home
03-03-10

Independence day

Nu e o trimitere la celebrul SF, ci la ziua in care dreptul la replica al lui Bogdan de la Titan Boys si toate cele 300 de comenturi de pe forum au devenit ciudate, ca sa nu spun caraghioase.

In ultimul articol postat pe acest forum, am cerut niste replici cu privire la episodul Ceahlaul si Bogdan a avut amabilitatea sa ni le ofere. Numai ca trece o etapa si totul sare in aer, dinamitat de deplasarea de la Cluj.

Inca de pe vremea lui Jean Pavel, o parte din suporterii Stelei au facut un titlu de glorie prin independenta financiara fata de clubul Steaua. Deplasari facute pe cont propriu, bilete achizitionate direct de la clubul gazda, etc. Mai mult, rivalii, acuzati ca si-au facut nunti si botezuri cu banii din coregrafii si deplasari au devenit tinta ironiilor peluzelor noastre.

Ce s-a intamplat in deplasarea de la Cluj? Cine a platit pentru autocarul cu care a facut deplasarea grupul de la Peluza Nord? Ce s-a intamplat cu biletele destinate suporterilor din sectorul Stelist? Aceste intrebari ne doare tovarasi cum si mai dureros este raspunsul. N-am mai simtit o asa dezamagire, auzind povestile baietilor care au fost la Cluj, de la meciul de pomina din Groapa, unde coregrafia noastra sublima a fost formata din cele 3 baloane.

Pe vremuri, mergeam la agentie, luam de la Mona abonamentul si il pastram cu sfintenie, parca era de la intrarea in Rai nu in peluza, inca le mai am pe toate intr-un sertar, acasa la parinti. Faceam coada pentru “biletele de galerie” ne inghesuiam si ne imbulzeam de ne rupeam coastele pe la tarabele de la piata de la capatul lui 41 pentru celebrele bilete care purtau stampila cu gratuit. Intram la gramada doi pe un bilet tinand tare de el cand le rupeau la poarta, ca sa nu poata sa fie alterate prea tare, ca sa putem iesi cu ele din stadion sa mai bagam un prieten, doi. Trebuia doar sa pui mana unde fusese rupt la control. Faceam posta ultimii bani ca sa cumparam nasul sau bilete de microbuz pentru cine stie ce destinatie obscura, sau ne ciondaneam pe diverse tampenii cu jandarmii de prin trenuri. Eram notati frumos in caietul A4, dar ce mai conta, pentru ca legile erau inca cu noi. Eram INDEPENDENTI.

De unde s-a plecat si unde s-a ajuns? Cum era peluza aia in care intram ca vitele buluc Galeria dom’ne! si cum ne tin afara turnichetii astia reci si mizeriile din loje si din Parlament. Cum pompa adrenalina cand intram pe vreo poarta cot la cot cu adversarii si pe urma o luam catre sectorul nostru ca sa facem jonctiunea cu cei ce nici atunci nu erau atat de independenti! Ce sa mai pompeze astazi cand mai nou dusmanul poate sa stea in acelasi sector cu tine invrajbit de cine stie ce arginti sau de vreun rau-voitor ori dezinformator?

Cum poate LSS-ul cu banii oierului sa reprezinte suporterii Stelei intr-o Peluza Nord unde, candva, erau bannerele Piratilor din Titan, cel cu fetele Salbatice cu Yosemite Sam, sau cu taurul furios?

Realitatea cruda este ca traim vremuri urate, in care legile si banul, in ce ordine vreti, au reusit sa strice un simbol cu care ne puteam mandri. Filmul anilor 95-2000 este clasat, arhivat si se vizioneaza pe un ecran sepia. Cel al anilor 2000- 2006 este unul partial colorat de performante nesperate, iar dupa momentul Boro… Mira. S-a luat curentul si am ramas in bezna. Inca orbecaim si returul asta; cand se intrevedea o raza de lumina, am suflat in lumanare.

Oricat s-ar chinui Bogdan, si alti baieti importanti de la Nord, sa scoata castanele din foc, ciobanul si unele elemente vor mesteca si mai puternic in jar pentru ca in sfarsit ne-au descoperit punctul nevralgic: Nu toti suntem independenti si liberi.

Alex (Keluboss)

Nota: Reprezentantii LSS ne-au contactat pe e-mail, dorind sa mentioneze ca fiecare om care a mers in deplasarea la Cluj organizata de LSS a platit 70 de lei(deplasare+bilet)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Unirea Urziceni

STEAUA
Unirea Urziceni - STEAUA
Duminica, 7 martie
20:30
LIVE TEXT FCSteaua.ro
DigiSport
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Program Liga 1 2009/2010
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Felicitari Tricouri Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Impreuna!
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/14933/Impreuna! "> Impreuna! https://fcsteaua.ro:/ R/R 02 https://fcsteaua.ro:/ baia mare https://fcsteaua.ro:/ la finalul meciului https://fcsteaua.ro:/ eu https://fcsteaua.ro:/ inainte de meci https://fcsteaua.ro:/ spre stadion https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 foto 7 foto 6 foto 5 foto 4 foto 3 foto 2 foto 1 foto 17 foto 16
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/