FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali, 4.86% barbat

«12»
White_R27.11.2007 16:39

Becali, 4.86% barbat

ha ! ha! ha! ha! jijiotule !

zoloz200527.11.2007 16:40

@ Mihai Somanescu

Un lucru nu inteleg..de ce atat de multi anrtenori il aleg si il apreciaza pe Nicolita?! Aratati`mi un articol de ziar,un interviu,orice in care un antrenor il descrediteaza pe Banel.Nu sunt fan Banel,e slab..dar totusi e peste media fundasilor stanga din Romania daca e titular la echipa nationala(calificata la EURO)..tre` sa fie undeva o explicatie...asa ca eu personal cred ca va grabiti cu astfel de afirmatii despre el..

ANTIgigi27.11.2007 16:56

@zoloz2005

Din pacate pentru el, nu se poate spune ca Bananel este fotbalist, nici macar jucator de fotbal (ala mai stie un sut, o preluare, o pasa de 20 de m). El a fost adus la Steaua deoarece seamana foarte mult cu Forrest Gump (doar cu tenul putin mai inchis). revenind la lucruri mai serioase, el este titular pentru ca "teoretic" face ambele faze, faze de care toti antrenorii vorbesc. Doar ca el pe niciuna nu o face calumea.

O seara linistita...

AndreyCor27.11.2007 17:09

Doamne ajuta sa scapam asa repede (2009)de cioban,sincer prefer sa fim umiliti pana at daca as sti sigur ca pleaca in **** masii si vine un om cu cap ca finantator(Ilie nastase).

Forza Steaua!

eddie the 'ead27.11.2007 17:54

"De-asta se tot insista cu Camus, nimeni nu poate si nu vrea sa descopere jucatori pentru Steaua."

Asta mi se pare cel mai grav. Nici chiar implicarea ciobanului pentru un jucator sau altul in primul 11 nu mi se pare asa de strigatoare la cer ca treaba asta.

Felicitari pentru titlu, mi se pare genial.

iov27.11.2007 22:05

Moartea intreaba de tine, stiu ca nu-ti convine, e parerea mea,

Stiu ca ti se trage de la prea mult bine, am o presimtire ca patesti ceva.

Harald27.11.2007 23:03
Asta înseamnã cã Becali a fost votat de 248.553 de persoane din totalul de peste cinci milioane care s-au prezentat la urne și ar mai fi avut nevoie de încã 7.140 de voturi (0,14 la sutã). Peluzele stadionului Ghencea au cîte 5.940 de locuri, în timp ce tribuna a II-a are 7.600 de locuri. În urma repetatelor declarații agresive pe care Becali le-a fãcut la adresa fanilor roș-albaștri, aceștia au afișat în mai multe rînduri bannere prin care îl avertizau cã nu-l vor vota. :)))))))))))

ai pus puntul pe " i " bravo pentru aceasta remarca!

danimarcu27.11.2007 23:13

Ma bucur ca jegosul nu a reusit sa atinga pragul de 5%,dar sunt dezamagit totusi ca exista destul de multi romani care-l voteaza!

Cei ce l-au votat sunt :De la tara,din Ferentari si cei ce voteaza la misto!

La prezidentiale cred ca nu va obtine nici 4,86 la suta,dar sper din toata inima ca justitia sa-l trimita unde ii este locul,la puscarie,si astfel nu va mai putea candida...

Afara din Ghencea, imputitule!

Tupac Amaru28.11.2007 06:05
Ma bucur ca jegosul nu a reusit sa atinga pragul de 5%,dar sunt dezamagit totusi ca exista destul de multi romani care-l voteaza!

Cei ce l-au votat sunt :De la tara,din Ferentari si cei ce voteaza la misto!

La prezidentiale cred ca nu va obtine nici 4,86 la suta,dar sper din toata inima ca justitia sa-l trimita unde ii este locul,la puscarie,si astfel nu va mai putea candida...

Afara din Ghencea, imputitule!

