stati ca va mai descatusez io putin....ca prea sunteti stresatzi...[poate nu e topicul pentru o poezie ca asta...sry!]mai descatusati-va...eu totusi nu mi-am pierdut rabdarea...[imi aduc aminte ca si Real Madrid a trecut prin asa ceva--adik jocuri slabe--juventus a fost retrogradata din cauza blaturilor[facute tot de conducere]...etc...nu suntem singurii care au probleme...
pe noi ar trebui sa ne intereseze mai mult alte chestii...legate de Steaua[si aci nu ma rfr numai la fotball]..in fine...asta decid sefii de galerie...etc...stiu ei mai bine ce au de facut...
dar unii dintre voi sunteti mai rau decat Pro TV-u si Pro-Sportul[cele mai de kkt din tara--numai barfa,intrigi...etc--poate sunteti de-ai lor]
Si vreau sa va mai zic ceva:
--UN SUPORTER INFOCAT VINE LA MECIURI PE PLOAIE SI PE VANT...CHIAR DAK ECHIPA RETROGRADEAZA SAU NU, CHIAR DAK JOACA SAU NU,CHIAR DAK PATRONUL E CIOBAN,BUCATAR SAU GUNOIER!!!EL ESTE MEREU ACOLO...PLANGE SI SE BUCURA ALATURI DE ECHIPA LUI IUBITA,CARE II VA RAMANE IN SUFLET PANA LA MOARTE SI NU NUMAI!
Asa ca...lasati caterinca cu "iubesc Steaua...da nu stiu unde este stadionul"
Pe un stadion,
Cam cu ghinion,
Iata vine iute,
Pfui, ferea ca pute,
Un cioban ghertoi,
Cu-o turma de oi!
Una-i mai pestrita,
Oaia Nicolita,
Una care zburda
E o oaie Surda,
Iar una peltica