Joi, 6 Decembrie, Steaua va juca impotriva Unirii Urziceni, meci contant pentru Cupa Romaniei.
Meciul va avea loc la orele 20:30 si va fi transmis in Direct pe Antena 1.
Meciul va fi transmis LIVE SCRIS si pe fcsteaua.ro
Joi, 6 Decembrie, Steaua va juca impotriva Unirii Urziceni, meci contant pentru Cupa Romaniei.
Meciul va avea loc la orele 20:30 si va fi transmis in Direct pe Antena 1.
Meciul va fi transmis LIVE SCRIS si pe fcsteaua.ro
presupun ca biletele pentru suporterii stelisti se vor pune in vanzare la casele de bilete din Ghencea,dar cand?sau se intra iar ca la meciul trecut de la Urziceni cand stim cu totii cum s-a intrat?;;)if someone knows something please tell me
GIUSTICIA PER GABRIELE ACAB
Meciul nu se joaca pe teren neutru?
asa trebuia dar se joaca la Urziceni..ca nah e si aproape si`a pus si nocturna si au stabilit cluburile de comun acord...da cum intram?
sper intr-o victorie a Stelei pentru a pastra sansa pentru europa anul asta ![]()
anul asta chiar vreau sa castigam cupa ... mai ales acum ca am iesit din europa , si deci vreau sa o UMILIM pe Urziceni , numai asa pentru declaratia lu MM in care zicea ca o sa intre pe teren cu echipa a doua ... ![]()
Aici se aude de bilete...100 de mii cica...da` lasa ca facem ca in primavara cand stim cum s-a intrat si o sa fie bine:D...
"Echipa este foarte obositã, așa cã la Urziceni vom folosi echipa a doua. Nu ne intereseazã Cupa! Asta ne-ar mai trebui acum, înca o competiție pe cap", a clamat Becali.
omul asta nu e normal...am mai spus, spun si voi mai spune...cupa este singura speranta de a merge in Europa anul asta si el spune ca baga echipa a 2-a ![]()
Daca echipa a 2-a la el inseamna Golanski, Cristocea si chiar Badoi/Croitoru, sa o tot bage. Ca alti jucatori nu vad.
@andyro
parca si Zaharia ar fi mai bun decat Badea.....sau Eric in locul lui ovidel.....chiar am avea o sansa reala la victorie...
Pacat ca nu joaca Stancu. Am vrut sa vad pe el la lucru.
ba cine a dat golul Stelei in meciul cu Gloria Bistrita si cand a fost meciul
ba cine a dat golul Stelei in meciul cu Gloria Bistrita si cand a fost meciul
a fost autogol.fundasul gloriei ne-a facut fericiti ca in baza Stelei iar luam un singur punct.meciul a fost aseara la 20:30 si l-a transmis pe kanal d
Victorie sau ne o luam urat tare de tot de la Urziceni....sper sa le stingem lumina.... fularsteau2 :biggrin:
Aici se aude de bilete...100 de mii cica...da` lasa ca facem ca in primavara cand stim cum s-a intrat si o sa fie bine:D...
OK.Daca e ca in primavara,e bine.Dar daca nu,cum as putea sa fac rost de 2 bilete?
OK.Daca e ca in primavara,e bine.Dar daca nu,cum as putea sa fac rost de 2 bilete?
pai unde vrei bilet,in peluza la Steaua sau printre cetateni?
pai unde vrei bilet,in peluza la Steaua sau printre cetateni?
In peluza la Steaua mah. Ca eu,fiind din Urziceni,am invitatie la t2.Da` nu mi se pare corect sa incurajez pe Unirea.Stii cum as putea sa fac rost?
In peluza la Steaua mah. Ca eu,fiind din Urziceni,am invitatie la t2.Da` nu mi se pare corect sa incurajez pe Unirea.Stii cum as putea sa fac rost?
pai man eu tot din Urziceni sunt insa mi se rupe de echipa aia...nuj ce sa zic...de doua ori a jucat Steaua aici de doua ori am fost in peluza stelista,odata cu bilete luate de la bijnitari(care sa speram ca vin si joi) si acum in primavara cand am intrat cum am intrat ca ne`a bagat cine ne`a bagat..stiti bine cine...poate va fi si`acum asa...ca altfel...nu vad cum...
:steag_steaua_ro: ![]()
Aha..bine..atunci,ne vedem joi sper in peluza stelista
stiti careva cand se pun in vanzare biletele la Bucuresti?adk pentru astia din peluza?sau se impart iar intre grupari?
Inca un meci, inca un chin.. o caterinca... si oare cate puncte ?
cum intru si eu la meci? la Constanta nu se gasesc bilete...;((
sal...poate spune cineva la cat se pleaca la Urziceni si cu ce?