala.

Unde sunt protagonistii celor enumerate mai sus ? O sa spuneti ca sunt povesti din trecut, dar sunt lucruri adevarate, realizate prin daruire si iubire fata de club.
Jucatorii au plecat, s-au retras, avem o alta conducere care prefera sa isi lase suporterii pe la portile stadionului, care iti pune bete in roate si iti face dosare penale, te ameninta si iti trimit gorilele in tribuna sa te scuipe, doar ca sa reactionezi si sa aiba motiv sa te agreseze.

E greu! Al naibii de greu sa fii stelist in ziua de azi.
Dar va intreb: ne-a fost vreodata frica de greutati? Ne-am dat noi la o parte cand era mai mare nevoie de noi?
Sunt sigur ca nu!

Miercuri seara avem o batalie de castigat, o traditie de respectat.
Fie si temporar, haideti sa nu ne mai lasam atrasi in cursa ciobanului si sa nu ne mai certam intre noi, sa nu ne mai amenintam si mai ales sa nu uitam ca suntem de aceeasi parte a baricadei.

Spurcatul club securist ne asteapta plin de frustrare si manie.
Nu le dati satisfactie spurcatilor! Nu va lasati dezbinati de un cioban si dati dovada de unitate si onoare:
Respectati traditia!
Zdrobiti-le visul!

Luptati pentru culori si o sa fiti invingatori!

Azzido

Le dam clasa spurcatilor, in tribune si pe teren la Dinamo-Steaua, in 1990.


Sa moara Borceaaa / De suparareeee / Ca Steaua esteee in semifinaleee.




FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3