FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali, 4.86% barbat

«12»
fcsteaua.ro27.11.2007 10:25

Iata ca am trecut si examenul europarlamentarelor. Mi-a fost teama ca ciobanul va reusi sa pacaleasca destui fraieri incat sa se duca sa ne reprezinte in Parlamentul European. Probabil ca dupa ceea ce ni s-a intamplat in Italia datorita unor oameni care beneficiaza de buletin romanesc, ar fi fost cea mai mare rusine posibila. Sa fim reprezentati de un camatar analfabet si agramat. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc.

Ma intereseaza mai mult reactia creditorului Becali, decat a politicianului Becali. Dupa meciul cu Dinamo, a declarat ca intreaga campanie de intarire a echipei pe care o trambita cu putin timp inainte de alegeri, stiti care, aia de 15 milioane de euro, va consta in aducerea a doi jucatori: eternul si fascinantul Camus plus Cyril Thereau, care Thereau nu va fi cumparat, nuu, va fi doar imprumutat, pentru ca il citez pe creditor " eu 3 milioane nu dau". Am vazut ca multi dintre voi se intreaba de ce tot apare numele lui Camus in ecuatie. Si aveti perfecta dreptate sa va intrebati. Pai haideti sa va spun de ce: Camus, precum Thereau, precum Golanski, precum Bicfalvi au fost descoperiti pe vremea lui Mihai Stoica si intotdeauna e mai simplu sa preiei decat sa faci tu ceva in sensul asta. Daca mai adaugam ca Emeghara, Zapata si Rada au fost adusi la dorinta lui Hagi, rezulta ca "managementul" Stelei a descoperit si a transferat jucatori precum: Surdu, Badoi, Vatca sau Zaharia. De-asta se tot insista cu Camus, nimeni nu poate si nu vrea sa descopere jucatori pentru Steaua. Am incheiat paranteza.

Revenind la creditorul Becali, sunt in continuare bulversat de "viziunea" sa in ceea ce priveste lotul Stelei: zice ca revin Ghionea, Radoi si Plesan asa ca nu ne mai trebuie jucatori. Haideti sa facem un mic exercitiu: Goian si Dica vor pleca, asta e clar. O merita si e timpul. Radoi va juca in locul lui Dorin si Camus in locul lui Dica. In cazul in care va veni si Cyril acesta ii va lua locul lui Badea, iar Plesan il va inlocui probabil pe Lovin. Deci asta inseamna marea "intarire" a lotului: Doi sau trei jucatori care au fost accidentati luni bune si care n-au meciuri in picioare, plus un jucator care nu se stie cum se adapta in Romania, mai ales ca nu vine chiar cu inima deschisa aici. In continuare pe banda dreapta vom avea un antifotbalist precum Nicolita care nu stie sa faca o preluare, pe stanga tot Surdu sau Neaga, iar daca se accidenteaza iar Plesan, iar ne trezim cu cuplul L&P, ca mijlocasi centrali. Adica practic acelasi lot care ne-a adus in situatia asta , in the first place!

Toate acestea ma fac sa sper ca sfarsitul creditorului e aproape. Aceasta tendinta de a nu mai investi aproape deloc, se traduce prin dezinteresul sau pentru un "vehicul" care nu-i mai poate aduce nimic pe plan electoral si astfel de dragul aparentelor il mai administreaza( daca se poate spune asa pentru ce face el) pana vor veni si alegerile din 2009, cand il va parasi, convingandu-se ca Steaua nu mai are nicio utilitate pentru el si trebuie abandonata, asa cum ar face un las adevarat precum George Becali.

