"Echipa este foarte obositã, așa cã la Urziceni vom folosi echipa a doua. Nu ne intereseazã Cupa! Asta ne-ar mai trebui acum, înca o competiție pe cap", a clamat Becali.
"Echipa este foarte obositã, așa cã la Urziceni vom folosi echipa a doua. Nu ne intereseazã Cupa! Asta ne-ar mai trebui acum, înca o competiție pe cap", a clamat Becali.
Nici nu stiu pentru ce i-l mai citati pe acest individ.Da are el habar de ceva infara de oierit?!......
Daca maine ar declara ca vrea sa retraga echipa din campionat pe mine unul nu mar mira deloc....
Corect! Becali are dreptate, trebuie aplaudat. Echipa este obosita si eu propun sa fie retrasa si din cupa si din campionat adica din urmatoarele cinci-sase...Echipa nu poate sa cistige cind toate dar absolut toate echipele adverse nu o lasa! Nici macar U Cluj nu ne-a lasat sa cistigam...cum vreti fratiilor sa luam campionatul daca aia nu ne lasa? Ha? Jucatorii nostri sunt niste fetite delicate care odata se supara si se accidenteaza vreo trei luni daca tipi la ele...Antrenorul este o mare legenda dar de-aia neinteleasa pentru ca numai un nebun poate tine pe Cristocea pe bara si pe Lovin pe teren...Ov Petre este colosal, daca as fi femeie l-ash cere in casatorie sa il otravesc in noaptea nuntii, Dica este un terminat si nu traim din amintiri ca soldautl sovietic-ori marchezi ori lasi pe altul si el nu face nici asa nici asa, Goian este spaima portariilor si o sa marcheze si pentru Steaua daca ii punem tricou cu Romania pe el ca ala rosu/albastru nu e destul de decent. Badoi ar fi Bostina pe steroizi dar Lacatush legenda nu stie asta cum nu a stiut nici Hagi. Bicalvi trebuie amendat si Ochirosii la fel-cum isi permit ei sa nu marcheze? Ce daca unu-i prin spitalul judetean Buzau iar altul prin viitorul spital aka banca Stelei? Trebuie sa intelegem ca nu este usor sa joci 90 de minute pentru mii de euros...
Pe bune acuma, Dica trebuie dat cit de repede, Lacatush trebuie dat afara si el, Badoi si Cristocea titulari, iar cine se mai accidenteaza maxim 3 saptamini trebuie dat la o echipa de Liga a paispea. Sa vezi tu cum or sa joace astia si accidentati...Am mai spus, antrenamente pe la 2 dimineata pentru ca respectul fata de culori vine odata cu transpiratia si injuraturiile cind restul tarii doarme...nu cu ceasuri cartier. Becali, retrage echipa-am avut la umilinte de cind l-ai adus pe Olaroiu de nu credeam ca e posibil asa ceva...
Toate echipele importante isi bat joc de Cupa Romaniei!
Asa cum toate echipele importante din campionatele puternice (mai putin Anglia) isi bat joc de aceste competitii nationale.
Asa ca pentru mine titlul este iarasi "opera" vreunui ziarist tembel, care se crede vreo mare inteligenta!
Ce idiot!
echipa1 echipa2 echipa3
toate sunt la fel de penibile
Pai daca Badea e din prima echipa si zaharia din 3, eu il prefer pe ultimul
daca surdu e din prima echipa si bicfalvi din 2 , eu il prefer pe pusti
etc
Presimt o infrangere de la Unirea Urziceni...cam cum am patit cand am incercat sa jucam cu cativa tineri de la Steaua II in cupa cu cracra aia mici si ne-au eliminat la penaltiuri...sau cand ne-a eliminat U Cluj din B....in ultimii ani avem o istorie glorioasa de eliminari penibile cu echipe de divizii inferioare....nu stiu de ce nu am continua, mai ales cu o asemenea mentalitate....chiar daca Unirea se tine bine zilele astea. Atat, doar atat imi doresc, sa si-o ia si javrele de la sanatatea Cluj! macar o bucurie sa-mi aduca si mie aceasta cupa...
