FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

La multi ani, romanilor!

«123»
SS Lazio01.12.2007 15:22
Trecind peste usorul patetism al articolului, sunt sigur ca multi habar nu au ce s-a intamplat la 1 decembrie la Alba Iulia. In al doilea rind, cred ca o parte dintre politicienii de atunci si unii dintre cei care au urmat, cam pina in 1940, nu se vor mai regasi in veci in politica romaneasca.

Da, ar trebui sa fim mindri ca suntem romani, dar prezentul nu-mi da nici un motiv pentru asta.

La multi ani unora dintre romani!

Perfect de acord,camarade!

Noi,romanii,nu mai avem politicieni,conducatori cam de atunci. Are rost sa-i amintesc pe Iuliu Maniu, pe I.C. Bratianu? Pe Gheorghe Pop de Basesti? Pe Vasile Goldis? Pe Vintila Bratianu?Pe Alexandru Vaida-Voevod[un diplomat extraordinar ,el a prezentat "Declaratia de Independenta de la Oradea"]Pe Iosif Jumanca? Pe Ion Flueras?

Dar pe cei 100.000 de oameni care au venit sa aclame Unirea cu tara?si ei trebuie amintiti! si cei 1228 delegati!si,cel mai mult, toti cei care au murit pentru Romania Mare!

Vorbele sunt de prisos daca nu sunt un ecou in capul celor destinati sa le asculte. Iar unii atat timp cat se rezuma la a spune in aceasta zi sfanta, care a insemnat indeplinirea secularului deziderat al romanilor ,ca suntem "popor de imbecili fiindca nu ne impacam bine p-afara[!!!!]" ,nu isi merita eroii si stramosii CARE AU MURIT si care au infrant sisteme si asupritori! Sa stea altundeva,de astfel de oameni n-avem nevoie.

Revenind la politica de care ziceai,este trist ca suntem reprezentati de niste dobitoci care in acea vreme n-ar fi fost nici macar demni sa stea in fata celor mentionati.Toti cei care s-au perindat prin mlastina tranzitiei in fruntea tarii pe salarii enorme,fabuloase, nu merita sa existe!

Din cauza unor oameni ca pres.basescu,iliescu ,+toti ceilalti din toate partidele, romanii din Basarabia ,Bucovina ,Cadrilater, Nordul Maramuresului, Banatul Sarbesc,cahul+izmail+bolgrad[=sudul Basarbiei dat Ucrainei] sunt uitati si renegati. Li s-a intors spatele, iar aceasta zi ii doare. Rusine ,Rusine,Rusine de 1000 ori Rusine tuturor celor care au semnat Tratatul cu Ucraina ,tuturor celor care s-au dus pentru a fura in loc sa ne conduca,tuturor celor care nu fac nimic,tuturor celor care si-au uitat fratii.

Si din cauza lor configuratia geografica va ramane ciopartita a Romaniei inca multa,multa vreme. RUSINE!

Dar sa nu ma gandesc la astfel de lucruri . Un "La Multi Ani" romanilor,dar nu celor care sunt os din osul fostului regim si care acum ne conduc si ne manipuleaza media.

Un "La Multi Ani" si mai calduros basarabenilor,bucovinenilor,romanilor din Bulgaria,Serbia,aromanilor ,tuturor celor plecati de nevoie din tara ,care s-au scarbit de politica balcanica si si-au luat lumea in cap!

Si ,evident, HAI Steaua. TREBUIE SA BATEM!

swamp01.12.2007 15:48

Oameni buni,nu va entuziasmati prea tare ! Ce va face sa fiti asa de mandri ?? Mizeria morala si fizica din tara asta a noastra? mentalitatea noastra de tot rasul ? coruptia fiecaruia dintre noi, micismul si lichelismul , nepotismul, hotia , lasitatea, lenea , infatuarea, dorinta de inavutire pe cai necinstite a majoritatii dintre noi, nestiintza de carte , noroiul in care ne aflam din toate pct de vedere, gropile in care ne rupem masinile,spaga pe care tre s-o dam oriunde ne-am duce sa rezolvam ceva............daca sunteti fericiti si optimisti , eu va felicit sincer ! si chiar va urez tot ce e mai bun sa vi se implineasca. Dar , nu uitati ! Suntem romani, ne tragem din puscariasii Romei si din betzivii Daciei, plus ce au mai rams pe aici de-a lungul secolelor : tatari,turci,fanarioti(greci),mongoli,rusnaci,cazaci si alte popoare salbatice care ne-au tras-o din toate pozitiile., pentru ca noi am otravit fantanile si am ars recoltele si am fost fooooarte viteji steagro

FORZA Steaua !!

SA DEA BUNUL Dumnezeu SA FIE MAI BINE pentru NOI !!

Tupac Amaru01.12.2007 18:24
exista multi jigodi

prin lumea asta, dar nu inseamna ca toti sunt romani.

intradevar miam dat si eu seama ca in germania romani nu sunt deloc uniti,

si multi sunt chear invidiosi dar asa este lumea facut

din pacate :-(.

metalitatea noastra o avut sigur mult de suferit, dupa rusi si comuniti.

nu suntemi chear bine vazuti, dar asta este vina si la rromi.

de ziua national tra sa fim totusi toti Romania uniti

numa daca suntem toti uniti putem scimba imaginea noastra si poate odata si ceva in Romania.

si in germania sunt multi romani adevarati care isi iubesc tara.

hai Romania

In dictionar scrie ca "rom" inseamna tzigan in limba tziganeasca.

Intrebarea mea e: de ce nu vorbesti romaneste, esti cumva tzigan?

