home
06-01-10

Plecarea unui nou capitan

Sorin Ghionea se pregateste sa plece de la Steaua. Cel putin asa indica voci din ce in ce mai numeroase din randul presei de specialitate. Daca va fi asa, Steaua va pierde, in 2 ani de zile, al doilea capitan si, de asemenea, al doilea jucator care este cel mai longeviv purtator de tricou ros-albastru. Dupa Radoi.

Este si acesta un semn simbolic al decaderii accentuate in care se afla clubul. In fond, atunci cand alegi sa-ti alungi fix capitanul si poatea cea mai puternica personalitate din vestiar, e un semn ca rotitele nu functioneaza. Sau poate ca ceea ce-ti doresti cu adevarat este sa nu pastrezi personalitati in vestiar. Ci doar incasatori de salarii.

Sa nu ne amagim: cauza iminentei plecari a lui Ghionea nu este viteza rusinoasa cu care a fost depasi de Kone si altii ca el in acest tur de campionat. Sorin trece printr-o pasa de forma, e drept, dar in asemenea situatii un club profesionist gaseste metode alternative pentru a-l revitaliza pe capitanul echipei. Steaua insa n-a dorit asa ceva. Ghionea este unul dintre putinii cu idei proprii, care mai pot articula si altceva decat "daca nea Gigi a zis asa...". Pe scurt, este o specie care trebuie sa dispara.

In locul lui, Steaua va intineri masiv lotul. Pare-se cu doi fundasi a caror varsta insumata duce la 59 de ani. Nicio grija, insa: urmatorul capitan poate ramane decanul de vechime al actualului prim 11. Da, ati ghicit: Banel Nicolita.

Ovidiu


 
5 ani de la 11-01-2005

Aparitia Boys Reghin


Pe 11 Ianuarie 2005 isi facea aparitia grupul ultra Boys Reghin. Primul meci la care au fost prezenti cu steagul de gard a fost Valencia - Steaua, pe Mestalla. De atunci au fost prezenti la foarte multe meciuri, atat acasa cat si in deplasare, alaturi de Peluza Sud, in ciuda distantelor foarte lungi pe care le-au avut de strabatut.
Atmosfera de la Steaua - Progym, Cupa Romaniei la hochei - azzido

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3