home
10-11-09

Alina Dumitru: ,,Nu ma retrag, vreau sa castig titlul mondial in 2010"

Campioana olimpică Alina Dumitru a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că nu se va retrage din activitate şi că îşi doreşte ca în 2010 să cucerească titlul mondial, singurul care îi lipseşte din palmares.

"Am fost la fratele meu in vacanta, in Canada, si am discutat cu el despre cariera mea. I-am spus ca voi merge mai departe, dar asta va fi si in functie de cum ma voi simti. Daca nu voi mai avea dureri la picior, atunci voi continua pana in 2012, la Jocurile Olimpice. Imi doresc foarte mult asta si daca eu imi doresc asta inseamna ca voi ajunge. Imi doresc foarte mult castigarea titlului mondial, singurul care imi lipseste din palmares. Este bine ca gandul meu ramane la astfel de performante, pentru ca eu inca nu m-am saturat de judo", a spus Alina Dumitru.

Sportiva se afla inca in perioada de recuperare, dupa ce a suferit o entorsa cu intindere de ligamente in timpul semifinalei de la Campionatele Mondiale de judo, disputate in luna august la Rotterdam.

Alina Dumitru spera ca noul presedinte al Federatiei Romane de Judo, Eduard Doandes, sa aduca lucruri pozitive pentru acest sport: "Cat eu am fost plecata s-au facut ceva schimbari in conducerea federatiei. Am discutat deja cu domnul presedinte, ne-am cunoscut si cred ca va fi bine pentru federatie si de acum incolo. Probabil ca domnul Luca, fostul presedinte al federatiei de Judo, a renuntat si din cauza acestei crize financiare".

Campioana olimpica de la Beijing a participat la o conferinta de presa in cadrul careia a fost semnat un contract de parteneriat intre FR Judo si Compania Nationala Posta Romana. Acest parteneriat ar putea determina Posta Romana sa emita timbre sau plicuri cu Alina Dumitru. "I-as trimite fratelui meu primul plic daca va fi cu poza mea pe el. Sunt bucuroasa de aceasta idee a Postei Romane. Am primit foarte multe scrisori cu poza mea, pentru a da autografe, iar de acum probabil ca le voi pune in plicuri cu poza mea si le voi trimite inapoi. Este ceva frumos si unic. Sa speram ca si acest parteneriat va fi unul bun, noi sa aducem rezultate cat mai bune, iar lumea sa fie multumita de noi", a adaugat Alina Dumitru.
NewsIn & Mediafax


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3