home
02-03-10

Amical cu AS Roma in mai

Steaua ar putea juca un amical de lux cu superechipa lui Ranieri, AS Roma. Giovani Becali a dezvăluit că a vorbit cu antrenorul giallorossilor şi că totul e pus la punct. Gigi Becali a declarat că, în cazul în care amicalul va avea loc, Steaua trebuie să plătească doar avionul şi cazarea italienilor.

"Steaua va juca cu Roma la sfârşitul lunii mai. Am stabilit, am stat la masă cu Ranieri. Vrem să fie un meci care să rămână o partidă fixată pe mulţi ani de acum încolo, aşa, ca o prietenie", a spus Giovani la gsptv.

"Noi plătim doar avionul şi cazarea, dar scoatem banii din bilete. Am vorbim cu Giovani acum câteva ore, dar nu mă întrebaţi, nu ştiu mai multe", a declarat şi Gigi Becali.

Steaua a jucat un amical cu Roma şi în 2008, când cei din Ghencea au câştigat cu 3-1. Atunci, golurile "roş-albaştrilor" au fost marcate de Dayro Moreno, Bogdan Stancu şi Adrian Neaga.

ProSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3