home
11-11-09

Pro Steaua nu Anti Becali

Nu am de gand sa fac vreo referire la Becali in acest articol, asta fiind prima si ultima data cand o sa-i vedeti numele in articolul meu.

Incepand din capul locului vreau sa va spun ca locuiesc in Bistrita, dragostea pentru Steaua o am in ADN, tatal meu fiind fost angajat al armatei, era mai mult decat logic sa prind dragoste de Ros-Albastru.

Ne aflam intr-un moment dificil, delicat, poate chiar dramatic al istoriei steliste. Suntem prima generatie de stelisti, din istorie, care a fost interzisa pe stadioane, careia ii s-au anulat abonamente, bilete, si mai mult de atat drepturi. Drepturi pe care le avem prin constitutie, drepturi universale, la nivelul intregii lumi, nu doar in stadionul din Bd. Ghencea. De asemenea suntem prima generatie care si-a spus punctul de vedere atat de precis incat s-a ajuns la astfel de masuri din partea conducerii unui club de fotbal. Au mai incercat si altii pe la alte echipe din Romania dar niciodata atat de aprins si de devotat precum o fac stelistii. Asta e bine, nu? continuam sa fim clubul etalon in fotbalul romanesc, in cazul nostru suntem supoterii etalon.

Vad multa lume dezamagita de intorsura pe care o iau lucrurile, intimidati de cele intamplate si poate resemnati. Cineva credea ca lucrurile se rezolva intr-o saptamana, o luna, 1 an? Oare exista suporteri stelisti care considera ca problema asta se rezolva cat ai bate din palme, ca un razboi se lupta si se castiga cu flori si catifea?

In momentul asta, ca stelist, as vrea sa nu mai vad dezamagire in articolele si comentariile fratilor mei stelisti, as vrea ca ei sa constientizeze ca doar cu sacrificii se obtine victoria. Suntem singurii suporteri din istoria fotbalului romanesc care s-au ridicat impotriva tiraniei, subjugarii si amenitarii integritatii personale ca persoana si grup, de catre un club.

Acest club nu mai e ceea ce era odata, ok. O sa spuneti ca nu iubiti Steaua de acum, ca nu va mai reprezinta. Steaua exista intr-un singur fel, in inimile suporterilor. Nu exista trei de Steaua, nici macar doua. Steaua e in inimile tuturor celor care indiferent de problemele personale, de starea vremii, de sacrificiile financiare, au fost alaturi de simbolul Ros-Albastru, atat in tara cat si in restul lumii.

Steaua nu suntem noi, Steaua se identifica cu spiritul si sufletul nostru, lucru pe care o sa-l lasam mostenire generatiei viitoare, care va avea bucuria de a se bucura de Steaua, pentru ca cei care le-au lasat-o mostenire au avut curajul sa zica NU abuzurilor, sa prefere umilinta si nedreptate pentru ca viitorul suporter stelist sa aiba un puct de referinta, sa se poata bucura de ceea ce noua nu ne este permis sa o facem.

In acelasi mod s-au desfasurat multe momente importante in Romania. Fenomenul care ia amploare la Steaua a depasit de mult granitele Ros-Albastre si se identifica cu problemele romanului de zi cu zi, cu lupta fiecaruia impotriva unui sistem oarecum defect.

Macar noi putem face ceva, in ceea ce ne priveste. Nu va resemnati! Nu uitati ca iubiti asta! Nu o sa va iertati asta, in momentul in care, peste 50 de ani o sa aveti remuscari, pentru ca in momentul asta nu ati fost destul de nebuni, de normali, de drogati, de vagabonzi, de golani, de cuminti... sa va impuneti punctul de vedere.

Eu sunt din Bistrita, stiu ma repet, dar ma declar prezent la un eventual protest de mare anvergura in Bucuresti! Mai mult ca sigur o sa fiu acolo, pentru ca sunt stelist si sunt roman.

AndyQ


https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
Mai multe felicitari
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vithttps://fcsteaua.ro:/ww.fcsteaua.ro/cantece/">pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/