home
25-11-09

Foamete în Ghencea

Firma de catering care apro­vizionează Steaua II nu a fost plătită şi nu a mai servit mâncare o zi, iar porţiile au fost diminuate consistent. Fotbaliştii şi antrenorii sunt plătiţi cu mare întârziere. Nu e situaţia vreunei grupări obscure din Liga a III-a, ci se întâmplă chiar la clubul-fanion al României!

Criza îşi arată colţii în Ghencea şi nu iartă nimic. A început de la vârf, cu echipa mare, unde a făcut ravagii printre salariile jucătorilor care au rămas la echipă, dar, uşor-uşor, se extinde în tot clubul.
Mai mulţi jucători ai reprezentantei din Liga a II-a au dezvăluit pentru ProSport cum stau în acest moment lucrurile în Ghencea. "Este clar că nu mai sunt bani! Se vede din tot ce se întâmplă", a spus unul dintre fotbalişti, care a continuat să descrie situaţia. "Cei care stau în căminul Academiei nici nu prea mai au ce mânca. Vin cu burta goală la antrenamente".

Un alt fotbalist, de data aceasta unul cazat în strada Preciziei nr. 30, acolo unde este sediul Academiei Stelei, a detaliat problemele: "La cină suferim cel mai tare. Până acum, primeam două feluri de mâncare plus desert. Acum au dispărut şi desertul, şi felul întâi!". Acesta a confirmat şi povestea cu firma de catering, care a refuzat să mai furnizeze hrana până când vor fi plătite datoriile.

Carnea s-a transformat în mămăligă
Până acum, fotbaliştii cazaţi la Academie primeau acolo toate cele trei mese pe zi. În ultimele săptămâni însă, din trei, acestea s-au transformat în două şi jumătate. Ce s-a întâmplat de fapt? La cină se serveau două feluri de mâncare plus desert. Primul, în general, consta în mămăliguţă cu brânză sau paste, în timp ce al doilea se baza în general pe carne de vită sau pui cu diverse garnituri.
Ultimele evenimente însă au "radiat" desertul, dar şi unul dintre feluri, ajungându-se în situaţia ca unele seri să le aducă roş-albaştrilor secunzi doar o farfurie cu cartofi natur sau mămăliguţă cu brânză.

Consecinţa:probleme digestive
Pentru a compensa, fotbaliştii din Ghencea au apelat de mai multe ori la produse de panificaţie de calitate îndoielnică. Leo Strizu, antrenorul Stelei II, nu a fost informat încă de la început de această problemă.

Mai mulţi jucători au dezvăluit cum a aflat tehnicianul despre ce se întâmplă în căminul Academiei. "Într-o zi, stomacul unui jucător a clacat, iar acest lucru s-a simţit în vestiar... Nu mă puneţi să detaliez, înţelegeţi voi... Atunci a intrat şi domnul Strizu la idei şi s-a interesat despre ce e vorba. Prea multe nu are ce să facă nici el", a spus unul dintre fotbalişti.

Salarii neplătite sau întârziate
O altă "boală" de care echipa secundă s-a "contagiat" de la colegii din Liga I a fost cea a salariilor. Antrenorii, dar şi jucătorii, fără excepţie, nu şi-au mai primit în ultimele luni banii la timp. Astfel, mulţi dintre aceştia au ajuns în prezent să aştepte două-trei sau chiar patru săptămâni până să îşi primească remuneraţia, în timp ce altora pur şi simplu nu le-a venit încă rândul!

"Poate desertul a fost scos că aşa s-a considerat că e mai bine pentru fotbaliști. Poate pur şi simplu s-a schimbat meniul", Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

"Da, într-o zi a fost o problemă cu masa pentru că la cantină s-au prezentat mai multe persoane decât era programat iniţial", Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

Gigi, ruşinat de Del Nido!
Finanţatorul Stelei s-a întâlnit luni seara cu Jose Maria Del Nido, preşedintele Sevillei, adversara Unirii Urziceni în Liga Campionilor. Becali a fost foarte supărat că momentul revederii cu amicul său spaniol a avut loc după înfrângerea cu Astra. "Să te întâlneşti cu patronul Sevillei, cu care eşti prieten, şi să spui că te-a bătut una care a venit din Liga a II-a… E jenant, e ruşinos", a spus Becali.

A revenit Bergodi
Fostul tehnician al Stelei s-a întors ieri în România. Cristiano Bergodi a revenit pentru prima dată în ţară după demiterea din Ghencea, dar motivul acestei vizite nu este legat în vreun fel de activitatea sa la Steaua. Italianul a fost invitat la Gala Premiilor Fanatik, acolo unde va fi premiat de săptămânalul sportiv.


Prosport


https://fcsteaua.ro:/
Unirea Urziceni - FC Sevilla, 1:0 - OmBun

Unirea Urziceni - FC Sevilla, atmosfera - OmBun

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

FC Vaslui
Duminica, 29 Noiembrie,
ora 20:00
Live text fcsteaua.ro

TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

VideoNews Video Imaginihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Tracker
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * * * * * * *
Forum Articole Presahttps://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/