home
08-07-10

Gazon de cinci stele in Ghencea

Victor Piturca a rezolvat inca o mare problema pe care Steaua a avut-o in sezonul trecut. Suprafata de joc a fost inlocuita in totalitate, iar Steaua va avea cea mai buna suprafata de joc din tara in sezonul urmator.
Oficialii echipei din Ghencea au investit aproximativ 400 de mii de euro in schimbarea suprafetei de joc si asteapta ca aceasta sa reziste la cel mai inalt nivel cel putin trei ani.

La stadionul Steaua au fost facute mai multe lucrari de deranaj, in speranta ca problemele din anii precedenti nu se vor mai repeta.
In urma cu un an, stelistii au avut mari probleme cu gazonul.
Pentru a nu se face de ras din cauza modului in care acesta arata, stelistii au vopsit gazonul, insa problemele nu s-au repetat.

Ploile din toamna si prezenta Unirii Urziceni la meciurile din Liga Campionilor au agravat problemele cu gazonul, iar jucatorii s-au plans mereu din acest motiv.

Din sezonul urmator, stelistii se lauda ca vor avea un gazon la fel de bun precum cel al celor de la FC Brasov si Gloria Bistrita.

Onlinesport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!