Daca tot vorbim de politica, as vrea sa ii vad pe absolut toti politicienii acolo unde le e locul, adica dupa gratii...dar s-ar pune problema cine sa ii judece, ca primii care ar trebui bagati la zdup ar fi chiar judecatorii si procurorii...a....si am uitat ziaristii....intamplator sau nu, chiar "puterile" in statul de (dat) drept(ul)...

Klatorul28.11.2007 10:27

trebuiesc vanduti aproape toti jucatorii. hai sa fim seriosi, cu cine sa faci performanta? in afar ade plesan, Golanski badoi........,jucatori care ar trebui lasati sa joace si chiar emegara, care e un jucator foarte bun, restul sunt epave. hai sa fim seriosi. cer seriozitate. nu imi mai place Steaua de anul trecut, cand juca doar cu arbitrii. tre jucatori de viteza. noi nu avem...

htoma28.11.2007 15:07

Trebuie sa ne uitam ca este aproape si apoi sa ne gandim daca cumva ajungea sa atinga 5% ce imagine pro Romania ar fi putut sa creeze in parlament un personaj ca Gigi Becalii

Wally29.11.2007 16:54

Ca tot e vorba de alegeri si de procente stie cineva cat a obtinut PLD-ul la Europarlamentare?

yo_marius29.11.2007 18:09

desi a trecut mult timp de la aceste alegeri inca nu pot sa concep ca in Romania exista 250.000 de dobitoci care au votat un asemenea papagal!!!daca ii mai punem la socoteala si pe cei care au votat PRM,PLD,PSD,PNL,PD si dracu sa-i ia care or mai fi concluzia mea e ca traiesc intr-o tara de tampiti unde singura solutie viabila este emigrarea in masa......so sad....

Tom_Jerry29.11.2007 19:18

Eu am votat cu Partidul Verde..

Wally29.11.2007 20:56
desi a trecut mult timp de la aceste alegeri inca nu pot sa concep ca in Romania exista 250.000 de dobitoci care au votat un asemenea papagal!!!daca ii mai punem la socoteala si pe cei care au votat PRM,PLD,PSD,PNL,PD si dracu sa-i ia care or mai fi concluzia mea e ca traiesc intr-o tara de tampiti unde singura solutie viabila este emigrarea in masa......so sad....

Frate, trebuie sa votezi pe cineva(oricine in afara de PNG sau PSD) cand vezi ca cea mai mare prezenta la vot este in Harghita si Covasna, trebuie sa votezi cu cineva cand vezi ca pe lista se afla, printre altele Partida Rromilor. Oricat de praf ar fi "politicienii"(daca ii pot numi asa) nostri nu poti lasa in Parlementul European sa reprezinte Romania unguri sau milogi! Asa ca mergi la vot si votezi cu cineva, chiar daca iti vine sa...

L.E.: in loc de milogi a se citi t.i.g.a.n.i.

yo_marius29.11.2007 21:58

@tom_jerry

ai respectul meu (daca te incalzeste cu ceva)

eu mi-am pus(a se citi fortzat) toti cunoscutii sa voteze cu verzii.....din pacate(sau nu...) nu am votat fiind izolat undeva la munte....

1uLy4Nn02.12.2007 12:27

nu scapam noi de ciuma asta numita Becali nici daca ia la parlamentare 0,0001 %..cum sa lase el mijlocul cel mai bun de spalare a banilor?? spre24

puiu mordasan02.12.2007 21:08
:steagcruce: Eu nu doresc decat sa va dau exemplul meu: - Dupa ce a preluat Steaua l-am votat si eu si familia mea si o gramada de prieteni pe care i-am convins sa o faca! A contat faptul ca-i patronul prea iubitei mele Steaua si am facut tot ce a depins de mine sa-i fie bine...Dar,dupa toate cele intamplate cu simbolurile noastre si cu galeria am decis ca NU MAI MERITA VOTURILE NOASTRE! Acesta a fost umilul meu raspuns pe care i l-am putut da. Mai mult n-am putut sa fac....
«12»