FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

La multi ani, romanilor!

«123»
dee01.12.2007 07:02
LA Multzi Ani !!! In primu rand La Multi Ani mie , apoi lu Axl , apoi lu Fane , apoi lu Stanci , apoi lu Dee ...

Stanici e in fata mea, mai Danny?! ... bine ca-ti stiu preferintele :)

La multi ani România, la multi ani romanilor, la multi ani romanismului !

Dragoshel01.12.2007 07:06
La multi ani, ROMANIEEEEEEEE!
raducj01.12.2007 07:35

Trãiascã Romania trãiascã tricolorul,

Trãiascã în fericire și liniște poporul!

puiu mordasan01.12.2007 07:35

:steag_steaua_ro: "LA MULTI ANI" Romania! "LA MULTI ANI" FC Steaua! LA MULTI ANI FRATI STELISTI!!! :steag_steaua_ro:

Bobby_Ultras01.12.2007 08:01

LA MULTI ANI ROMANILOR!!!

@dy_00701.12.2007 08:29

E si ziua mea !!! azi

costy_k1_G.01.12.2007 08:43

Fratilor fara suparare dar ziua de 1 decembrie ma lasa rece. Dar daca va incalzeste un simplu " La multi ani" atunci asa sa fie pentru toti stelistii.

MoRRiS01.12.2007 08:45

La multzi ani STELISTILOR !!!

La multzi ani Romania !!!

La multzi ani tuturor romanilor !!!

AdrianUltras2501.12.2007 10:29

La multi ani la toti!

La multi ani Romania!

Sa speram ca o sa fie mai bine de acum inainte.

:steag_steaua_ro:

Azzido01.12.2007 10:35

La multi ani romanilor de pretutindeni !

romare2.gif

RaDoooI01.12.2007 11:00

La multi ani tuturor Romanilor !!

robespierre01.12.2007 11:10

Haideti cat mai multi azi la patinoar. Dupa victoria de ieri, la care ma bucur ca am asistat, cred ca merita si baietii o gaelrie adevarata. Macar ei lupta pana la capat nu ca mieluseii de la fotbal.

FORZA Steaua

cristi_mold01.12.2007 11:24

LA MULTI ANI ROMANI!

steaua_gloria01.12.2007 11:29

La multi ani romani!

steagro

eddie the 'ead01.12.2007 11:30

Trecind peste usorul patetism al articolului, sunt sigur ca multi habar nu au ce s-a intamplat la 1 decembrie la Alba Iulia. In al doilea rind, cred ca o parte dintre politicienii de atunci si unii dintre cei care au urmat, cam pina in 1940, nu se vor mai regasi in veci in politica romaneasca.

Da, ar trebui sa fim mindri ca suntem romani, dar prezentul nu-mi da nici un motiv pentru asta.

La multi ani unora dintre romani!

Stanici01.12.2007 11:33

Fratilor, deschideti un topic cu titlul "mi-e rusine ca sunt roman" si lamentati-va pe acolo sau dati-i drumu' peste hotare la capsuni!!! Pentru ceilalti, sa facem fiecare in parte cate ceva, sa fim mai buni si sa evoluam ca natie in felul asta.

Aaa, sa nu uit! 1 Decembrie nu este ziua Pro TV!!

Sunnyblack01.12.2007 13:13

sunt mandru ca stunt roman si nu mio fost pana acuma rusine

si nu o sai fie niciodata rusine ca sunt.

lucrezi de multi ani in germania si imi recunosc identitatea ori unde asi fie.

stanici STAI nu descite gura prea tare MAHHHHH, ca sari putea sa te ineci..........

si sti ca numa odat de ineci ......

.

.

. ...

DEDICAIE pentru TINE STANICI

Traiasca romaia MARE si TOTI FRATI NOSTRI Peste PRUTH

si traiasca toti romaia adevrati

mai ales aia care lucru in strainatate

sa fac un ban cinstit pentru famila lor......

1uLy4Nn01.12.2007 13:18

LA MULTI ANI STELISTILOR

dax4701.12.2007 13:58
care frati tata ? cu riscul de a parea paranoic, romanii sunt cea mai imbecila specie existenta, asta dupa comportamentul pe care-l afiseaza pe afara. In marea majoritate a locurilor unde sunt mai mult de 2 romani, e ciuda, invidie si sapat pe la spate .... stiu cazuri in USA, Canada, Spania, Italia si Germania. Mi-e dor de tara si am multe amintiri de acasa, dar aici in afara dupa cate am vazut si gustat chiar si pe pielea mea, prefer sa nu ma numesc roman sau sa cunosc romani (cu mici exceptii evident). Daca iei 3 romani, 3 indieni, 3 chinezi, 3 rusi, 3 unguri si 3 francezi vei vedea ca cele mai mari neintelegeri si alte imbecilitati se petrec unde sunt cei 3 romani.

