FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Slavia Praga

«12»
fcsteaua.ro27.11.2007 04:05

Steaua intalneste in aceasta seara pe Slavia Praga in al 5-lea meci din grupele Ligii Campionilor.

Dupa 4 infrangeri consecutive echipa lui Marius Lacatus doreste sa obtina primele puncte in aceasta campanie europeana.

Partida se va disputa pe stadionul "Steaua" din bulevardul Ghencea la ora 21:45 si va fi transmisa in direct de Pro TV.

Echipa probabila: Zapata - Nesu, Goian, Rada, Emeghara - Croitoru, Ovidiu Petre, Lovin, Neaga - Dicã, Badea (Iacob)

În același timp, fcsteaua.ro vã oferã șansa de a asculta meciul în direct, în comentariul inedit al lui Gabi Safta.

puiu mordasan27.11.2007 05:46
:steagcruce: Daca in locul lui Lovin ar juca Bicfalvi am avea siguranta unui joc superofensiv! FORZA Steaua!!!
alpopa27.11.2007 07:04

Ce se intampla cu Cristocea ?! Ce cauta in continuare Lovin in primul 11, desi joaca la fel cum ne-a obisnuit de cand a venit, adica PROST ?!

Eu unul as forta cu Golanski pe dreapta si Emeghara mutat pe stanga, cu Cristocea si Neaga pe partile laterale si Ov Petre&Croitoru in centru.

Ori ne urcam pe cehi ori jucam la 0-0 ?!

zoloz200527.11.2007 07:04

Cu totii in Ghencea...JUCATORII au nevoie de NOI...conducerea nu are nevoie..si nu cred ca a avut vreodata de aportul moral al nostru(ci doar de cel financiar...)

axl2327.11.2007 07:09

Bineinteles, o victorie detasata. 1-0.

CELINEE27.11.2007 07:17

cu putina determinare si ambitie cred ca vom face un joc bun.bafta baieti si sa batem diseara.sper sa joace la fel de bine cum au facut-o cu Dinamo daca nu mai bine :steagcruce:

Joint27.11.2007 07:36

@alpopa

si eu zic la fel ca tine. Cristocea, Golanski si Badoi fac tusa, mai putin ultimul, in schimb ne terorizeaza meci de meci cu Banel, Victoras, Mihaita, florinel si alti rasfatati d'astia. Sa fie sanatosi, bine ca au batut pe Dinamo, mai departe...

Virgil27.11.2007 07:51

Nu sunt vanator de greseli, dar in informatia prezentata pe post de articol, sunt cateva care nu ar trebui sa existe:

- Nesu figureaza aparator dreapta si Emeghara aparator stanga. E exact invers. In plus daca Eme a jucat fara probleme pe ambele parti, Nesu nu a jucat niciodata pe dreapta.

- Mijlocasii centrali sunt prezentati din pacate la fel de gresit: Ovidiu Petre-Lovin, cand corect este Lovin- Ovidiu Petre.

- A treia greseala o reprezinta informatia ca transmisia radiofonica pe care o va face Gabi Safta pe site-ul fcsteaua.ro ar fi inedita. Eroare, Gabi a mai transmis cel putin odata pentru site-ul nostru.

In rest sa auzim de bine pentru ca sunt sanse reale sa obtinem primele puncte in aceasta grupa.

ANTIgigi27.11.2007 09:30

Desi i-am batut pe caini si chiar am avut un joc bun, eu nu sunt prea entuziasmat de meciul de diseara, din contra. chiar cred ca vom obtine un egal. Nu ca ar juca Slavia vreun fotbal foarte bun, dar problema e la noi, inca nu avem un joc exact. Jucatorii inca mai au in cap "mentalitatea" precedentilor antrenori, apararea mai mult. O zi buna...

@Virgil

Cred ca se referea la comentariul inedit al lui Gabi Safta, nu la transmia in direct a meciului. La primul iti dau dreptate, dar A.T.Z.A. si cu Ovidiu pot face si schimb de locuri.

CaTaLiNsm StElIsTu27.11.2007 09:41

HAIDETI PE EI,PE MAMA LOOOOR!!!!Forza Steaua!STEAUA2-1SLAVIA

Daca jucam cu daruirea din meciul cu Dinamo,ii batem.

stelutawillis27.11.2007 10:00

Steaua fii TARE.

STELISTA DE MOI27.11.2007 10:34

este adevarat faptul ca fetele si copii au intrare libera diseara?

ebonyc27.11.2007 10:39

Cristocea si badoi sunt oameni de primul 11 si golanski la fel daca e refacut fizic. Lovin e de banca de rezerve si fiind meci acasa ar trebui sa jucam cu un singur inchizator (Ov. Petre) si cu bicfalvi langa el care face destul de bine si faza defensiva desi nu sta bine la jocul aerian dar il avem pe ov peter care ar trebui sa faca fata. in ceea ce priveste jucatorii din atac am o singura "antipatie" : v. Iacob fiind complet iesit din forma si fizica si psihica si tot ce vreti voi.

korynna27.11.2007 10:44

@stelista

Da,e adevarat.A spus si Argaseala si gasesti si pe site-ul oficial.

revivo27.11.2007 11:08

Stimati stelisti,

mai sunt bilete la vanzare pentru meciul cu Slavia si pretul nu e chiar asa mare.

Lacatus are nevoie de noi!!!

Pentru el, azi voi fi pe stadion.

Sper ca familia Stelei sa-l incurajeze pe cel care ne-a facut fericiti de atatea ori!!!

Macar cu atat ii suntem datori!!!

Cu respect, Revivo!!!