Mihai Somanescu

Tavone27.11.2007 10:37

Doamne , de ar fi adevarat ce zici! Dar cu o precizare! Fecali sa plece acum, in iarna! Sunt convins ca sunt alti investitori (poate cu mai putini bani) care sa bage bani in cea mai galonata echipa din Romania! Acum prefer unul cu o avere de 1 miliard dar care sa bage in 2-3 ani 100 de milioane si sa aiba o politica pe termen lung decat un cioban cu 3 miliarde care nu investeste mai mult de 10 mil! Asadar, decat un cioban ce se vrea politician mai bine un stelist cu bani sau chiar un afacerist non-microbist dar cu o dorinta de performanta mai mare decat a ciobanului! Vedem....

neaalecu27.11.2007 10:44

eu unul imi doresc sa plece,nu vreau sa il ambitionez sa mai ramana, numindu-l las. nu inseamna nimic omul asta pentru mine si nici amintit nu merita dupa plecare.

Cata8627.11.2007 10:44

intr`adevar acestea sunt spusele lui Becali, insa Lacatus a afirmat ceva de genul "echipele mari au rezerve valoroase". urmeaza sa vedem daca Fiara isi va impune sau nu punctul de vedere in perioada de transferuri.

articolul mi se pare reusit insa daca vrei sa scoti in vedere faptul ca unul dintre jucatori este slab, fa`o corespunzator. Nicolita a facut mai mult de o preluare buna in meciul cu cainii. cate cornere/lovituri libere au fost in partea dreapta in prima repriza? E drept, se poate mult mai bine decat Banel, asta este sigur, insa faptul ca o jucatorii trec printr`o pasa proasta nu`i face jucatori de divizia D peste noapte.

Mihai Somanescu27.11.2007 10:56

@Cata86

Iti citez din studiul realizat de firma italiana care colaboreaza cu gsp pentru monitorizarea fotbalistilor din Divizia A: " Mijlocașul stelist pierde 54,3% dintre mingi. Doar una din 7 pase ale lui reușește sã-l scoatã pe adversar din joc.

1% din driblingurile lui Bãnel îi reușesc

Nici la centrãri nu stã mai bine. Dã trei centrãri bune la douã meciuri."

Faptul ca e constant si ca alearga ca un maratonist, nu are nicio relevanta atata vreme cat da 1 centrare buna pe meci. Nici ca fundas lateral nu-ti permiti sa fii atat de slab. Ceea ce este mai tragic este ca acest jucator a participat la 1 gol din 3 ale Stelei, ceea ce arata ce echipa slaba avem, daca depinde de un fotbalist cu 1% procentaj la driblinguri reusite.

steaua-no127.11.2007 11:05
Doamne , de ar fi adevarat ce zici! Dar cu o precizare! Fecali sa plece acum, in iarna! Sunt convins ca sunt alti investitori (poate cu mai putini bani) care sa bage bani in cea mai galonata echipa din Romania! Acum prefer unul cu o avere de 1 miliard dar care sa bage in 2-3 ani 100 de milioane si sa aiba o politica pe termen lung decat un cioban cu 3 miliarde care nu investeste mai mult de 10 mil! Asadar, decat un cioban ce se vrea politician mai bine un stelist cu bani sau chiar un afacerist non-microbist dar cu o dorinta de performanta mai mare decat a ciobanului! Vedem....

3 miliarde de dolari? de unde ai scoso pe asta cu 3 miliarde? :)))) tu chiar crezi tot ce se scrie prin basinoasa asta de presa de la noi? ......sondajele astea sunt facute la misto si la comanda, acum 2 luni spurcatul avea un procent de 30% in sondajele pentru parlament, guvern, presedintie sau la ce plm a candidat el si-n urma alegerilor abia a strans 4% :))), asa este si cu "topul bogatilor" din Romania, ei spun ca ar avea 3 miliarde si el de fapt are vreo 20-25 de milioane (ca mai mult nu are).

