home
26-08-10

Scrisoare de pe front

La ultima scrisoare pe care am reusit sa ti-o trimit raspunsul tau a fost "Mor, am cancer...". Cand ti-am spus ca ne vom lupta pentru vindecarea ta mi-ai raspuns cu lacrimi in ochi "Mai repede, nu mai suport". Cand te-am informat ca am plecat pe front mi-ai spus entuziasta si plina de sperante : "Va astept, oricat de mult ar dura!"

Pentru tine, pentru ca te iubim prea mult si pentru ca te vrem libera
ne-am inrolat in acest razboi inegal din toate punctele de vedere.
Plini de cicatrici si durere asteptam sa te vedem sanatoasa. Pana atunci, nu vom avea pace si va fi un razboi critic. Se aud sunete de bombardament, roti de tancuri si cartuse. Dar nimic nu ne mai sperie, cu tine in suflet suntem capabili sa cucerim orice si ne mandrim ca luptam pentru un fapt maret.
Chiar daca asta va fi ultimul lucru pe care-l vom face, vom muri pentru tine, pentru a redeveni tu acea Regina absoluta care ai fost, pentru a straluci cel mai tare dintre toate stelele de pe cer, pentru a fi LIBERA !
Ne luptam cu batalioane de tigani, cocalari si tarani. Dar nu ne temem pentru ca stim ca iubirea reciproca dintre noi e infinit mai puternica decat ei si noi mai avem o arma importanta la care ei doar aspira : inteligenta .
Stiu ca iti e dor de noi la fel de mult cum ne e si noua de tine, dar nu fii trista, ne vom revedea cu bine mai repede decat iti imaginezi. Poate suntem prea optimisti, dar asa credem. Ne rugam seara de seara sa ne umplii inima cu perseverenta si iubire adevarata si vrem sa-ti
multumim ca ne ajuti, ca nu ne poti uita. Vrem sa-ti reamintim, desi suntem constienti ca tu stii mai bine ca noi, motivele pentru care ai ajuns in aceasta stare clinica :

In momentul cand ti-au umilite fostele glorii, cand a fost calcat in picioare stelismul adevarat, cand ai fost infectata cu manelism si nepotism,cand ai fost transformata intr-o afacere, cand creditorul tau a devenit dictator asupra milioanelor de suflete ros-albastre, zarurile au fost aruncate.


In momentul cand oile si-au acceptat non-valorile la conducere, cand au bagat capul umili in pamant la jigniri, cand creditorul tau cioban a fost aplaudat in cele mai dure vremuri ale terorii,cand majoritatea constituita din cei enumerati mai sus (batalioanele alea infecte) si-au facut aparitia in Templul tau, zarurile au fost
aruncate.

Noi, cei putini pentru care nu mai exista cale de intoarcere,
soldati perseverenti si extremisti care vor persecutarea celor care te distrug, noi ne vom lupta pentru tine pana cand ultimul dintre noi va ceda.Atata timp cat va mai exista un singur om indragostit de tine dornic sa te vada iar sanatoasa, noi nu vom renunta !


Ca sa-ti fie mai usoara asteptarea pana cand ne vom reintalni, citeste din cand in cand urmatoarele versuri:

" Stiu ca suntem de partea binelui si avem sorti de izbanda
Am invatat in cazarma ca avem o putere crunta,
A noastra armata e neinfranta! "

Cum ti-am mai zis, pentru tine traim, pentru tine murim !

alexny2ko

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

forum fcs: Steaua - Grasshopper Zurich 1-0 (0-0)

In play-off-ul Ligii Europa, joi 19 august 2010, de la 20:45, pe Steaua Stadium,Steaua - Grasshopper ZurichMeci transmis de PRO tvSteaua stim cine este. Cea mai titrata echipa de fotbal din Romania,