Iar, scuzati-mi nesimtirea, dar trebuie cineva sa il invete pe Laca sa faca SCHIMBARI! De cand a venit, a demonstrat ca are calitati de antrenor, stie sa motiveze jucatorii (vezi meciul cu dinam0), stie sa ii antreneze (nu am mai vazut accidentari penibile sau rupturi musculare-cum au nonstop celelalte echipe), dar din pacate nu stie sa faca schimbari bine deloc...ne-a demonstrat-o si cu Bistrita, si cu dinam0, si cu buzau, si cu slavia, si cu multe multe meciuri de cand a venit. Chiar ma intreb, daca "ordinul" a venit sa joace cu echipa a 2-a (ma gandesc aici si la rezerve), cum va sti sa faca el o echipa total schimbata...daca si la 3 jucatori o festeleste cum o sa schimbe bine 11?
Ca orice stelist, il iubesc enorm pe Lacatus, este simbolul echipei noastre si l-as sustine ca antrenor chiar si daca am fi in div.B, insa cred ca mai are nevoie de niste timp pe langa un antrenor mare (poate Ienei, poate un strain cu multa experienta si rezultate) pentru a dibui si chestia asta cu schimbarile. Un sezon ca secund cred ca ii poate da priceperea necesara de a "prinde" aceasta trasatura esentiala pentru orice antrenor de succes.
bahhh daca Steaua ia cupa nu ar avea prea mult de castigat Becali... cateava sute de euro probabil nu se multumeste el cu marunt el vrea Liga Campionilor vrea sa fure campionatu cu cateva sute de euro si sa ia vro 15 20 milioane de euro
eu as vrea sa vad podiumul in campionat la final CFR Cluj pe primul loc Steaua pe 2 si Poli Timisoara pe 3 (sau Urziceni) Steaua cred ca este singura echipa care poate ajunge in grupe de pe locul 2
prima echipa sau a doua echipa e acelasi lucru pentru mine.toti sunt la fel de varza.presimt o infringere urita cu urziceniul.sa dea Domnul sa nu fie asa .sper sa joace cum au jucat cu Dinamo.sa nu te intereseze ciobanule cupa Romaniei ca la felul cum joaca ai nostri o sa iti doresti sa fi avut macar trofeul asta.imi e mare scarba de tine mai oierule.cand te vad la televizor schimb programul ca mi se face greata de tine si de declaratiile tale.
forza Steaua ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ce idiot!
Am aceeasi parere! Dar ce sa ma mai mire la cioban... In fiecare an a desconsiderat Cupa, dar pentru noi este importanta. Dumnezeule, suntem clubul cu cele mai multe Cupe ale Romaniei in vitrina, si nu ne intereseaza Cupa.... Sper ca Lacatus sa nu aibe aceeasi atitudine si sa lupte pentru acest trofeu.
VREM CUPA !!!
![]()
Apropos de titlu, eu zic sa-si bata si Cupa Romaniei joc de Becali si suntem chit.
Cred ca daca ar baga pustii de la Steaua II ar juca mai bine decat Dica&Co.
Ati citit ce a zis Raducioiu despre Dica & Goian? Jucatori de divizia B pe care presa ii transfera la echipe care nici nu au auzit de ei? Gen Dica la Benfica.. Asta inseamna prostie romaneasca..sa zica unul ca Benfica da 10 mil pe tine si dupa aia sa tipi pe teren ca de ce nu face X sau Y nu stiu ce pe cand tu dai 2 pase tot meciul si apoi ai pretentia ca altii sa alerge sa recupereze si sa puna pasa "geniului" Dica poate poate o da in ate(ma refeream la Dica).
O fi el bun, dar sa fie dracului serios si cu bun simt...macar pe teren si in vestiar. SI sa stranga jucatorii nu sa faca bisericutze...