Cata8627.11.2007 11:08

da Mihai, insa APROAPE TOTI jucatorii trec prin aceeasi pasa proasta ca si Banel. cifrele lui au fost cu siguranta mult mai bune. si oricum sunt mai bune decat ale altor colegi de echipa. ma indoiesc insa ca s-a prostit brusc sau chiar in timp. nu am spus ca este valoros ci ca nu sunt de acord ca nu poate face o preluare. atunci cand esti constient ca echipa joaca prost, este presiune pentru rezultate, eventual fanii te injura, joci si mai crispat si eventual cu frica de a nu gresi. este un jucator mediu, iar cand echipa joaca prost este un jucator foarte slab. spre deosebire de alti jucatori din lot care sunt deja slabi iar cand echipa joaca prost, sunt catastrofali.

dar articolul nu`i despre Banel asa ca ma opresc aici cu comentariile :)

Tavone27.11.2007 11:21
3 miliarde de dolari? de unde ai scoso pe asta cu 3 miliarde? :)))) tu chiar crezi tot ce se scrie prin basinoasa asta de presa de la noi? ......sondajele astea sunt facute la misto si la comanda, acum 2 luni spurcatul avea un procent de 30% in sondajele pentru parlament, guvern, presedintie sau la ce plm a candidat el si-n urma alegerilor abia a strans 4% :))), asa este si cu "topul bogatilor" din Romania, ei spun ca ar avea 3 miliarde si el de fapt are vreo 20-25 de milioane (ca mai mult nu are).

e foarte posibil sa ia dreptate, avand in vedere stilul de investitii al lui fecalii. Ma tot mir cum omu se lauda ca are atatia bani si nu baga decat cu morcovul la fund 3-4 milioane pe 15 jucatori! eu cred ca ar maxim 100 milioane toata averea, sau daca are mai mult nu vrea sa bage ! kktu!!

cocktail27.11.2007 11:54

Asta înseamnã cã Becali a fost votat de 248.553 de persoane din totalul de peste cinci milioane care s-au prezentat la urne și ar mai fi avut nevoie de încã 7.140 de voturi (0,14 la sutã). Peluzele stadionului Ghencea au cîte 5.940 de locuri, în timp ce tribuna a II-a are 7.600 de locuri. În urma repetatelor declarații agresive pe care Becali le-a fãcut la adresa fanilor roș-albaștri, aceștia au afișat în mai multe rînduri bannere prin care îl avertizau cã nu-l vor vota. :)))))))))))

andyro27.11.2007 12:00

Averea lui Becali nu inseamna bani. Daca va uitati la articolele in care ii sunt calculate cele 3 miliarde, e formata din parcele in Pipera, "estimate la". Problema e ca pana cand cineva nu ofera pretul ala, Becali nu are decat niste pamant de pasunat oile.

Mai departe, 4.86 mi se pare imens pentru ceea ce reprezinta Becali acum. Era clar ca sondajele cu el la 15-20% sunt contrafacute, dar personal speram ca poporul roman mai are atata decenta incat sa il arda cu un 1, maxim 2%. Pe de alta parte, citeam undeva ca i-au lipsit ~7000 de voturi ca sa intre in Parlamentul European, adica numarul de locuri de la tribuna a II-a. O cifra indeajuns de mica pentru a-l face sa-si taie venele de ciuda (eh, vise).

andreich27.11.2007 12:01

Si eu sper sa plece ciobanul, dar mai vreau sa plece la puscarie pentru ce a facut duminica la alegeri, pentru ca daca este condamnat nu are voie sa participe la alegerile din 2009 si se termina si minciuna lui cu Steaua. Eu nu am crezut nici o clipa ca va baga banii pe care-i promintea dar nu m-am gandit ca este asa de inventiv cu cei doi Camus plus Cyril Thereau. Daca tot am batut pe Dinamo, care este o epava la ora asta, ma asteptam ca ciobanul sa zica ca echipa are valoare si nu mai are nevoie de jucatori noi.

Mihai Somanescu27.11.2007 12:10

@andyro

Salut Andi. Ai dreptate, prea putina lume observa nuantele astea, el nu are decat chestii estimate la. Asa si Radoi a fost estimat la 5 milioane, dar pana da banii cineva, ai doar un jucator care se accidenteaza odata la 3 luni.

