home
02-02-10

Revansa la hochei! Steaua Bucuresti-Sport Club Miercurea Ciuc(Concurs)

Cu totii am fost placut impresionati de atmosfera vulcanica de la Finala Cupei Romaniei, Steaua Rangers - SC Miercurea Ciuc, dar am plecat cu capetele un pic inclinate pentru ca pierdusem meciul. Victoria Ciucului nu a fost una usoara deoarece “Rangerii” nostri au luptat pana in ultima secunda impinsi de la spate de numeroasa galerie prezenta la meci.

Sa fim sinceri, de mult nu s-a mai cantat cu atata patos pentru Steaua si motivul cred ca il stim cu totii. Haideti sa nu facem din asta o simpla intamplare si sa mergem cu totii la meci, sambata si duminica, de la orele 19, ca sa sustinem Steaua in dubla revansa pe care o va avea impotriva celor de la Miercurea Ciuc. Haideti sa le aratam baietilor ca suntem alaturi de ei pentru ca ei intruchipeaza cu adevarat tot ceea ce inseamna stelismul, sa le aratam ca orice ar fi noi vom fi acolo pentru “ ale noastre valori” si ca ii vom sustine nu numai la derby-uri sau la finale de cupe, ci chiar de joaca cu ultima clasata.



6.02.2010
19.00 CSA Steaua Bucureşti vs Sport Club Miercurea Ciuc Mihai Flamaropol

07.02.2010
19.00 CSA Steaua Bucureşti vs Sport Club Miercurea Ciuc Mihai Flamaropol

Biletele de intrare vor costa 5 lei, iar intr-una dintre pauze, suporterii vor avea ocazia sa castige tricourile noi de joc, cu Steaua Rangers, prin tragere la sorti.

CITIUS, ALTIUS, FORTIUS, SEMPER SUPERIORES!



articol scris de Pirotehnistu'

Conducerea site-ului FCSTEAUA.RO ofera posibilitatea tuturor vizitatorilor de a-si exprima opiniile. Asadar, aveti optiunea "scrie", prin intermediul careia puteti trimite un articol spre a fi publicat pe site si cea de "contact" pentru a lua legatura cu forul decizional. Dorim sa prezentam toate curentele de opinie care fac apanajul suporterilor stelisti, indiferent care ar fi acestea.

*Articolele vor fi publicate doar daca vor intruni un standard de calitate ortografica si gramaticala.


Concurs

CSA Steaua Bucuresti si Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti va provoaca la un nou concurs. De data aceasta, aveti ocazia sa castigati 20 de invitatii la meciurile cu Sport Club Miercurea Ciuc, de sambata si duminica. Pentru a intra in posesia invitatiilor, suporterii vor trebui sa raspunda corect la urmatoarea intrebare:

Care este cel mai tanar component al echipei Steaua Rangers?

Primii 20 de suporteri care vor trimite raspunsurile corecte impreuna cu datele de identificare(NUME, PRENUME, NR. TELEFON) la adresa de email ane.marina@steauahochei.ro vor castiga cate o invitatie la derbyul cu Miercurea Ciuc.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3