home
09-01-10

Jucatorul din NHL, Cam Severson, gateste pentru tinerii hocheisti

La echipa de hochei Steaua, s-a creat deja o traditie inedita. Jucatorii cei mai titrati ai echipei, prepara din cand in cand masa celor mai tineri, aratandu-le astfel increderea lor si faptul ca o echipa adevarata inseamna de fapt o mare familie.

"O seara ca intre baieti, intre prieteni, in afara ghetii! Prietenia legata inca de anul trecut se simte si pe gheata. Este acel ceva ce ne ajuta sa fim o echipa puternica, completa. ", declara Cam Severson.

Leonard Pascaru, Ciprian Tapu si Nicusor Lusneac, sunt primii ce s-au bucurat de ospitalitatea lui Cam.

"Gateste foarte bine, chiar nu ma asteptam. A fost o super surpriza! Pentru noi, tinerii, mai gateste si Timaru, la fel de bine. Cei doi se cam lupta acum pentru primul loc in preferintele noastre, iar noi suntem cei mai castigati. Daca tot si-au propus sa ne creasca, sa ne si hraneasca!", spunea Tapu, dupa ce a terminat cina pregatita de Cam.

La desert baietii au servit confruntarea dintre Sport Club si Fenestela Brasov (4-2) , semifinala transmisa in direct de GSP TV.

"Abia asteptam sa ii intalnim in finala pe cei de la Sport Club, sunt principalii nostri adversari. Impreuna cu suporterii vom aduce cupa in Ghencea" declarau baietii la sfarsitul meciului.

Inainte de marea finala a Cupei Romaniei, stelistii vor juca semifinala cu Progym Gheorgheni. Meciul va avea loc pe patinoarul Mihai Flamaropol, duminica de la ora 20:30.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3