FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O mare de Steaguri

«123»
George Stan26.11.2007 18:53

Oameni buni. Taranii nu pot fi schimbati. De fapt, imi cer scuze pentru ca nu trebuie sa vorbim de rau taranii adevarati, aia de la sate, care merg la munca de camp, toti avem rude pe acolo, oameni simpli si dintr-o bucata. Problema e cu speciile aparte de tzarani bucuresteni, sau, mai rau, romani tiganizati. Din pacate, cel putin la tr II, e plin de asemenea oameni, si nici peluzele nu duc lipsa (armatra ultra, trica Neaga etc :) )

Asadar, cu greu ii vom schimba pe ei, ideea e ca noi, care simtim ca putem fi altfel, sa fim mai uniti si noi sa fim cei care decidem. Cel putin asta vrea AISS, ca oamenii care gandesc un pic si care vor ca imaginea Stelistilor sa nu fie atat de afectata de cei care stau la pomana cand iese Gigi cu maibach-ul, sa fie intr-un fel sau altul organizati.

bobochyka1726.11.2007 19:30

Off-topic

Scuze dar m-ar interesa foarte tare sa stiu daca mai sunt bilete la meciul de maine.

Raspundeti va rog.

Dragoshel26.11.2007 19:31

chestia asta s-a mai discutat in alt topic. Fii mai atenta pe viitor

AICI

NicoSoulSteaua26.11.2007 19:40

Imi pare bine ca a iesit frumos. Data viitoare, pentru a colora si T1, ne-ar mai trebui cativa membri. Sau poate ne descurcam si asa, om vedea. Cartile postale v-au placut? S-a inteles ceva din ele?

[/quo

Cartile postale erau pe jos,calcate in picioare.Le-am gasit inainte de plecare langa betele de la steaguri.Asta e. Eu o am asezata pe birou la loc de cinste :) Felicitari tuturor celor din AISS,toata admiratia din parte mea

blooDhooD26.11.2007 19:41

@ George Stan

Ce te face sa crezi ca in AISS nu este nici un "taran"? Va cunoasteti toti intre voi? Sa nu ma intelegi gresit.. eu admir tot ce faceti voi, dar nu stiu cati isi pun capul la contributie de acolo, eventual ajuta la impartitul steagurilor si financiar. Poate e de ajuns ca sa zici ca sunt niste "stelisti adevarati", dar nu stiu daca AISS este 100% oameni civilizati. Sa ma scuze cei care nu sunt in aceasta categorie. Taranii probabil se vor simti:D

Stanici26.11.2007 19:50

@Dragoshel, e adevarat ca nu prea am putut face fata din cauza numarului prea mare de retarzi veniti la pomana. Oricum, primul pas in a rezolva problema este faptul ca o cunoastem si de acum incolo o sa fim mai ine organizati. Poate acei oameni care acum au fost placut surprinsi de actiunea noastra ne vor ajuta pe viitor inscriindu-se, participand si ei laolalta cu noi la promovarea stelismului.

@Blood - eu cred ca e destul de putin probabil ca un "taran" de care vorbea George sa fie dispus sa se implice in asa ceva. Pana acum, sincer, niciunul dintre membrii AISS nu au primit (nici macar nu au cerut) vreun lucru in pentru interes propriu. Parerea mea este ca cine se hotaraste sa vina alturi de noi o sa fie dispus sa faca ceava, sa dea ceva, nu sa alerge dupa beneficii personale. Deci, "taranii" de care vorbeam noi nu or sa aiba macar bunul simt sa se intereseze de ceea ce scrie pe cartile alea, daramite sa se si inscrie.

P.S. - plm, eu nu am niciun steag d-ala acasa- daca o sa vau vreodata steag, o sa imi cumpar, Bodanele!

George Stan26.11.2007 19:55
@ George Stan

Ce te face sa crezi ca in AISS nu este nici un "taran"? Va cunoasteti toti intre voi? Sa nu ma intelegi gresit.. eu admir tot ce faceti voi, dar nu stiu cati isi pun capul la contributie de acolo, eventual ajuta la impartitul steagurilor si financiar. Poate e de ajuns ca sa zici ca sunt niste "stelisti adevarati", dar nu stiu daca AISS este 100% oameni civilizati. Sa ma scuze cei care nu sunt in aceasta categorie. Taranii probabil se vor simti:D

Din partea mea, AISS sa fie plina de tzarani la fel cum este si acum. Tot respectul meu pentru un tzaran care alege sa se implice in orice fel, cat de mic, pentru cauzele AISS.

eddie the 'ead26.11.2007 19:55

Felicitari, AISS! Cit despre "taranii" care au luat mai multe stegulete... Eu zic sa luati toate manifestarile astea cu zambetul pe buze si cu speranta ca exista si oameni civilizati (daca ii cauti foarte bine, ii gasesti, desi sunt putini si specia lor e pe cale de disparitie). Mi se pare singura modalitate de a supravietui in Bucuresti (si in restul tarii, de fapt) fara sa-ti pierzi mintile.

