home
07-01-10

Disperare

Una dintre cele mai şocante experienţe pe care un suporter stelist – pentru care Steaua este într-o continuă prăbuşire de patru ani – le poate trăi este că TOŢI oamenii îl consideră pe Gigi Becali un personaj grobian, dar mulţi dintre aceştia nu l-ar da plecatului de la Steaua din diverse motive.

Cum să stai cu răul în casă şi să nu vrei să-l îndepărtezi?
Cum să vezi că eşti bolnav şi să nu vrei să te însănătoşeşti?
Cum să ai exemplul Unirea Urziceni şi să mai crezi în „stilul Becali” de a face treabă?

Partea bună este că, în ţara asta, mai sunt şi oameni pe care îi plezneşte râsu’ la tâmpeniile debitate de patron şi, când acei oameni mai lucrază şi în presă, simţi că eforturile protestelor nu au fost şi nu vor fi în zadar.

Iar când mai ai şi şansa de a auzi în direct, la emisiuni radio/tv, suporteri care îţi citesc, parcă, toate gândurile, firicel cu firicel, te simţi pregătit să duci lupta anti-becalism o viaţă întreagă!

Totuşi, eşti readus la realitate de oameni care au cel puţin dublul vârstei tale şi care, deşi afirmă vehement că Gigi este un dobitoc, îi ia la omor şi pe cei care au neruşinarea să protesteze contra ăluia care bagă bani . Că ce, aduci tu bani de-acasă?

Deci: admitem că Gigi este un dobitoc, dar, cu toate acestea, el trebuie păstrat la echipă, pentru că: nu luăm titlul în vară, jucătorii suferă, imaginea Stelei are de suferit şi, esenţial, io nu d-aia mă uit la televizor, la meciurile Stelei – când pierde Steaua, nu sunt om două zile – să vă aud pe voi înjurând!

Ca o observaţie, este foarte interesant că oamenii, acei oameni, nu-l văd pe Becali vinovat de nimic! Sau, în cel mai bun caz, îi trec cu vederea absolut totul! Doar pentru că, cică, bagă bani. Ciudat este, însă, că actele de la Registrul Comerţului indică nu numai faptul că nenea Ghiorghişor depune bilanţul când/dacă îşi aduce aminte, ci şi faptul că Steaua a ieşit pe minus şi când încasa, regulat, peste 12 milioane de euro pe an. Documentele sunt publice.

Totuşi, să revenim: la întrebarea de ce n-a mai luat Steaua titlul de patru ani? ce s-ar putea răspunde? Că Gigi a băgat bani şi că suporterii au pus beţe-n roate echipei? Că s-au făcut transferuri excepţionale cu banii ăia, dar că suporterii au făcut atmosferă ? Aooollleeeooo, am uitat, suntem pe minus de ani buni...

Le spunem oamenilor că investitori la echipă vor fi mai mult ca sigur dacă pleacă Becali. Nu din auzite, ci din vorbit direct cu respectivele persoane. Parcă vorbim la pereţi: Băăă, băiatule, tu nici nu erai născut când io mă duceam la meciurile Stelei! O plăcere să discuţi cu oameni care nu au îmbătrănit degeaba!

Le arătăm că nu există niciun plan pe termen lung la echipă: în vară, eram Arsenal de România, acum suntem Casa de Pensii.
Acel stelist de 60 de ani care afirmă că Gicanul şi-a meritat tratamentul pe care i l-a aplicat Becali ţipa în direct că Hagi nu e antrenor. Poate... Să-i întrebăm şi pe Pantilimon, Arda sau Ribery?

A făcut Academieee! mai ţipă cei care au încredere în Becali. Cei trei jucători de mai sus pot confirma oricând că fostul uriaş decar spune cât poate de des că Generaţia de Aur a pornit de la juniori. Chiar... Hagi e un zero într-ale antrenoratului...

