home
08-08-12

Steaua, miercuri

Kapetanos, sunat non stop de Steaua: "E disperat să revină"

Gigi Becali încă mai crede că poate să-l ia pe Kapetanos la Steaua și l-a mandatat pe Mache să intermedieze transferul.

Problema este că grecul nu mai răspunde la telefon, deși Becali da asigurări că ar reveni pe jos de la Cluj.

"E disperat după Steaua, mi-a spus cineva că vrea să revină. Am pus pe cineva să-l sune, să vedem dacă are clauză, o plătim și-l luăm la Steaua! Încă nu răspunde la telefon, nu vrea să răspundă. Mache mi-a zis că nu-i mai răspunde după ce a auzit ce am spus", a declarat Becali la Digi Sport.

Pantelis Kapetanos a plecat de la Steaua la începutul anului 2011. De atunci, el a marcat 14 goluri în 33 de meciuri pentru CFR Cluj.

Atacantul grec a evoluat timp de doi ani și jumătate la Steaua, reușind să înscrie 27 de goluri în 64 de meciuri.

onlinesport


Pedeapsă EXEMPLARĂ pentru un stelist

Mijlocaşul echipei FC Steaua Cristian Tănase a fost suspendat de UEFA pentru trei etape, în urma cartonaşului roşu primit în meciul tur, cu Spartak Trnava, din turul trei preliminar al Ligii Europa.
Antrenorul Laurenţie Reghecampf speră ca jucătorii stelişti care vor intra pe teren la partida tur să suplinească absenţa lui Tănase.

"Pentru noi, Tănase este greu de suplinit. Tănase este într-o formă foarte mare, este un jucător foarte important, a şi marcat în ultimele meciuri. Dar eu consider că avem o echipă foarte puternică, iar jucătorii care vor avea şansa să joace la meciul retur trebuie să-l suplinească cât mai bine pe Tănase. Nu cred că trebuie să-l scoatem vinovat numai pe Tănase. Toţi suntem vinovaţi, pentru că s-a luat cartonaşul în minutul 80 şi până atunci am avut foarte multe ocazii de gol. Eu sunt supărat pe el, dar sunt supărat în felul meu. I-am spus după meci: «cel mai mult vei suferi tu, pentru că nu joci». Acesta este cel mai grav lucru care i se poate întâmpla unui jucător, să nu poată să joace, dintr-o prostie copilărească. Dar este târziu acum, nu are rost să mai discutăm", a spus, marţi, Reghecampf, la DigiSport.

Tănase a fost eliminat, în minutul 81, după ce a lovit un adversar cu cotul. Partida tur s-a încheiat, disputată pe Arena Naţională, s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru oaspeţi, iar returul va avea loc joi, în Slovacia.

realitatea


Laurenţiu Reghecampf nu e deranjat că Becali îi face echipa la TV: "Îmi uşurează munca"

Laurenţiu Reghecampf spune că nu este deranjat de stilul lui Gigi Becali, care critică public jucătorii, ba dimpotrivă. Antrenorul Stelei este de părere că prin astfel de declaraţii jucătorii săi sunt aduşi cu picioarele pe pământ.
"Nu mă deranjează că patronul spune unele lucruri, chiar îmi uşurează mie munca. Jucătorii trebuie să conştientizeze la ce club se află. Însă niciodată n-a venit patronul la mine să-mi spună că joacă X sau Y. Avem doi portari foarte buni, trebuie să-i ţinem pe amândoi în priză. Eu eram hotărât să încept cu Stanca. Ţinem cont şi de părerea lui Nae, el îi simte cel mai bine", a declarat Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

Reghe, totul pe atac! Trnava încearcă s-o "ucidă" pe Steaua folosind un sistem antic!

Steaua este nevoită să atace în meciul de la Trnava pentru a întoarce rezultatul, iar adversarilor le convine de minune situaţia. Antrenorul lui Spartak vrea să conserve rezultatul de la Bucureşti (0-1) şi va pune în practică o aşezare din care lipsesc jucătorii de atac. Astfel, conform presei din Slovacia, Hoptych va miza în avanposturi doar pe Mikovic, marcatorul din meciul tur. De menţionat este că fotbalistul slovac nu este un atacant veritabil, ci un mijlocaş ofensiv, care va ajuta echipa mai mult pe faza defensivă şi care va încerca să surprindă apărarea Stelei în cazul contraatacurilor plănuite la antrenamente. În schimb, Reghecampf se gândeşte să îl folosească în locul suspendatului Tănase pe Paul Pârvulescu. De când a ajuns la Steaua, fotbalistul venit de la Gaz Metan Mediaş nu a avut ocazia să joace extremă stângă, fiind folosit mai des ca fundaş de bandă. Astfel, şansele lui Florin Costea de a fi titular au scăzut dramatic, mai ales după ce zilele trecute a cerut să i se rezilieze contractul.
Au ştiut slăbiciunile lui Tătăruşanu
De remarcat este că tehnicianul slovacilor l-a surprins pe Reghecampf şi la meciul tur. Atunci, slovacii nu au creat o presiune ofensivă şi au preferat şuturile de la distanţă. Conform unor apropiaţi ai staff-ului tehnic slovac, Hoptych cunoştea foarte bine dificultăţile pe care Tătăruşanu le întâmpină la pararea excuţiilor din afara careului, motiv pentru care au hotărât ca adversarii roş-albaştrilor să abuzeze de astfel de practici. Din fericire pentru ei, au avut succes. Din fericire pentru noi, Reghecampf nu va mai conta pe "Tătă" la meciul retur şi îl va folosi joi, din primul minut, pe Stanca.
Steaua a întors o singură dată
Pentru roş-albaştri, misiunea de a se califica mai departe pare cu atât mai grea cu cât a reuşit să întoarcă rezultatul după o înfrângere pe teren propriu la meciul tur o singură dată. Se întâmpla în 1993 când Steaua pierdea, în Ghencea, contra Croaţiei Zagreb (1-2) pentru ca la meciul retur, disputat la Ljubliana, roş-albaştrii să obţină victoria cu 3-2 şi să acceadă în următoarea fază a competiţiei.

