home
06-11-09

Afara din Templu, bisnitarilor!

Suporterii nu mai reprezintă al doisprezecelea jucător, ci doar un animal care nu dă bine decât împăiat, pe peretele unora, ori în mâinile altora.

Fanii lui Fenerbahce cântă extraordinar. Iată ce înseamnă să fii fan adevărat! , au afirmat, plini de importanţa pe care ar avea-o dacă ar relata de pe un stadion românesc în delir, doi gargaragii de Cişmigiu. Unul dintre ei, când imită tâmp editorialiştii, nu scapă, totuşi, nicio ocazie de a le atrage atenţia patronilor cluburilor româneşti de fotbal că nu au habar de modul în care se construieşte performanţa. Eh... scriem şi vorbim şi noi...

Revenind la cele debitate seniorial de tablagii ăia doi fără ocupaţie, noi ar trebui să pricepem următoarele: Datoria unui suporter este să aplaude, să încurajeze, să cânte, indiferent de halu' în care e condus clubu'. Chiar dacă eu ştiu că, managerial, Fenerbahce este la secole distanţă de Steaua, fanii trebuie să dea bani şi să umple stadionu', să cânte, să încurajeze distruşii pe care nea Gigi zice că i-a adus. Că d-aia e suporter!

Echipa Steaua excelează şi printr-un lot de excepţie - jucătorii fac spectacol meci de meci! - şi printr-o conducere din care fac parte oameni care l-au făcut demuuult uitat pe un oarecare Ion Alecsandrescu.

Într-adevăr, suporterii sunt dureros de nedrepţi cu propria echipă! Mai ales că banii câştigaţi din trei participări consecutive din Liga Campionilor au fost folosiţi atât de înţelept!

Pentru mine Steaua este doar un business. Cine înjură Steaua, îmi distruge afacerea. Cum să pun suflet la Steaua, sunt nebun, ce e aia? Steaua e familia mea, e sângele meu?! Nu! Pentru mine e doar o ambiţie, că vreau să fiu numărul unu!

Când vezi cum a jucat Steaua în ultimii patru ani, când ştim cu toţii ce istorie jalnică avea această echipă înainte ca fratele de cruce al lui Ramon Calderon să ne binecuvinteze cu prezenţa sa şi când vedem cum Fiarele, Nemţii sau Beethovenii sunt respectaţi pentru ceea ce fac de pe banca tehnică, este de-a dreptul absurd să ai reacţii animalice la performanţele actuale ale echipei!

Într-adevăr, suporterii sunt dureros de nedrepţi cu propria echipă! Mai ales că banii câştigaţi din trei participări consecutive din Liga Campionilor au fost folosiţi atât de înţelept!

Nu mai dau absolut niciun ban pentru transferuri. Pentru ce sa dau? Avem super echipa. Nu cred ca avem probleme cu rezervele atunci cand se accidenteaza unii jucatori, avem o gramada de rezerve, nu mai e nevoie de niciun transfer. Steaua joaca de cinci ori mai bine cu Stoichita decat o facea cu Bergodi. Avem super echipa acum, Bergodi stagna jocul!

Cu un Beethoven al fotbalului pe banca tehnică jucam de cinci ori mai prost decât acum. Acel Arsenal de România este doar o amintire neplăcută, ce poate fi uitată rapid, mai ales în urma numeroaselor performanţe europene şi naţionale...

Cuvinte mari pentru a ascunde nişte oameni mai mici decât păduchii: în cifre, există foarte puţine diferenţe între "Steaua lui Stoichiţă" şi "Steaua lui Bergodi".

Fotbalul este o ştiinţă de mult timp, iar România a rămas tot un loc al bişniţei de mahala, în care bucuria pentru o mică ciupeală ţine loc şi de management de înalt nivel, şi de pregătire riguroasă, şi de valoare.

Într-adevăr, suporterii sunt dureros de nedrepţi cu propria echipă! Mai ales că banii câştigaţi din trei participări consecutive din Liga Campionilor au fost folosiţi atât de înţelept!

Europa League este o competiţie frumoasă, spectaculoasă, dar, economic, nu este cea mai bună alegere pentru o echipă din România. Încercăm să facem tot ce putem, dar primordial este campionatul. De ce? Pentru mine campionatul înseamnă accederea în Ligă, ceea ce aduce bani buni, din care trăieşti două sezoane.

Mihai Stoichiţă a dovedit, prin aceste cuvinte, că, pentru el, banii sunt valoarea supremă. Nu performanţa, nu onoarea de a lupta demn pe terenul de joc, nu bucuria de a juca la un nivel înalt, nu - ca să vorbim strict de Steaua - onoarea de a se afla în cel mai european loc din fotbalul românesc.

După ce a dovedit că nu are caracter nici cât Becali cultură - este incalificabil să-ţi critici aspru un coleg de breaslă pentru a-i lua locul la 3 dimineaţa! - Stoichiţă a dovedit că nu este demn nici măcar să vorbească de acest club, d-apăi să-i mai şi apere - cică! - interesele!

Steaua a încasat în trei ani consecutivi bani din Liga Campionilor. Care a fost politica de transferuri? Uitându-ne în urmă, ce am putea spune despre viziunea managerială din ultimii ani? Se poate vorbi de o strategie coerentă de a promova jucători de la echipa a doua la echipa mare? Cum a fost valorificată experienţa acumulată în Liga Campionilor?

Cu toate acestea, presa şi conducătorii Stelei cheamă suporterii la stadion! Păi de ce e nevoie de ei? Ca să-şi umple ei buzunarele cu bani pe seama fanilor?

Putem vorbi de spectacol fotbalistic în Ghencea?
Ţinând cont de ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani şi de ceea ce se întâmplă acum, putem vorbi de o curbă ascendentă a clubului?
Ce s-a întâmplat cu banii încasaţi din Liga Campionilor, de aveţi nesimţirea jegoasă să ne chemaţi înapoi, alături de o echipă care nu respectă fanii decât prin declaraţii, nu şi prin evoluţii sau prin simplul gest de a saluta in corpore suporterii veniţi pe stadion?

Vreţi bani? Marş la muncă!
Vreţi să fiţi apreciaţi? Marş la muncă!
Vreţi să fiţi respectaţi? Respectaţi, la rândul vostru, idealurile fanilor care ştiu ce înseamnă spiritul Stelei!

Vreţi să fiţi iubiţi? Faceţi-ne să uităm scrisoarea DOMNULUI Ladislau Boloni adresată conducerii clubului!
Vreţi să fiţi iubiţi? Faceţi-ne să uităm scrisoarea DOMNULUI Gavril "Pele" Balint adresată conducerii clubului!
Vreţi să fiţi iubiţi? Ascultaţi şi băgaţi la cap!

Protestele anti-becalism înseamnă furie oarbă împotriva bişniţei cu fotbal! Nu ne mai puteţi păcăli! Nu vom mai ceda niciodată!

Saaatttaaannnăăă!!! PIEI DIN TEMPLU!!!

Lari

Şi va veni şi vremea când vei plăti, interlopule!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

FC Unirea Alba iulia
Luni, 9 Noiembrie,
ora 20:30 GspTV
Live text fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vihttps://fcsteaua.ro:/www.fcsteaua.ro/cantece/">pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/