home
07-03-10

Unirea Urziceni - STEAUA: 2-2 (1-1) - VIDEO

Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 2-2 partida de pe teren propriu cu Steaua, golurile ialomitenilor fiind marcate de Frunza in minutul 3 si Onofras in minutul 71. Golurile ros-albastrilor au fost marcate de Ovidiu Petre in minutul 7 si Kapetanos in minutul 92.

Unirea si Steaua au aratat, in ciuda gazonului aproape impracticabil, ca meciul este un adevarat derby, spectacolul si fazele ofensive de efect, luand locul unui joc calculat, asa cum s-ar fi asteptat unii.

Si totul s-a datorat deschiderii rapide a scorului, chiar in minutul3. Atunci mingea a fost lansata in adancime fara un anume destinatar, Tudose a intervenit si a respinsa gresit, doar pana la Frunza, care cu un sut-bomba de la 20 de metri i-a dat mainile peste cap lui Tatarusanu.

Nevand de ales, Steaua a accelerat in cautarea golului egalizator. Iar acesta a venit la doar 5 minute distanta dupa o lovitura de colt de pe dreapta, o prelungire pana la Ovidiu Petre in centrul careului, care a avut simpla misiune de a trimite mingea in ate.

Jumatatea primei reprize a gasit cele doua echipe intr-un joc de expectativa. Cu scorul la egalitate din nou pe tabela, combatantele nu au vrut sa mai riste prea mult si au acordat o mai mare atentie fazei de aparare.

Asta nu inseamna ca pana la pauza n-au mai aparut ocazii de gol. Tatarusanu a scos incredibil un sut al lui Onofras (20'), Stancu a fost blocat in 10 metri in momentul sutului (22'), sutul lui Paduretu (23') a fost blocat excelent de portarul stelist, iar executia lui Maftei dinainte de pauza a fost prinsa de Tatarusanu.

Partea secunda a pastrat acelasi ritm de joc. Seria ocaziilor de gol a fost deschisa in minutul 55, cand Toja a reluat cu capul din doar 5 metri, iar Sorin Paraschiv a scos tot cu capul de pe linia portii. Au urmat cateva minute de dominare autoritara a Stelei, care a produs ocazii gigantice pe banda rulanta. Kapetanos a trecut de cateva ori pe langa gol, alaturi de el ratand la gramada si Stancu sau Toja.

In minutul 70 Steaua a scapat ca prin urechile acului de o eliminare. Szekely primise cu doar cateva minute mai devreme un galben pentru un fault dur, insa nu l-a mai vazut si pe al doilea fiind iertat de Balaj, dupa un fault la fel de tare. Imediat Szekely a fost inlocuit cu Arman Karamian, mijlocasul fiind foarte nervos.

Dupa doar un minut insa, ialomitenii au uitat de eliminarea lui Szekely si au inscris in urma unei faze de mare spectacol. Frunza a centrat perfect de pe stanga, Onofras a trimis initial cu capul in bara, mingea a revenit la el si a doua oara n-a mai ratat.

In minutul 82, Urziceniul a marcat din nou, insa reusita nu a fost validata. Paduretu executase o lovitura libera din preajma careului, mingea a trecut de zid si l-a lovit pe Onofras intrand apoi in poarta, insa acesta era in pozitie de offside.

Dupa un minut, Stoichita a fortat atacul prin introducerea in premiera a lui Pepe Moreno in locul fundasului Tudose, care facuse o multime de greseli si avea oricum si un cartonas galben. Insa nu Moreno a fost cel care a adus golul egalizator, ci vesnicul salvator al Stelei, Pantelis Kapetanos, care a marcat in al doilea minut de prelungiri.

Onlinesport: Irina Maxim

La partidă au asistat aproximativ 6500 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 900 de fani ai echipei Steaua, care a fost împărţit în două grupuri la cele două peluze ale stadionului. Galeria de la peluza nord a încurajat echipa pe toată durata partidei, în timp ce suporterii de la peluza sud l-au contestat în continuare pe finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali.

Mediafax

La finalul partidei, Gigi Becali a anuntat ca este decis sa inchida Peluza Sud, dupa ce a fost contestat fara intrerupere la partida de la Urziceni.

"Peluza Sud nu va mai vedea curînd Ghencea! Să stea să înjure şi să vadă Steaua la ei acasă, nu pe stadion. Eu nu am ce să le mai fac. Poate se va întîmpla peste 6,7 luni, dar acum nu! Cînd mă anunţă că vor pace, atunci discutăm, eu sînt dispus să ne întîlnim şi să ajungem la un consens", a spus Becali.

Gazeta Sporturilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Otelul
STEAUA - Otelul Galati
Vineri, 12 martie
20:30https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
LIVE TEXT FCSteaua.ro
Antena 1
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/