In legatura cu votul, cred ca a luat cat a luat pentru ca prezenta in Bucuresti si orasele mari a fost mica, daca venea lumea la vot, nu trecea de doi la suta. E imbucurator ca desi si-a mobilizat toti sclavii, tot n-a trecut pragul, chiar si in conditiile unei prezente reduse. Asta e inceputul sfarsitului pentru el.

CELINEE27.11.2007 13:07

bine ar fi sa plece ciobanu sa sa ne lase o data pentru totdeauna in pace.da sa il ia la puscarie pentru ce a facut duminica.sa plece cu tot cu averea lui ca nu ne trebuie unul ca el.macar de ar veni unul care sa aiba de 10 ori mai putina avere ca Becali dar care sa iubeasca si sa respecte Steaua pentru ceea ce a fost candva chiar daca ciobanu a reusit intr-o oarecare masura sa o distruga.ce daca am batut Dinamo inseamna ca nu mai avem nevoie de achizitii?ba avem si inca cum.ce sa faca Radoi sau Ghionea?nu spun ca nu sunt valorosi dar va dura pana cand vor fi iar in forma.chiar sunt curioasa cum va juca rica azi ca am vazut ca e titular?eu nu prea sper intr-un joc bun.sa dea Dumnezeu sa ma insel si sa faca ceva bun.in fine revin iar la Banel.ce aveti cu el mai?oare e mai slab ca Cristocea,surdu,Lovin,ov Petre samd.nu prea cred.joaca slab ca intreaga echipa dar nu e cel mai slab.cele mai multe goluri alor nostri au venit din centrarile lui.

lasa-ne berbecali,lasa-ne :steag_steaua_ro:

stelistub27.11.2007 13:29

Las ca e mai bine sa ne reprezinte PSD ca ei sunt destepti da numai la furat din parlament(acum si din U.E.) sa-si faca vile sa-si ia masini de lux si cei amarati sa se faca mai amarati,macar Becali asa prost si cioban cum e el mai face cate ceva pentru nevoiasi nu baga in buzunar la el 100% cum fac altii.JOS PSD mi-e scarba de comunisti. P.S. Aici am vorbit de politica nu de fotbal.

Asta înseamnã cã Becali a fost votat de 248.553 de persoane din totalul de peste cinci milioane care s-au prezentat la urne și ar mai fi avut nevoie de încã 7.140 de voturi (0,14 la sutã). Peluzele stadionului Ghencea au cîte 5.940 de locuri, în timp ce tribuna a II-a are 7.600 de locuri. În urma repetatelor declarații agresive pe care Becali le-a fãcut la adresa fanilor roș-albaștri, aceștia au afișat în mai multe rînduri bannere prin care îl avertizau cã nu-l vor vota. :)))))))))))

Era mai bine daca ii tacea gura,vorba aceea <Vorba multa,saracia omului>

Tavone27.11.2007 13:49
Las ca e mai bine sa ne reprezinte PSD ca ei sunt destepti da numai la furat din parlament(acum si din U.E.) sa-si faca vile sa-si ia masini de lux si cei amarati sa se faca mai amarati,macar Becali asa prost si cioban cum e el mai face cate ceva pentru nevoiasi nu baga in buzunar la el 100% cum fac altii.JOS PSD mi-e scarba de comunisti. P.S. Aici am vorbit de politica nu de fotbal.

Era mai bine daca ii tacea gura,vorba aceea <Vorba multa,saracia omului>

chiar ma intrebam cat mai dureaza pana subscrie un acolit ("votant")

te-n **** viata.....

Atentie la limbaj.

