home
12-01-10

ProSport: Pantelis Kapetanos, cel mai bun jucator strain din Liga I

Atacantul Pantelis Kapetanos a fost desemnat, de ProSport, drept cel mai bun jucător străin din Liga I. Cu această ocazie, grecul i-a acordat un interviu mai amplu lui Nicu Bădescu:

Pantelis, ce reprezintă acest premiu pentru tine?
E o recunoaştere a muncii mele şi mă bucur că eforturile mele sunt apreciate, pentru că eu de fiecare dată mi-am dorit să joc cât mai bine şi, dacă se poate, să marchez cât mai mult.

Când priveşti în urmă, îţi mai aminteşti vorbele urâte care ţi-au fost aruncate la început la Steaua?
Eee, cum să uit? Îmi amintesc foarte bine... Oricum, a fost, a trecut, acum totul e OK. Echipa merge mult mai bine decât atunci, e mai multă linişte. Asta ne ajută pe toţi, pentru că suntem aici să luăm titlul!

Totuşi, acum eşti privit ca un erou de către suporteri, dar când ai sosit în Ghencea nu au fost prea generoşi cu tine...
Eu gândesc altfel. În fiecare echipă, când vine un jucător, oamenii trebuie să aibă timp să-l vadă, să arate ce poate. Nu vorbesc doar de mine, aşa ar trebui tratat oricare fotbalist. Deci, îi înţeleg şi pe fani...

Cu patronul în ce relaţii mai eşti?
Eu sunt cu el la fel cum am fost de la bun început. Îmi văd de jocul meu şi (n.r. - zâmbeşte) nu mă interesează ce zice el.

Ai lucrat cu cinci antrenori de când eşti la Steaua: Lăcătuş, Dorinel Munteanu, Pedrazzini, Bergodi şi Stoichiţă. Cu care te-ai simţit cel mai bine?
Nu spun asta pentru că este cel actual, dar cu Mihai Stoichiţă am avut cele mai bune evoluţii. Îmi oferă mai multă libertate, iar stilul de acum ne avantajează şi mă avantajează. Eu sper să luăm titlul cu el! A, ca să fiu corect până la capăt, şi lui Dorinel trebuie să-i mulţumesc, pentru că el mi-a dat încredere într-un moment foarte important.

În retur, ce echipă va fi cea mai periculoasă în lupta pentru titlu?
CFR Cluj cred că este cel mai puternic adversar al nostru. Mai este şi Timişoara, o echipă cu jucători buni.

Dinamo?
(n.r. - se strâmbă) Nu mă interesează Dinamo!

Nu îmi plac deloc Panathinaikos şi Olympiakos. Eu, încă de mic, ţin cu PAOK.

Când eram mic, îmi plăcea foarte mult Gabriel Batistuta. Era un mare golgheter şi vroiam să ajung ca el.

Ţin minte naţionala României din vremea copilăriei mele, era foarte bună. Cum să uiţi nume ca Hagi sau Popescu?

Înainte să vin la Steaua, nu ştiam decât că era cea mai titrată echipă din România şi că a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

Fratele meu evoluează în liga a doua greacă. Nu ar avea acum loc la Steaua.


240.000 de euro pe an câştigă atacantul grec în Ghencea. Este jucătorul cu cel mai mare salariu de la Steaua.
24 de goluri a totalizat Pantelis Kapetanos pentru Steaua din 51 de meciuri. 11 goluri a marcat Kapetanos cu capul pentru Steaua în campionat. 8 au fost reuşite cu piciorul, iar unul cu spatele. Un gol a fost reuşit din penalty.

34,4% din voturi a strâns Kapetanos în topul "stranierilor" din Liga I, fiind urmat de Wesley Lopes (17,28%), Pablo Brandan (16,80%), Ousmane N'Doye (12,77%) şi Robinson Zapata (7,34%).

Becali se gândeşte să-l vândă!

"Am ofertă de 2.000.000 de euro pentru Kapetanos. S-ar putea să-l dau, să vedem. Eu vreau mai mult. Ce şanse sunt să îl transferăm? 80%. Mai multe nu spun, vom vedea în curând. Suntem în discuţii cu un alt atacant, din străinatate. Iovov? Ce Iovov, mă? Nu despre el este vorba. Oricum, până nu vine un vârf de valoare, Kapetanos nu va pleca. Kapetanos nu ştie, a aflat acum. Stoichiţă? Nici el nu are habar de asta", a spus Becali la GSpTV.

ProSport


https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasamenthttps://fcsteaua.ro:/ Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Ceahlaul
Sambata, 13 Februarie 2010,
ora 20:30
Live text fcsteaua.rohttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
TV LIVE
Felicitari Tricourihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ PT STEAUA https://fcsteaua.ro:/ FORZZA STEAUA https://fcsteaua.ro:/ Steaua RANGERS https://fcsteaua.ro:/ Sebastian Ionut https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * * * *

https://fcsteaua.ro:/