home
12-03-10

Steaua - Otelul 1-0(1-0)

"Cei de la Peluza Sud nu sunt suporteri stelisti." - Mihai "Lippi" Stoichita, antrenor

Otelul Galati e una dintre cele mai "tinere" echipe din campionat, daca nu cea mai tanara. "Copiii" lui Dorinel Munteanu au avut un start de retur excelent, castigand 9 puncte din 9 posibile, si au venit in Ghencea cu gandul de a bifa a patra victorie consecutiva.

Zapata-Golanski, Parpas, Zhelev, Art. Karamian - Szekely, Petre, Toja, Nicolita - Stancu, Kapetanos

Cu doar 4000 de spectatori in tribuna, unii dintre ei fiind chiar interzisii de la Peluza Sud mutati la tribuna 2, Steaua a inceput greu meciul, Otelul aratand un joc placut, ofensiv, care nu a fost pe placul fundasilor stelisti. Cu toate acestea, Steaua a deschis scorul. Bogdan Stancu a profitat de greseala a apararii galatene si a inscris in minutul 11.

Ceea ce a urmat, insa, a fost o mare rusine pentru Steaua. Elevii lui Stoichita, in loc sa incerce sa majoreze scorul, au preferat sa tina de rezultat si sa se baricadeze in aparare. Probabil umilinta din meciul cu Ceahlaul a lasat o urma adanca in Ghencea.

Desi repriza a fost dominata de Otelul, Steaua a mai avut cateva ocazii pe contraatac, insa Kapetanos nu a profitat cand, in minutul 35, a scapat singur cu portarul galatean. La pauza, Steaua - Otelul, 1-0.

A doua repriza a fost dominata in totalitate de Otelul, jucatorii lui Dorinel parand sa fi uitat ca la pauza se schimba terenul si ramanand in aceeasi jumatate in care au inceput meciul.

Petre Marin a intrat in minutul 50 in locul accidentatului Karamian si Toja a fost schimbat 10 minute mai tarziu cu Plesan. Presiunea galatenilor a crescut tot mai mult insa lipsa de experienta a tinerilor lui Dorinel si-a spus cuvantul. In minutul 83, Rapa a avut o ocazie pe cat de mare, pe atat de frumoasa. Fundasul galatean a trimis un lob din intoarcere, dupa un corner, mingea cazand pe transversarala portii lui Zapata.

Finalul de meci a gasit Steaua aparandu-se chiar si cu Pepe Moreno(intrat in locul lui Stancu) si cu Otelul avand o ultima mare ocazie de gol prin portarul Grahovac.

Steaua - Otelul, 1-0 si echipa condusa de Stoichita a castigat primele 3 puncte din retur, 5 puncte in 4 etape.

Dupa "maestrul" Stoichita, suporterii de la Sud, suporteri care nu sunt multumiti de ce se intampla la echipa acum, nu sunt stelisti. O sa vin cu o completare si sper sa nu fiu considerat nesimtit dar nici echipa care a jucat in rosu si albastru astazi nu e Steaua.

Adrian


 
37 ani de la 09-04-1974

Inaugurarea stadionului Steaua

La 9 Aprilie 1974, intr-un meci cu OFK Belgrad, a fost inaugurat Stadionul STEAUA care in scurt timp avea sa capete supranumele de "Templul fotbalului romanesc"

7 ani de la 09-04-2004

Steaua a umilit intreg Banatul


Cu 8-1 a castigat, pe curva violeta a ingenuncheat
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-