am incercat si eu plztv si nu merge! sa ii ia dreq cu televiziunea lor si cu toata Liga cu drepturile de televizare cu tot! idiots!
am incercat si eu plztv si nu merge! sa ii ia dreq cu televiziunea lor si cu toata Liga cu drepturile de televizare cu tot! idiots!
de unde ai scos-o pe asta? scrie pe undeva? aseara am ascultat declaratia lui si spunea ca mai trebuie sa se inteleaga cu fecali si gata, e al nostru
am citit pe prost sport
nu stiu daca e adevarata stirea
apropo plz
cum sa nu mearga ca eu ma uit la meci din germania
am citit pe prost sportnu stiu daca e adevarata stirea
apropo plz
cum sa nu mearga ca eu ma uit la meci din germania
interesant! eu unul ma chinui aici sa ma uit si tot degeaba!
pentru toti stelisti din strainatatea care nu au posibilitatea sa vizioneze acest meci la TVaici acest link
<a href="http://www.plztv.com/romanian.html" target="_blank">http://www.plztv.com/romanian.html</a>
si despre meci. ce e de zis
vom vedea niste stelisti adormiti pe teren care nu stiu sa faca nimic cu mingea.
apropo de transferuri. Thereau nu mai vine. nici macar nu a fost contactat de nimeni pana acum
si chiar daca ar reveni ar putea fi un Neaga 2 in acest sezon.
cat despre camus. nu e stie cine ce. un jucator de medie. cu 2 clase sub Elton sau Adrian Cristea.
ar trebui adusi babovic cel mai bun jucator de la campionat european u21 din mai si falcao de la river plate. bun prieten cu zapata care lar putea convinge sa i se alature.
in plus nu ar strica un Bogdan Stancu sau un torje. niste jucatori foarte promitatori. dupa mine cei mai buni u21 din tara la momentul de fata.
Prietene, nu e nici o stire despre Thereau care nu mai vine; nici in ProSport, si nici in alta parte. Daca iti place asa mult javra de Cristea, n-ai decat sa iti muti sediul in Stefan cel Mare.
Cat despre Camus, sunt sigur ca i-ai urmarit indeaproape evolutia in ultimii ani ca sa ajungi la concluzia de mai sus. Daca tot il luam pe Babovic, de ce sa ne oprim aici si sa nu-l luam si pe un Ronaldinjo ceva.
Si nu, nici mie nu imi merge linkul.
andyro,
merge pe ligaonline.ro
Nu pot sa nu remarc ce zambitori au intrat toti in teren, parca mergeau la un picnic, undeva pe malul unui paraias. La fel au si inceput meciul, vad ca s-au mai inrait intre timp.
Doamne ce slab jucam...ce ecghipa de toata jena avem...nu-i mai suport!
Daca nu obosesc buzoienii in a doua repriza cred ca se termina egal, sau, daca au noroc, ne dau si-un gol.
Remarcati Pawel si, un picut, Neaga.
Absenti Dica si Baciu.
De toata jena Badea si Croitoru.
deplasarile la noi sunt penibile
fara ocazii decente , fara joc , multe greseli
Oricum am jucat foarte slab tot anul 2007
cum au fost la noi vreo 4 antrenori este clar ca jucatorii sunt de vina
ar trebuie oierul asta sa vand jumate din lot nu numai 2-3
Daca nu obosesc buzoienii in a doua repriza cred ca se termina egal, sau, daca au noroc, ne dau si-un gol.
Ce bine ar fi sa "oboseasca "un pic, macar la o faza doua sa dam si noi un gol, ca altfel nu prea vad sanse. Noi iar nu jucam absolut nimik, 0 idei de joc, 0 faze, nici macar la alea fixe nu merge treaba. Meciurile cu Dinamo si slavia imi ridicasera putin moralul dar ...Anul asta doar printr-un mare bulan prindem locul 2
Forza Steaua
Forza Rica
Frati stelisti,stati linistit locul 4 e al nostru!!!
Inainte sa analizez prima repriza,vreaua sa comentez ce a zis comentatorul samuila,Steaua are 8 pc din deplasare,pe cand locul 1 are 22 dupa comentator(indiferent de cum au fost obtinute,). Deci practic Steaua a cam luat 1 pc la doua deplasari,cu 2 victorii razlete cu mioveni si Farul. Eu zic ca sa jucam cu juniorii in deplasare,nu cred ca pot sa joace mai slab decat "razboinicii" nostri.
Steaua joaca in continuare penibil si nu vreau sa mai aud scuze gen terenul e greu,e vant,e frig,nu avem nspe titulari. Da,terenul e greu,dar asa sunt terenurile pe 90% din terenurile ligii 1. Da e vant,dar ce sa faci ca o sa trecem totusi in luna decembrie. Da,lipsesc Nicolita,ov Petre,emeghara si Goian,insa doar nigerianul si Goe sunt pierderi.
