home
05-01-10

Un alt Suporter Stelist ne-a parasit: Toni Tecuceanu

Suporterul Stelei, actorul Toni Tecuceanu, cunoscut pentru ridiculizarea unor personaje precum Gigi Becali, Adrian Năstase ori Corneliu Vadim Tudor, în emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", a decedat marţi, la vârsta de 37 de ani, la Spitalul "Matei Balş", din cauza unor complicaţii la plămâni şi a virusului A H1N1. Medicii îl diagnosticaseră cu acest virus chiar în Ajunul Crăciunului.

Ar fi împlinit 38 de ani peste doar opt zile.

Înainte de a deveni actor - a jucat în mai multe spectacole de teatru, în filme şi producţii de televiziune - Toni a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite.

În 2006, la Gala Tânărului Actor - HOP, Tony Tecuceanu a primit premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier" din spectacolul "Noapte arabă", în regia Theodorei Herghelegiu, piesă ce a fost jucată pe scena Teatrului Foarte Mic din Capitală.

Toni făcea parte din echipa “Cârcotaşilor” de patru ani şi spunea, potrivit colegior săi, că, “a lucra la Cronică, înseamnă râs cât cuprinde”.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti transmite CONDOLEANŢE familiei şi prietenilor!

Mulţumim pentru tot, Toni! Nu te vom uita niciodată!

Trupul neinsufletit al actorului Toni Tecuceanu este depus la capela Bisericii Sfantul Vasile si Sfanta Paraschiva (Biserica de la Razoare).

Slujba religioasa va avea loc maine 7 ianuarie 2010 ora 12:00, iar inmormantarea la ora 13:00 la cimitirul Ghencea Civil.


 
5 ani de la 11-01-2005

Aparitia Boys Reghin


Pe 11 Ianuarie 2005 isi facea aparitia grupul ultra Boys Reghin. Primul meci la care au fost prezenti cu steagul de gard a fost Valencia - Steaua, pe Mestalla. De atunci au fost prezenti la foarte multe meciuri, atat acasa cat si in deplasare, alaturi de Peluza Sud, in ciuda distantelor foarte lungi pe care le-au avut de strabatut.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3