Kappon27.11.2007 11:32

Lotul este cam subtire. In aceste conditii ma MIRA intentia berbecului miliardar de a-i lasa sa plece pe Dica si Goian. Nimeni nu ar avea nimic impotriva daca berbecul miliardar ar intentiona sa-i transfere pe Ronaldinho sau pe Kaka. Nu insa, nu va fi asa.Experienta trecutului ne arata ca berbecul maidanist ne-a pricopsit cu plecarile lui Thereau si Elton ca sa ne adus "valori" de certa clasa precum Gurita!

Sa ne uitam inca odata la ce avem la mijlocul terenului. Croitoru nu este de Liga Campionilor si aici nu trebuie demonstrat nimic, totul este foarte clar. Ov. Petre, nici el. Nici Lovin.

A fost pentru mine o surpriza ciudata sa aud ca antrenorul Gigi Multescu a inceput cu Ov. Petre ca fiind marele pericol in meciul cu U Cluj! Pe ce lume traim! Ov. Petre este lent asa ca recupereaza putine baloane la interceptie, nu are deposedare, nu are joc de alunecare, technica este mediocra, abuzeaza de pase laterale in majoritatea lor la adversar. Ov. Petre este mediocru cand este la valoarea sa maxima. Daca era bun, turcii nu il puneau pe foras. Timisoara s-ar fri opus transferului. Dar, au preferat banii, si api au zis, dute nene si nu te mai intoarce, ca tine zeci si sute.

Mijlocul Romaniei a mers mult mai bine in meciul cu Albania cand Ov. Petre si Banel au fost pe tusa!

Apropos, cum explica berbecul miliardar ca nu a reusist sa il aduca pe Kocis la Steaua? Numai ca zgarcenia berbecului si prostia celui care pretinde ca il invata fotbal.

Sa speram intr-o minune diseara si una la Londra. Minunile se intampla insa rar.

bobochyka1727.11.2007 11:58

Trebuie sa castigam azi, dar chiar si asa nu mergem in UEFA deoarece Slavia are deja 4 puncte. iar noi am avea 3.Totusi cred ca se poate desi e un pic irealist scenariul.

pentru asta ar trebui sa batem azi logic, sa facem un egal macar, la Londra; si cred ca se poate, cu un efort mai mare decat de obicei, dar se poate, pentru ca nimeni nu mai are nimic de pierdut: Arsenal e deja calificata si nu ar pierde decat niste bani, iar la pretentiile lor financiarenu cred ca are importanta, iar noi chiar nu avem ce pierde, din contra avem doar de castigat, deci merita sa incercam desi la cum a aratat echipa in ultimul timp ma indoiesc ca vom reusi. Si nu in ultimul rand trebuie sa bata Sevilla pe Slavia, oare nu s-a infratit ciobanu' si cu presedintele Sevillei? Glumeam.

Cam multe variabile dar nu imposibil. Forzza Steaua!

dr.adrian927.11.2007 13:08

sa inceapa castrarea si a lu astia

sa inceapa cheful...............

carminastan27.11.2007 13:29
este adevarat faptul ca fetele si copii au intrare libera diseara?

Da, DAR

Cu ocazia acestui meci, femeile si copiii cu varsta de pana la 10 ani (insotiti de parinti sau de o persoana care ii are in grija) vor beneficia de acces GRATUIT pe stadionul "Steaua".

Aceste persoane vor avea acces la tribuna I-a, tribuna II-a si la peluza II-a in limita locurilor disponibile. Biletele de accces se vor distribui la intrarea tribunelor mentionate.

Mare atentie. Ca au schimbat niste informatii pe site de nici eu nu le mai inteleg

nicu8827.11.2007 13:41

si oricum FORZA Steaua ,suntem o Forza deci treb sa castigam. mergeti toti la stadion care au posibilitate si sustinetii pe Laca si pe jucatori, ei au nevoie de spiritul victoriei. BAFTA

elias_custura27.11.2007 15:01

Acest joc e doar pentru onoare ca sanse nu mai avem sa mergem in primavara europeana ..... doar printr-o minune!............... ceva mai rar!

androsteaua27.11.2007 15:38

batem cu 1-0. sper

CDU27.11.2007 16:12

Salutare tuturor! n-am mai scris de un an si ceva dar asta nu inseamna ca nu am citit atent tot ce ati postat... Nu ma pot abtine sa intreb: cine stie unde e "daffy"? Ce vremuri... :-) Vad ca Il Soldatino e neschimbat... Intotdeauna obiectiv si in acelas timp pasionat... Respect! Deci... sa nu o lungesc... am 2 bilete la tribuna a 2-a... chiar pe mijloc... Sunt luate de la inceput, chiar dupa tragerea la sorti, de la club... Nu vreau bani pentru ele ca n-am nevoie... Daca fac fericit vr'un stelist pasionat e suficient pentru mine... Cam atat! Continuati sa scrieti... continui sa va citesc... :-) Postati aici si vedem noi cum ne intalnim sa dau biletele... Forza Steaua!

Stanici27.11.2007 16:32

Dace e stelist pasionat, isi lua bilet pana acum. Sincer... sau statea ca mine acasa, refuzand sa ii faca atmosfera jijiului in Europa.

CDU27.11.2007 16:42
Dace e stelist pasionat, isi lua bilet pana acum. Sincer... sau statea ca mine acasa, refuzand sa ii faca atmosfera jijiului in Europa.

Dap... Macar am incercat.

Atmosfera lu' Becali? Cred ca glumesti prietene... Ma duc pentru Steaua nu pentru Becali... Asta cu statul acasa cred ca e o mare prostie! Mult mai mult il supara (cred eu...) un stadion plin care il ignora. Sau de trei ori cate 7500 de voturi pe care nu le va avea niciodata... Nu crezi?

Dar nu vreau sa polemizez cu nimeni...

«12»