Nu e bai! Becali va concedia aproape toţi antrenorii de la juniori în cel mai scurt timp, punând punct proiectului demarat de jigodia de Hagi şi de nenorocitul de Michele . Da, Academia de fotbal a Stelei se va desfiinţa! Iarăşi, Gică Hagi a avut dreptate cu Gigi Becali - a câta oară??? - prevăzând acest deznodământ imediat după ce a fost aruncat cu nasu'-n noroi de fină-său...

Cică suferă jucătorii din cauza atmosferei! Ne cerem scuze, domnilor! Noi credeam că jucătorii suferă când Becali vine la echipă şi-şi bagă pensùla în mamele fotbaliştilor, în famiile lor şi, evident, în gura lor! Noi credeam că Dică a suferit când a fost înjurat de familie pe aeroport, în văzul lumii, când era cu soţia de mână, nu când suporterii cer fair-play şi demnitate de la patron!

Nu credeţi faza cu înjuratul jucătorilor? Întrebaţi ospătarii de la cafe-bar-urile din Dorobanţi cum urlă Becali înjurături la cine apucă. La telefon, faţă în faţă, nu are preferinţe!

Ne cerem scuze că râdem de oferta lui de pace acum, de sărbători, când ştim că el are nişte trăiri în această perioadă a anului...

Pe această cale, le cerem, încă o dată, scuze domnilor care văd meciurile la televizor, care află ce se întâmplă la echipa exclusiv din gura lui Gigi şi a extraordinarului ziarist şi caracter Radu Naum, că ne permitem să le trimitem mesaje de încurajare jucătorilor, că vorbim cu ei cât putem de des şi că încercăm să-i îmbărbătăm când le şiroiesc lacrimile pe obraji în faţa noastră!

BAFTĂ, RADA! CAPUL SUS, SORINE!

Ce fel de animale or fi animalele alea de suporteri, nene? Care nu bagă bani în echipă să ştie ei cum e! Ei doar plătesc abonamente care le sunt anulate potrivit legii Becali, iar, apoi, mai plătesc încă o dată bilet să intre la meci, dacă izbutesc să înşele vigilenţa unora... Că cele câteva milioane de euro pe an băgate în club de fani din bilete, suveniruri, tricouri sau fulare nici nu se compară cu abonamentu’ la cablu al unora... Scuipaţii şi pumnii lu’ Dediu&comp. nu se pun, ’r-aţi ai dracului de drogaţi, că bine vă face!

Stat în ploaie? În ninsoare? În frig? Bătut de jandarmi doar pentru că porţi glugă? Făcut mii sau - da! - zeci de mii de kilometri pentru Steaua? Păi, băăă, tu ştii ce jucători am văzut eu acu' treij’ de ani?

Distanţa anulează multe detalii esenţiale şi nu întotdeauna o privire de ansamblu este soluţia ideală!

Fie şi doar pentru că scrisoarea lui Loţi Boloni către Gigi Becali, ori scrisoarea lui Gabi Balint către acelaşi individ, ori - mai puteţi? - părerea legendarului Ilie Savu referitoare la situaţia Stelei nu pot fi percepute la adevărata lor intensitate decât de aproape.

Oribilele jigniri aduse unor personalităţi giganteşti precum Ilie Năstase, Gică Hagi, Emerich Jenei, Anghel Iordănescu nu pot fi resimţite cu furie de departe! Ori, după caz, măcar cu bun-simţ.

A înceta protestele la adresa lui Gigi Becali înseamnă a arunca într-un tomberon aceste Legende Steliste!

Şi a trebuit să intre în direct un bătrân suporter rapidist să explice acest lucru unora care se laudă că şi-au petrecut trei sferturi din viaţă pe Ghencea...

Cine se simte mai Stelist decât Ilie Savu, Loţi Boloni sau Gabi Balint, să arunce cu piatra! Sau mai Om ca acel suporter al Rapidului.

Lari


nu cedam!https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Ceahlaul
Sambata, 13 Februarie 2010,
ora 20:30
Live text fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
prima pagina Despre noi Publicitate pe site Contact
fcsteaua.ro face parte din Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti - A.I.S.S