Intrebarea mea pentru jucatorii nostri este urmatoarea: Nu va e rusine sa iesiti pe strada? Si anul trecut,si in acest an Steaua n-a luat nici jumatate din punctele din deplasare,cum iesim pe pe Ghencea suntem mielusei,nu ca am juca mai bine acasa dar se sperie echipele mai cacacioase de pe atmosfera de pe Ghencea.
Nu le este jena ca majoritatea jucatorilor gloriei preiau mai bine mingea decat ei? Nu le e rusine ca nu au dat O CENTRARE BUNA timp de 45 minute(chiar daca e vant,statistic vorbind macar o data mingea ce pleca din gheata unui stelist trebuia sa se loveasca de un alt stelist in careu). Doar Neaga a incercat ceva si mi s-a parut singurul jucator mai activ. Mijlocul e varza,badoi pare stins de tot,apararea in continuare e expusa rau din cauza mijlocului penibil care e devansat de orice 2-3 jucatori semi-tehnici din liga1,Petre Marin trebuie sa se retraga. As mai remarca acea cursa frumoasa a lui golanski,jucator care merita sa fie titular pe dreapta si emeghara pe stanga.
Si nici pe Lacatus nu-l inteleg,de ce joaca Croitoru si nu Cristocea,de ce nu jucam cu zaharia langa Badea pentru ca avem nevoie de un jucator masiv in careu in conditiile in care astia stau cu 8 jucatori in careu.
Sa zicem bodaproste daca luam un punct si propun ca de acum incolo sa facem o petitie ca Steaua sa ia un punct automat din deplasare ca sa scutim jucatorii de "chinul" de a juca in afara stadionului nostru si pe suporterii de chinuri in fata TV-ului. Mai bine nu ne mai uitam la meciurile de afara si mergem pe stadion la cele de acasa ca sa mai vedem si noi fotbal.
ca sa nu uit: Jiji esti PENIBIL!!! Cica nu trage gloria sut pe poarta,pai scorul corect pana acum era 2-0 pentru buzau,panarama naibii.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori
in sfarsit joaca si badoi ... cam slab so far , dar ce dracu sa astepti dupa ce a frecat banca si a fost tratat asa pana acuma ?
ce tehnic e Golanski. Cu el pe dreapta si Emeghara pe stanga am fi mult ma puternici atat in faza defensiva cat si in cea ofensiva
Poate sa se supere Lacatus pe mine, dar nu pot intelege de ce nu e jucat Zaharia... Mie mi se pare ca se misca mai bine decat Badea...
La cum jucam,nici pe amaratii astia nu'i batem
(...Badea e varza rau de tot,Neaga cred ca si-a pierdut tot suflul in meciu cu dinamu,Dica e rupt de oboseala,Badoi e paralel cu meciu,Lovin e penibil ca de obicei,pe Petre Marin l-au ajuns anii din urma...dak marcam,probabil va fi dintr-o greseala
...si uite asa se duc 2 puncte uriase pe apa sambetii
(
io ma mir cum de l-a bagat pe Cristocea atat de repede , ma asteptam sa-l vad in min 89
sa ma c*c in netu de la ligaonline.ro , abia le merge transmisia , 2 da 1 nu
Gooooooooooooooooooooollllll maaaaaaaaaaaaaa....bineeee Dicaneeeee ![]()
Cat ma bucur ca m-am inselat
))
ggggggggggggggggggggggoooooooooooooolllllllllllllllll mah!
Acum renaste Steaua!
Vere, am ajuns sa ma bucur ca un copil cand dam UN gol contra Gloriei Buzau. Dar pic cu pic se face oceanu'... Hai baietzii!!!
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool , stie toata firma =))
Un gol muncit :biggrin:
O bere de la mine pentru nea Jiji, stie el de ce.
O bere de la mine pentru nea Jiji, stie el de ce.
Daca are cineva senzatia ca asta a fost blat, are niste probleme... Inclusiv comentatorii. Vorbiti de parca n-am juca impotriva unei echipe care are emotii la retrogradare, ci impotriva Barcelonei...
Stati linistiti,nu e blat!
Deduci gresit mister, berea a castigat-o nu prin blat. Daca te referi la meci, ti-o spun eu inainte sa o afli de la altii, se stia de la inceput un 2 solist. Nu e cazul sa ne suparam, atata poate echipa dar exista sperante intr-o revenire.
Deduci gresit mister, berea a castigat-o nu prin blat. Daca te referi la meci, ti-o spun eu inainte sa o afli de la altii, se stia de la inceput un 2 solist. Nu e cazul sa ne suparam, atata poate echipa dar exista sperante intr-o revenire.
Ti-a placut coregrafia aia cu "Mori, javra ! " ?