Uite, fa macar efortul asta - vorbeste romaneste si vei constata ca imediat incepi sa fii mai mandru de tine

novac01.12.2007 18:57
....... Mizeria morala si fizica din tara asta a noastra? mentalitatea noastra de tot rasul ? .........

swamp gasesti aici raspunsul la cateva din intrebarile tale, raspunsuri ce ne fac sa fim mandrii ca suntem Romani:

http://www.Ogararu.ro/blog/?p=61

A si daca nu-ti place aici nu te opreste nimeni sa stai. Trebuie sa ai buletin ca-n rest...liber la vama, daca stii ce este aia.

aditud01.12.2007 19:53
care frati tata ? cu riscul de a parea paranoic, romanii sunt cea mai imbecila specie existenta, asta dupa comportamentul pe care-l afiseaza pe afara. In marea majoritate a locurilor unde sunt mai mult de 2 romani, e ciuda, invidie si sapat pe la spate .... stiu cazuri in USA, Canada, Spania, Italia si Germania. Mi-e dor de tara si am multe amintiri de acasa, dar aici in afara dupa cate am vazut si gustat chiar si pe pielea mea, prefer sa nu ma numesc roman sau sa cunosc romani (cu mici exceptii evident). Daca iei 3 romani, 3 indieni, 3 chinezi, 3 rusi, 3 unguri si 3 francezi vei vedea ca cele mai mari neintelegeri si alte imbecilitati se petrec unde sunt cei 3 romani.

In rest, un La Multi Ani calduros, si sper ca anul acesta tricolorul va flutura si-n CV si Hr ... ah, si mu** la unguri.

Forza Steaua !!!

Te urasc pentru ce-ai scris! Cu atat mai mult cu cat, din nefericire, ai dreptate... Pentru cine se-ndoieste, sa caute pe net sa vada ce se-ntampla cu "comunitatile" (halal!) din USA: Boston, Atlanta, etc. Se despart parohii, se separa biserici, certuri nesfarsite etc. Te apuca greata... Eu ma consider patriot, chiar putin idealist. Insa nu pot inchide ochii si adevarul doare!

Hai Steaua!!! Traiasca Natiunea Stelista!

P.S. Ma uit pe Sopcast la Rapid-Vaslui...arata bine, poate-mi face Vasluiul un cadou acum de 1 Decembrie! Desi ma-ntristez realizand ca-i un cadou pentru CFR.

LeoKinG01.12.2007 20:16

La Multi Ani Romanilor!!Trebuie sa fim Mandri ca suntem Romani!Totusi frate m-am uitat azi la parada militara..suntem in urma rau cu aparatura militara...zici ca defilam in al 2 lea razboi mondial...

SteauaToronto01.12.2007 20:27

Romania a evoluat mult de la revolutie. Dupa ce a fost macinata atata de comunistii astia ordinari trebuie sa fim mandrii ca am intrat in Uniunea Europeana, ca Americanii ne baga in seama. Am realizat destul de mult si ma simt destul de mandru.

Ceva senzational (suferinta pe vremea comunistilor):

http://www.youtube.com/watch?v=YGK2CQ73dP8...feature=related

SuperSteaua01.12.2007 20:28

Nu mai este România Mare... acum România moare!

CELINEE03.12.2007 07:03

LA MULTI ANI ROMANILOR!

Sunnyblack05.12.2007 19:43

Uite, fa macar efortul asta - vorbeste romaneste si vei constata ca imediat incepi sa fii mai mandru de tine

ba %%%%%%, tu ma inveti pe mine cum sa scri sami.......?

daca ma pun langa tine iti arat eu cine e main alb.

nu pot scrie bine romaneste ca nu am invatat niciodata sa scriu ca sunt plecat de mic din tara.

du zigeuerjunge so kannst du deine mami nenne du SCHWUCHTEL BADGAGE.

verdammter PENNER.

tzigan???

deine MAMAI JUNGE.

Sunnyblack05.12.2007 19:57

poate in limba tziganeasca inseamna rom=tzigan, ai o cunosti tu mai bine cat mine.

in limba romaneasca sa scrie rrom.

si eu sunt ROMAN.

novac14.12.2007 20:56

De 1 Decembri de pe blogul lui George Ogararu :

La multi ani, dragi romani!

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, moment de care as vrea sa profit pentru a va ura sanatate, iubire si liniste!

Desi sunt departe de casa, vad in fiecare zi cum se scurge linistea din sanul poporului nostru…In mass media se scoate in evidenta numai scandalul si intriga. Romanul, cand deschide televizorul, vede doar astfel de lucruri, care, servite ani la rand ii schimba in mod incostient din caracter. Aceasta manipulare in masa nu poate duce decat la autodistrugere iar cei care fac acest lucru pun rating-ul mai presus de principii si de binele poporului. Fericit cel " de la tara" care nu are televizor si asculta doar Romania Libera!

Am cautat in principalele ziare, din tara, o prima pagina dedicata Zilei Nationale a Romaniei dar, spre profunda mea dezamagire, nu am vazut nimic de acest gen. Este din ce in ce mai evident ca lumea este nemultumita de locul in care traieste si gresit dau vina pe tara. Spun gresit pentru ca tara noastra este superba, problema mare o reprezinta oranduirea ei.

Romanii sunt oameni buni la suflet, credinciosi si mai ales destepti, dar neajunsurile si nedreptatile, tot mai dese in ultimele decenii, ne-au incetosat simturile. Iubirea dintre oameni nu mai este aceiasi, iar noi, un popor crestin-ortodox, ar trebui sa excelam prin asta. Macar in iubirea cea care nu costa bani, sa fim acel exemplu pe care celelalte popoare sa il urmeze!

Imi iubesc tara si sunt mandru de fi roman iar dorinta pe care mi-o pun astazi este ca Romania noastra sa se intoarca la simtirile Romaniei bunicilor nostri!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bravo George.

«123»