Ciofu T Dumitru27.11.2007 13:56

Si totusi s-a ratat sansa de al indeparta de langa echipa, macar 5 zile pe saptamana. :biggrin:

radutheodor27.11.2007 14:26

@andyro:

din cate imi aduc eu aminte, Becali avea 20% popularitate, nu oameni care sa-l voteze. poate ma insel, dar asta imi aduc eu aminte. ca popular e, cam orice om din Romania il intrebi stie cine e, si mai nou s-a scris despre el in presa din Italia, Spania, Germania ... asa ca tzaranu popular e, din pacate.

in al doilea rand, cand se fac estimari inaintea alegerilor, se alege un esantion reprezentativ si e intrebat "cu cine ati vota", vine omu cu formularu la tine acasa si te intreaba. da ala de zice ca ar vota cu Gigi nu s-a ridicat si din pat sa se duca duminica sa voteze, a stat acas' ca l-a durut la basca ...

Chiar si asa, 4,84% e ingrijorator de mult ... de ce? Pai haideti sa va zic eu de ce. Ce facea Becali cu postu de euro-parlamentar? Se stergea la fund cu el. Va spun eu ce spera el maxim sa obtina din asta: sa dea locul lui altcuiva, sa faca o fapta caritabila in plus sau sa se faca un pic mai mult cunoscut, in vederea alegerilor parlamentare de la anul'. Scopu final al tzaranului cioban este 5% la parlamentarele de la anul, care l-ar baga in parlament si l-ar face automat IMUN ... apoi s-ar trezi cu vreun post in vreun minister, pentru ca am vazut prin Voiculescu cat de importante sunt acele 5% in parlament, cand e nevoie sa aprobi vreo lege ... si-ar fi negociat un post de ministru si ar fi devenit IMUN PE VIATA, pentru ca asa cum stim, legea actuala din Romania ofera imunitate actualilor si fostilor ministri ... asta tinteste ciobanu idiot ...

In ceea ce priveste averea lui, nu va lasati inselati: nici macar terenurile alea nu sunt ale lui. O sa ziceti cum asa? Pai sa ma explic, luand cel mai simplu exemplu, primul lui teren: a schimbat terenului de la mama zmeilor cu teren de la MaPN. Cum a fost asta posibil? El se baga in seama, era dispus la orice ... atunci cineva te intreaba: fi atent, facem o jmecherie? Iau un teren de la MaPN, unde eu lucrez ca ministru, ti-l dau tie si tu imi dai terenu tau, stai linistit, "iti iese si tie ceva" dar asta nu inseamna ca noul teren e tot al lui Gigi ... are si el parte la niste lovele din terenurile lui, dar alea nu sunt terenurile lui ... si in plus lovelele astea atarna de justitia asta stramba ...

In plus, intr-o buna zi, a fost ajutat din umbra de lumea interlopa sa preia Steaua ca sa deruleze si mai multe afaceri dubioase prin clubul Steaua ... in spatele lui Gigi stau niste baieti destepti, interlopi si deosebit de periculosi care fac greul banilor ... Gigi e doar o marioneta ...

Daca am afla acum deodata tot adevarul, probabil ca nici nu am crede in el, atat de DUR si CRUD ar fi ...

Bafta.

P.S.: mama ce analfabet m-am exprimat, da sunt la munca si mi-e scarba sa stau sa postez ... :D

andyro27.11.2007 15:20

@radutheodor

http://www.fundatia-aleg.ro/Section-5.phtml -> Martie-aprilie 2007, PNG pe la 14-15 si chiar 18%. Deci te inseli. Popularitatea era mult mai mare (undeva pe la 60%), iar increderea ajunsese in aceleasi sondaje pe la 35-40%.

Asta ne poate arata cam cata incredere putem avea in TOATE sondajele. Le puteti vedea inclusiv pe cele din noiembrie, unde PD e cotat la 35-38-40%, in conditiile in care nu a obtinut nici 29%.

Un sondaj normal tine cont si de intentia de vot, si are o marja de eroare tocmai pentru a acoperi cazurile mentionate de tine.

strezahuzum27.11.2007 15:28

Si 4.86% e mult. Prea mult.

Ar fi trebuit ca stelistii sa-i faca antipropaganda lui Becali si sa se duca la vot numai de-al dracului sa se asigure ca nu intra oligofrenul in parlamentul european.