Oricum, gestul vostru ramane! Inca o data, felicitari si bravo!

Dragoshel26.11.2007 19:59

@eddie the 'ead normal ca va ramane ca o REUSITA DEPLINA pentru AISS, dar mie mi-a lasat o impresie proasta, aia... si m-a descurajat putin.. Sper ca pe viitor s aavem mai mult sprijin din partea voastra...

Stanici26.11.2007 20:03

Si daca tot a venit vorba de sprijin - tin sa le multumesc baietilor din Oltenita Squad. Baietii aia chiar ne-au ajutat si merita recunostinta noastra. A mea, cel putin, o au. Multam', Jeles, la mai mare!

milovan djilas26.11.2007 20:07

Bravo, AISS!!!!!!!

Excelenta treaba ati facut, mai ales ca probabil intreaga operatiune a costat multi bani si mult timp. Foarte tare si filmul, de altfel, ca sa nu mai vorbesc de muzica aleasa!!!! forzateaua

Tineti-o tot asa, este foarte reconfortant sa vezi ca mai exista oameni pe lumea asta care fac ceva doar dintr-un impuls idealist, fara a pretinde nimic si fara a incerca repede sa faca profit sau alte alea.

Inca o data felicitari si HAI Steaua!!!!!! Cred ca inca o saptamana o sa ma hranesc din victoria de sambata seara.

Bine ai revenit, Adrian Neaga!!!!!!!!!!!

Bodanel26.11.2007 20:08

@blooDhooD

Poate sunt poate nu insa in AISS sunt si oameni care fiindca nu pot contribui cu altceva contribuie cu cotizatia aia lunara. Ca fapt divers un astfel "taran" a venit la mine si a cerut un steag i l-am dat, 2 minute mai tarziu ia un steag de la un baiat de la Oltenita Squad iar 3 minute mai tarziu a mai venit odata la mine dupa inca 1. Am fost la cateva secunde sa-i pocesc fata. Daca te intrebi cum de l-am tinut minte era mai tuciuriu si imbracamintea il scotea in evidenta. In loc de capacele pe care le merita l-am intrebat cate steaguri vrea ca a mai luat 2 si a inceput sa faca pe nevinovatul "IO, fratioare ?N-am fost eu ala". Ce ma face sa cred ca noi suntem putin peste ei e faptul ca noi am luat ce a ramas cu toate ca multi dintre noi au pierdut aproape toata ziua de sambata la stadion. Eu, de exemplu, am un steag care nu se poate pune pe bat, Stanici si inca un coleg de-al nostru (imi scapa numele lui acum) din cate stiu eu au la fel. Si problema nu ar fi ca ar lua cate 5 steaguri daca le-ar imparti la prieteni care ar veni cu ele la meciuri dar avand in vedere ca erau foarte multe bete pe jos dupa meci ma cam indoiesc ca asta se va intampla.

P.S. Cand imparteam steagurile(ca sa lamurim si asta) un tip a fost impins in imbulzeala si si-a spart capul iar restul nici nu se uitau pe unde calcau. Cred ca ar fi fost calcat in picioare daca nu l-ar fi ajutat un altul sa se ridice.Tipul care si-a spart capul vroia si el un steag insa nu a avut nesimtirea sa se imbulzeasca ca ceilalti. Recunosc ca au fost si persoane care atunci cand le-am spus "nu va imbulziti ca vi le dau pe toate" au asteptat frumos la rand si totul a decurs cum trebuie insa, din pacate, episoadele de acest gen de care am avut eu parte nu au fost decat vreo 2 sau 3 in cazul meu. Daca si colegii mei au avut parte astfel de episoade doar ei pot sa spuna. Toate bune si sa savuram aceasta victorie impotriva potailor.

fane_casieru'26.11.2007 20:21

@NicoSoulSteaua

Hai sa-ti mai spun eu una.

In timp ce ma luam de ciori si TZARANI...vine alt GHERTZOI sa-mi smulga steagurile din mana,pe motiv ca el vrea 2 si ii este frica ca la el nu mai ajunge. Citez din ala...DA BA SI MIE 2 STEAGURI CA D`AIA VI LE-A DAT Becali SA NI LE DATI NOUA PE TOATE.....crede-ma ca mi-a dat sangele pe nas de nervi ( aveam prea multe steaguri in mana si nu renuntam la ele doar sa ma iau la bataie cu TZARANUL ala)...dar i-as fi rupt gura aia proasta,cu o placere sadica.

st_194726.11.2007 20:33
@NicoSoulSteaua

Hai sa-ti mai spun eu una.