In rest, un La Multi Ani calduros, si sper ca anul acesta tricolorul va flutura si-n CV si Hr ... ah, si mu** la unguri.

Forza Steaua !!!

Ai mare dreptate. Asta mi-au zis toti verii si prietenii mei plecati la munca si studii pe afara. Sunteam cea mai cretina natie din cate exista. Pana si tiganii sunt mai uniti decat noi.

DelPiero1001.12.2007 14:11

La multi tuturor Romanilor!Mandru ca-s Roman! steagro

androsteaua01.12.2007 14:18
care frati tata ? cu riscul de a parea paranoic, romanii sunt cea mai imbecila specie existenta, asta dupa comportamentul pe care-l afiseaza pe afara. In marea majoritate a locurilor unde sunt mai mult de 2 romani, e ciuda, invidie si sapat pe la spate .... stiu cazuri in USA, Canada, Spania, Italia si Germania. Mi-e dor de tara si am multe amintiri de acasa, dar aici in afara dupa cate am vazut si gustat chiar si pe pielea mea, prefer sa nu ma numesc roman sau sa cunosc romani (cu mici exceptii evident). Daca iei 3 romani, 3 indieni, 3 chinezi, 3 rusi, 3 unguri si 3 francezi vei vedea ca cele mai mari neintelegeri si alte imbecilitati se petrec unde sunt cei 3 romani.

In rest, un La Multi Ani calduros, si sper ca anul acesta tricolorul va flutura si-n CV si Hr ... ah, si mu** la unguri.

Forza Steaua !!!

esti mai prost decat Cristocea ala! sunt si romani care au sufletul bun si fac pariu ca sunt mult mai multi decat cei prosti asa ca tine! roman esti tu mah ? vb de urat tara ta? am mai zis dar vad ca trebuie sa ma repet--OAMENII CA TINE INGROAPA SI MAI MULT Romania! vor veni si vremuri mai bune! mandru ca sunt roman

dr.adrian901.12.2007 14:35

suntem de vina pentru tot ce se intampla in Romania. doar noi.

suntem buni la a da din gura dar cand e de facut ... pas (de exemplu: eu de cand tot zic sa iesim in strada impotriva lu Becali-adica noi stelistii-dar cine vrea sa mi se alature. nimeni,dar pe forum toti il vrem doborat)

ne meritam soarta mizera

suntem blestemati ... nu vrem sa ne schimbam

trebuie sa fim uniti.

de ce sa iti fie rusine ca esti roman, @hypno

de ce pentru ca traiesti in germania. ce ei sunt mai civilizati decat noi. ei au legi care trebuie respectate

ceau facut nemtii in al doilea razboi mondial??

francezii, englezii cu coloniile

americani invata geografie prin razboaie.

ce sa mai zic de italieni cu mafia lor

noi ne vindem sub pret. asta e problema. plus ca nu avem un pic de demnitate si ne lasam manipulati si exploatati.

traiesc de multa vreme in germania si ceea ce am observat e ca in fiecare natiune exista GUNOAIE

si ca fiecare om e egal.

eu nu stiu sa fii inceput vreodata un razboi pentru a cuceri ceva. eu din cate stiu am fost un popor pasnic.

trebuie sa ne educam

novac01.12.2007 14:56

Pentru toti obositii, frustratii, ratatii sau ungurii care nu vor sa se bucure astazi, un scurt mesaj: Nu ne mai chinuiti, lasati-ne macar astazi si mai ales pe topicul asta!

Luati prozac sau deschideti-va un blog negru si varsati-va acolo otrava. Si noi traim aici si chiar daca nu ne este intotdeauna bine noi gasim motive sa traim. La fel si cei de departe care nu au uitat si i-si serbeze tara, prietenii si neamul.

@dax47 - pe rudele tale nu le cunosc deci nu zic nimic, dar tie ti-am mai zis si ti-o repet : ma bucur ca nu sunt de aceiasi rasa cu tine!

LA MULTI ANI ROMANILOR DE PRETUTINDENI!

cristian01401.12.2007 15:16

Fiecare are dreptate in felul lui.

La multi ani Romanie, tara de pacat !

Sunnyblack01.12.2007 15:20

exista multi jigodi

prin lumea asta, dar nu inseamna ca toti sunt romani.

intradevar miam dat si eu seama ca in germania romani nu sunt deloc uniti,

si multi sunt chear invidiosi dar asa este lumea facut

din pacate :-(.

metalitatea noastra o avut sigur mult de suferit, dupa rusi si comuniti.

nu suntemi chear bine vazuti, dar asta este vina si la rromi.

de ziua national tra sa fim totusi toti Romania uniti

numa daca suntem toti uniti putem scimba imaginea noastra si poate odata si ceva in Romania.

si in germania sunt multi romani adevarati care isi iubesc tara.

hai Romania

«123»