home
06-10-09

V-a fost dor de Steaua?

E liniste in Ghencea, Becali nu mai este. S-a refugiat in emisiuni, gandeste razbunari adresate divinitatii si semenilor. Dusmanii sai capata proportii nationale, fostele slugi l-au abandonat pentru ca slugile tinute cu bani tradeaza mereu primele atunci cand puterea stapanului dispare.

Acum Steaua este libera. Jucatorii stau in vestiar si nu stiu daca sa-si puna echipamentul sau nu. Au antrenament si parca ar juca o miuta fara sa simta in cefe privirile atotcunoscatoare ale strategului universal. Ei sunt ai Stelei si vor sa ramana aici pentru ca visele copilariei lor vizau tricoul ros albastru si nu slugarnicia fata de voievod. Din fericire casierul ce a inchiriat cativa ani legenda ros albastra a disparut acum.

Planeaza incertitudinea dar nimanui nu-i pasa, iar suporterii nu se vad si nu se aud. Au facut-o lata stranind o revolutie ce a separat Romania in doua: golani, oameni dedicati, infractori, fosti sportivi si oficiali ai fotbalului amestecati si separati in acelasi timp de interese, diplomatie si principii. Acesti „noi golani” au luptat cum au putut intr-o Romanie ametita de diversiuni si manipulari si au rescris finalul Mioritei pentru ca Mineriadele cu interlopi bucuresteni nu au fost posibile intr-o tara devenita europeana care nu si-a mai permis sa repete asa ceva. Acum s-au linistit, s-au dus la casele lor, isi fac calcule si asteapta viitorul, visand la un Hagi presedinte, o Fiara aducatoare de cupe europene si un Boloni aplaudat asa cum merita pe un stadion unde romanul cu nume maghiar trebuie sa se simta acasa.

Planeaza amenintarea falimentului dar lumea rade pentru ca Steaua nu poate fi abandonata. Disperarea i-a impins pe unii sa accepte mai degraba sacrificul final decat o maimuta guvernatoare peste o legenda. Utilitatile stadionului vor fi cu siguranta taiate in saptamana ce va veni, dar lumea se bucura pentru ca se taie gardurile - simbolul opresiunii. In Ghencea se repira din nou pentru ca BGS-ii vor avea din nou un rol decorativ sau vor lipsi de tot. Se aude un latrat de caine. Nuu, nu e cu botnita si nici nu reprezinta o prelungire fireasca a unui jandarm ci e maidanez, probabil dinamovist.

Ar mai fi amenintarea diviziei B dar sentimentul de libertate este mai presus de aceasta teama mai ales ca o Cupa a Campionilor Europeni s-a scuturat de scrumul de trabuc si straluceste mai tare ca intotdeauna. Ea ne va readuce acolo unde am fost dintotdeauna, acel trofeu reprezinta triumful unei scoli de fotbal si a unei mentalitati in numele carora am luptat impotriva pipereanului. Aici este stelismul, acesta ne este tezaurul, iar lupta este sfanta.

Acum cateva zile eram speriati ca nu mai scapam de Becali, iar astazi nu mai este de parca nici nu ar fi fost vreodata pe aici. Ramane rusinea de-a fi avut ca presedinte al ACESTUI SIMBOL un fost tusier manjit in combinatii CCA-iste dar si aceasta va fi stearsa in cativa ani. Iar fotbalul, putin sau mai mult, va reinvia in Ghencea pentru ca echipa se va reintoarce acolo unde-i este locul: in inimile suporterilor. Si va ramane a lor.

.....E liniste in Ghencea. Suporterii nu se vad, stadionul Steaua este invaluit de mister si acoperit de soare asteptand ca o fost Armata Ultra sa-si cante triumful zbierandu-si bucuria de a-si vedea rivala dand foc unei peluze. Ce dor ne-a fost de Steaua....



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"




Catalin Asavoaei




Meciul Urmatorhttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/ Felicitarihttps://fcsteaua.ro:/ Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ BeerSheva2_Israel https://fcsteaua.ro:/ BeerSheva_Israel https://fcsteaua.ro:/ becali pleaca din Ghencea https://fcsteaua.ro:/ becali pleaca din Ghencea https://fcsteaua.ro:/ becali pleaca din Ghencea https://fcsteaua.ro:/ space boxes Steaua https://fcsteaua.ro:/ BadUlt*ras https://fcsteaua.ro:/ Ciobane, pleaca din Ghencea Toronto https://fcsteaua.ro:/ becali contestat si in licee https://fcsteaua.ro:/ 5 https://fcsteaua.ro:/ 4 https://fcsteaua.ro:/ 3 https://fcsteaua.ro:/ 2 https://fcsteaua.ro:/ 1 https://fcsteaua.ro:/ ... https://fcsteaua.ro:/ ... https://fcsteaua.ro:/ antibecali https://fcsteaua.ro:/ Piatra-Neamt 3 https://fcsteaua.ro:/ Piatra-Neamt 2 https://fcsteaua.ro:/ Piatra-Neamt 1 https://fcsteaua.ro:/ ...de prin Bucuresti 3 https://fcsteaua.ro:/ ...de prin Bucuresti 2 https://fcsteaua.ro:/ ...de prin Bucuresti 1 7 6 5 4 3 2 1
https://fcsteaua.ro:/