Dar mai avem o sansa - in 2008 sunt iar alegeri, deci o noua sansa de a umili gandacul cu singura noastra arma - votul.

androsteaua27.11.2007 15:37

doamne ce bine ar fi dak ar pleca!

Il Soldatino27.11.2007 15:39
@Cata86

Iti citez din studiul realizat de firma italiana care colaboreaza cu gsp pentru monitorizarea fotbalistilor din Divizia A: " Mijlocașul stelist pierde 54,3% dintre mingi. Doar una din 7 pase ale lui reușește sã-l scoatã pe adversar din joc.

1% din driblingurile lui Bãnel îi reușesc

Nici la centrãri nu stã mai bine. Dã trei centrãri bune la douã meciuri."

Faptul ca e constant si ca alearga ca un maratonist, nu are nicio relevanta atata vreme cat da 1 centrare buna pe meci. Nici ca fundas lateral nu-ti permiti sa fii atat de slab. Ceea ce este mai tragic este ca acest jucator a participat la 1 gol din 3 ale Stelei, ceea ce arata ce echipa slaba avem, daca depinde de un fotbalist cu 1% procentaj la driblinguri reusite.

Mihai, nu vreau sa exagerez cu laude, dar tre sa iti transmit ca apreciez modul in care iti construiesti articolele si logica argumentelor. In plus ai ceva ce lipseste multora: verticalitate. Ma opresc aici.

radutheodor27.11.2007 15:39
Un sondaj normal tine cont si de intentia de vot, si are o marja de eroare tocmai pentru a acoperi cazurile mentionate de tine.

@andy

ciudat, pentru ca sondajele intr-adevar au o marja de eroare. Si sa luam PD: au cotat cu 35% si sa zicem ca au obtinut 29% (desi eu stiam ceva de 31%), dar e o "eroare" de 6%. La Becali e vorba de o eroare de >10% ... si daca e sa o luam asa, nu cred ca Gigi a avut mai multi bani decat PD-ul ca sa manareasca niste sondaje, asta e clar ... PD-ul e mult mai puternic decat Jiji ... deci, intra-devar ciudat.

Eu cred sincer ca poate nu avea 15%, poate in martie-aprilie 2007 avea un 10% sa zicem, cu o marja de eroare, insa eu sunt convins ca Jiji a pierdut minim 5% din voturi pentru ce s-a intamplat in ultima perioada (incluzand si scandalul cu Hagi ...).

In plus, votul pentru europarlamentare e ciudat ... sunt convins ca rezultatul pentru Parlamentare o sa fie diferit ... in continuare exista un risc deosebit de mare ca ciobanul sa intre in Parlament ... un scor meritat pentru asemena viermi era de ~0.5% ... atat trebuia sa fie marja de nebuni intr-o tara normala ... =))

Forta Steaua!

xDaJACKALx27.11.2007 15:50

4.86% inseamna sinistrati si mistocari.Stiu multi care merg la vot doar sa faca bascalie si voteaza Becali

CDU27.11.2007 16:09

Salutare tuturor! n-am mai scris de un an si ceva dar asta nu inseamna ca nu am citit atent tot ce ati postat... Nu ma pot abtine sa intreb: cine stie unde e "daffy"? Ce vremuri... :-) Vad ca Il Soldatino e neschimbat... Intotdeauna obiectiv si in acelas timp pasionat... Respect! Deci... sa nu o lungesc... am 2 bilete la tribuna a 2-a... chiar pe mijloc... Sunt luate de la inceput, chiar dupa tragerea la sorti, de la club... Nu vreau bani pentru ele ca n-am nevoie... Daca fac fericit vr'un stelist pasionat e suficient pentru mine... Cam atat! Continuati sa scrieti... continui sa va citesc... :-) Postati aici si vedem noi cum ne intalnim sa dau biletele... Forza Steaua!

SebaSS27.11.2007 16:32
4.86% inseamna sinistrati si mistocari.Stiu multi care merg la vot doar sa faca bascalie si voteaza Becali

:)) Becali sau vadim

«12»