Ca o sa joace cu echipa a 2a sau o sa joace cu prima echipa e tot acelasi lucru ..ambele sunt vai mama lor si daca o sa dam 3 suturi pe poarta o sa batem un record sezonu` asta ...deci daca batem cu 1-0 e bine .Ps: nu inteleg de ce jucam la Urziceni ...credeam ca se joaca la echipa mai slaba ... ![]()
Ps: nu inteleg de ce jucam la Urziceni ...credeam ca se joaca la echipa mai slaba ...![]()
Buna asta :laugh: Dar in acelasi timp trista si adevarata...
Ati citit ce a zis Raducioiu despre Dica & Goian? Jucatori de divizia B pe care presa ii transfera la echipe care nici nu au auzit de ei? Gen Dica la Benfica.. Asta inseamna prostie romaneasca..sa zica unul ca Benfica da 10 mil pe tine si dupa aia sa tipi pe teren ca de ce nu face X sau Y nu stiu ce pe cand tu dai 2 pase tot meciul si apoi ai pretentia ca altii sa alerge sa recupereze si sa puna pasa "geniului" Dica poate poate o da in ate(ma refeream la Dica).
O fi el bun, dar sa fie dracului serios si cu bun simt...macar pe teren si in vestiar. SI sa stranga jucatorii nu sa faca bisericutze...
bun baiat raducioiu asta ..care a uitat romana cand a ajuns pe aeroport ![]()
Io as baga echipa a 2 in meciul cu Arsenal ca titularii nu merita sa joace.
Io as baga echipa a 2 in meciul cu Arsenal ca titularii nu merita sa joace.
Sunt sigur ca daca ar juca cu aia de la echipa a 2-a Steaua ar juca mai bine decat astia. Apoi in ultimele meciuri, Nesu, Neaga si Zapata au fost cei mai buni, si asta ar trebui sa le dea de gandit!
Apropo de Nesu, ala da STELIST. Firav cum il vede lumea, si tot face misto de el, dar in loc sa faca misto ar trebui sa-l aprecieze pentru ca e cam singurul care se bate pentru fiecare mingie!
![]()
Daca e cum zice Becali, e jale.Vreau sa prindem o cupa europeana dar in felul acesta este aproape imposibil.totusi se pare ca si Urziceni va baga echipa a 2-a.Asta e de bine.
Apropo de Nesu, ala da STELIST. Firav cum il vede lumea, si tot face misto de el, dar in loc sa faca misto ar trebui sa-l aprecieze pentru ca e cam singurul care se bate pentru fiecare mingie!
Total de acord. Nesu e cam singurul care "pune osul". Restul se feresc ca nu cumva sa se accidenteze si sa rateze transferul la vreo echipa de mana a doua sau a treia de afara...
Off-topic -scapati-ne de fata asta cu reclamele,ca e peste tot...
Cupa Romaniei nu aduce bani,doar glorie,ceea ce il face pe Jiji sa nu-i dea importanta...
De fapt,daca ar iesi bani din retrogradari,cred ca pe ciobanel nu l-ar deranja daca am cadea in "B"!...
Ca o sa joace cu echipa a 2a sau o sa joace cu prima echipa e tot acelasi lucru ..ambele sunt vai mama lor si daca o sa dam 3 suturi pe poarta o sa batem un record sezonu` asta ...deci daca batem cu 1-0 e bine .Ps: nu inteleg de ce jucam la Urziceni ...credeam ca se joaca la echipa mai slaba ...![]()
Eu propun sa joace cu aman2 echipele.....asa poate vom bate orice echipa :tongue:
Nu ne mai mira NIMIC la acest nenorocit de cioban. Abia acum il regret pe MM Stoica, pe care oricum nu prea l-am suportat, dar macar il mai tinea in frau pe Oier. Iar cu transferurile BOMBA, stati linistiti, nu o sa plece nimeni pe bani multi nicaieri, pentru ca nu e cazul. Poate doar Radoi la Pourthsmouth, pe 15.000.000 Euro....
lasa-l in branza mea de oier prost