In timp ce ma luam de ciori si TZARANI...vine alt GHERTZOI sa-mi smulga steagurile din mana,pe motiv ca el vrea 2 si ii este frica ca la el nu mai ajunge. Citez din ala...DA BA SI MIE 2 STEAGURI CA D`AIA VI LE-A DAT Becali SA NI LE DATI NOUA PE TOATE.....crede-ma ca mi-a dat sangele pe nas de nervi ( aveam prea multe steaguri in mana si nu renuntam la ele doar sa ma iau la bataie cu TZARANUL ala)...dar i-as fi rupt gura aia proasta,cu o placere sadica.

m-ai lasat fara cuvinte.

sile-jardel26.11.2007 20:35

si eu vreau de foarte mult timp sa ma inscriu in asociatie,dar nu pot descarca formularul de inscriere.Nu puteti lasa niste formulare la magazin,sa fie mai usor?please

Tz3pI26.11.2007 21:00

@fane_casieru'

Din pacate am intalnit si eu asemenea specimene. Cand imparteam fluturasii si le ziceam ca sunt din partea Asociatiei steagurile, ii auzeam: "Ahh, da?" Despre felul cum s-au ingramadit nu mai are rost sa spun. Au trecut toti cei care imparteau prin asta...

@sile-jardel

Care magazin?

cristian8626.11.2007 21:52

"mostenirea" oierului ne va bantui mult timp de acum incolo.

Aceste oi ne fac de ras, locul lor ar trebui sa fie la stana nu in Templu, pentru aceste creaturi esuate genetic, care nici nu ar fi trebuit sa se nasca, daca cei care s-au multiplicat ar fi aflat de existenta mijloacelor contraceptive, oierul este egal cu Steaua din pacate, fiindca habar nu au ce inseamna Steaua.

Sunt exact de acelasi nivel cu acele specimene "credincioase" care se calca in picioare pentru sarmale sau fasole si vin, acei esuati ai comunismului cretinoid de la noi din tara, care asteapta sa li se dea, fara a avea nici un merit.

"Lasa-ti turma sa vina la mine !" - citat din oier

androsteaua26.11.2007 22:48

am demonstrat ca atunci cand vrem ,putem face niste lucruri frumoase! felicitari AISS

Tavone27.11.2007 08:41

felicitari AISS

amache27.11.2007 09:34

FELICITARI AISS TINETI O TOT ASA SUNTETY TARI :steagcruce:

laurentiu196927.11.2007 10:12

Felicitari pentru initiativa. Poate ar trebui la meciurile importante si de CL sa urmam exemplul cainilor din meciul cu Lazio. La intrarea in sectoarele de pe "23" erau steaguri albe si rosii in niste cutii. Fiecare isi alegea unul din ele. Coregrafia a fost una din cele mai reusite care le-am vazut vreodata pe un stadion.

De abia astept sa vad Ghencea o mare de steaguri ros-albastre. Ma gandesc ca s-ar putea aranja niste cutii astfel incat, dupa meci, sa poata fi lasate acolo si folosite la meciul urmator. In felul acesta, nu vor fi aruncate si nici nu vor fi probleme de securitate la intrarea pe stadion, la meciul urmator.

Cutii speciale ar fi necesare cu batiste albe, care sa fie fluturate pe stadion cand galeria striga...Becali! Sa stiti ca nu ne-am zbatut degeaba. Ati vazut ce "rezultat" a primit la alegeri "alesul divin"! O moda de contestare pe model spaniol ar avea un mare impact mediatic.

Succes baieti!

Dragoshel27.11.2007 12:00

Da, e foarte usor sa vii cu ide, dar mai nasol este cand le pui in practica... Toti avem ideei mai mult sau mai putin bune dar TOTUL PANA LA PRACTICA.

Si de ce sa luam exemplul cainilor, si sa nu facem ceva care nu s-a mai facut in Romania.

sile-jardel27.11.2007 12:20
@fane_casieru'

Din pacate am intalnit si eu asemenea specimene. Cand imparteam fluturasii si le ziceam ca sunt din partea Asociatiei steagurile, ii auzeam: "Ahh, da?" Despre felul cum s-au ingramadit nu mai are rost sa spun. Au trecut toti cei care imparteau prin asta...

@sile-jardel

Care magazin?

ma gindeam la magazinul de la tribuna oficiala

Stanici27.11.2007 12:48

Jardele, fara suparare, dar tu ai idee cam despre ce e vorba in AISS? Noi ne vrem INDEPENDENTI, daca s-ar face vreo legatura minimala cu orice organism al clubului, care sa promoveze in vreun fel imaginea AISS, eu personal as tuli-o.

Ai la indemana toate mijloacele pentru a te inscrie, BRD - uri gasesti oriunde, fisierul ala chiar nu e greu de facut rost. Nu vad de ce ar trebui sa apelam la club pentru a ne usura viata.

Mihai Somanescu27.11.2007 12:51

@fane casieru'

Nu stiu cum ai rezistat sa nu-i dai in cap, eu nu cred ca ma abtineam. Oricum parca nu-mi vine sa cred ca exista astfel de specimene.

«123»