home
15-11-09

Jean Pavel: "Ani de zile am fost oile lui Becali!"

Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei, deplânge actuala situaţie din Ghencea. Pavel e de părere că războiul dintre suporteri şi finanţator nu mai poate dura mult şi propune un boicot total din partea fanilor. Fostul lider al ultraşilor e de părere că, dacă acest boicot se va realiza, Becali va fi obligat să lase echipa pe mâna suporterilor.

"Simt că Steaua nu mai e a noastră, simt că ne e furată. Dacă tu te războieşti cu propriii suporteri, cei cu care ai trecut prin zapada, prin frig, cei cu care ai luptat atâta timp şi cu care ai câştigat atât de mult, ce să mai zicem? În cinci - şase luni s-a ales praful de tot. Ani de zile am fost oile lui, am fost numiţi vagabonzi şi drogaţi. A avut noroc că mai mergea echipa Îainte, că ar fi plecat de mai multă vreme, Îainte de aceste scandaluri. De Împăcat nici nu se pune problema. Steaua se va procopsi cu un mare proces, din partea celor care au abonamentele suspendate şi banii nu le-au fost returnaţi. Ei nici nu au fost anunţaţi Î scris că sunt interzişi. Nu trebuie să se mai ducă nimeni pe stadion şi aşa se va rezolva totul. Această echipă trebuie boicotată acum şi le-am cerut tuturor celor care ţin cu Steaua, dacă iubesc cu adevărat această echipă, să nu se mai ducă la meciuri. Nu cred ca această situaţie va mai dura mult. Cred că Î curând nu vor mai avea bani de investiţii şi cred că vor da echipa suporterilor. Dacă nu mai sunt suporteri pe stadion, atunci ce rost mai are să mai ţină echipa?", a spus Jean Pavel, la Sport Total FM.

www.prosport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Un junior stelist are tumoare pe creier

Denis PenciuDenis Penciu (18 ani) era, pînă acum o lună, un puşti care iubea fotbalul mai mult ca orice pe lume şi îşi trăia visul: juca pentru echipa sa favorită, Steaua. Clubul a decis, în urmă cu un