"Nu îmi place stilul Stelei, este haotic. I-aş recomanda lui Reghe să formeze un prim 11 pe care să îl ştie toată lumea".
Emerich Ienei, fost antrenor Steaua

prosport



Nu i-a interesat Trnava! » Steliştii n-au văzut casete cu meciurile slovacilor de acasă

Steliştii nu au văzut nici un meci jucat de slovaci pe teren propriu. ”Nu ne pot surprinde cu nimic” e sigur Reghecampf


Steaua nu ştie cum joacă Spartak Trnava pe propriul teren, deşi merge în Slovacia obligată să cîştige şi să întoarcă scorul din tur, 0-1. Nimeni din Ghencea n-a văzut-o pe Spartak evoluînd acasă. Rivala roş-albaştrilor a jucat duminică, în aceeaşi zi în care Steaua o spulbera pe U Cluj cu 5-1, şi a pierdut contra lui Slovan Bratislava, 0-1.

În afara duelului direct de pe Naţional Arena, în care slovacii au învins cu 1-0, Reghecampf a mai văzut-o pe trupa lui Karhan în faza precedentă din Europa League, într-o partidă cu Sligo Rovers, dar şi aceea jucată în Irlanda, deci tot cu Spartak evoluînd în deplasare. Atunci a fost egal, 1-1, după ce la Trnava fusese 3-1.

Reghe crede că pentru calificare nu e important să-i urmărească pe slovaci în fieful lor: "Nu au cu ce să ne surprindă, îi cunoaştem suficient de bine". Spartak a schimbat duminică, în faţa lui Slovan, patru jucători faţă de formula pe care a utilizat-o la Bucureşti. N-au mai fost titulari Filipko, Stosicky, Bicak şi Gross.

3 meciuri a jucat Spartak pe teren propriu în acest sezon, în campionat şi în Europa League. Are o victorie, un egal şi o înfrîngere

Ultimul scouter a fost blocat de Gigi
Narcis Răducan se ocupa în sezonul trecut cu urmărirea adversarelor. Dar el şi-a pierdut dreptul de a spiona după 0-5 la Haifa, în Europa League. Becali a fost convins că Răducan a fost responsabil pentru dezastrul cu Maccabi: "Nu i-a zis lui Ilie Stan cît de puternici sînt israelienii". Stan a jucat atunci ultraofensiv, într-o formulă 4-2-4, şi a pierdut ruşinos.

gsp


Daca Becali isi pastreaza "strategia", cel mai valoros jucator din lotul lui Reghe poate pleca GRATIS in toamna!

Steaua a primit o veste foarte proasta de la UEFA. Un jucator poate intra intr-un scadal urias daca echipa nu se califica in grupele Europa League.
Steaua a fost lovita astazi de o veste foarte proasta din partea UEFA. Cristi Tanase a fost suspendat trei etape dupa eliminarea absolut stupida din meciul tur cu Spartak Trnava.
Asta inseamna ca Reghecampf nu il va avea la dispozitie pe Tanase nici in playoff-ul Europa League, asta bineinteles daca Steaua reuseste sa treaca de slovaci.
Decizia data azi de UEFA poate declansa un scandal monstru la Steaua. Daca echipa nu se califica in grupele Europa League, Cristi Tanase ar putea fi scos principalul vinovat pentru dezastru.
La Steaua exista deja un precedent. O situatie asemanatoare s-a petrecut in urma cu doua sezoane, cand Kapetanos a primit un rosu la fel de stupid in meciul cu Napoli. Eliminarea i-a atras excluderea din lotul Stelei.
Chiar Gigi Becali a recunoscut ca daca nu ar fi fost acel cartonas rosu, atacantul grec nu ar fi plecat de la Steaua. Sau, cel putin, nu ar fi plecat gratis.
Patronul Stelei plange acum dupa Kapetanos, mai ales ca Steaua sufera la capitolul 'atacati veritabili'.
"Acum il regret si eu pe Kapetanos, e cel mai bun atacant. Eu il regret, dar de unde sa stiu eu ca e cel mai bun jucator. Se lovea mingea de el, acum parca s-a magnetizat, al naibii. Da goluri din toate pozitiile. Daca nu facea eliminarea aia din Europa, cu Napoli, nu il mai dadeam. Atunci m-am enervat si am renuntat la el.", a spus Gigi Becali.

sport.ro

Fcsteaua.ro vă urează o săptămână răcoroasă!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Joc slab, infrangere rusinoasa

Golul oaspetilorNu a fost ghinion în această seară ci doar lipsă de valoare atât pe banca tehnică cât, mai ales, pe teren. Steaua este umflată de presă, o presă care ascultă cu stetoscopul orice șuierat a