home
21-11-09

Sportul Studentesc - Steaua II 0-0

Steaua II a reusit in etapa a XV-a un egal important, 0-0, in Regie, cu Sportul. Acesta este al optulea rezultat de egalitate inregistrat de echipa antrenata de Leo Strizu in acest sezon.

33.Lungu - 2.Mustata, 6.Iacob, 15.Tudose, 5. Filip - 11.Albu, 8.Lazar, 16.Bejan, 10.Vaduva, 7.Ochirosii - 9.Batfoi

Pe vremuri, in prima liga, intalnirile dintre Steaua si Sportul Studentesc erau intotdeauna meciuri pe care nici un fan al fotbalului nu dorea sa le piarda, meciuri spectaculoase, cu multe goluri. In liga 2 si cu Steaua II, regula nu a mai fost aceeasi. Pe un stadion aproape gol, Sportul a fost echipa care a dominat inceputul de repriza. Timp de 20 de minute, jocul a curs intr-un singur sens, catre poarta lui Cezar Lungu, tanarul portar stelist facand din nou un meci bun si demonstrand ca nu a fost convocat degeaba la "nationala" de tineret.

Incet, incet, stelistii au reusit sa mute jocul din propria jumatate. In minutul 38, Albu a fost schimbat cu Mihai din cauza unei accidentari. Iar, in minutul 41, Steaua a avut cea mai mare ocazie a primei reprize. Ochirosii a executat o lovitura libera, mingea a lovit transversala portii Sportului, a ajuns la Iacob dar fundasul stelist a trimis pe langa.

A doua repriza a semanat cu prima. Studentii s-au aruncat asupra mai tinerilor stelisti, acestia preferand sa joace pe contraatac. Si, in minutul 52, contraatacul Stelei II a fost aproape sa dea roade. Ochirosii a urcat pe stanga, a centrat in careu si Batfoi a trimis cu stangul, din voleu, peste poarta lui Viciu.

A fost ultima ocazie importanta a stelistilor. Pana la final, Nasatasie l-a inlocuit pe Vaduva si Stegaru a intrat in locul lui Ochirosii, Leo Strizu aratand clar ca e foarte interesat de punctul pus in joc. Lungu a mai scos inca o data in fata lui Curelea, in minutul 90, si meciul s-a terminat la egalitate, 0-0.

Cu acest punct, Steaua II se afla pe locul 13 in campionat, primul loc deasupra liniei, avand 17 puncte, cu 2 mai mult decat echipa de pe locul 14, Gloria Buzau.


Adrian


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3