Pai ma uitam ca romanu' vesel la editia digitala a Prostportului, datata 25 noiembrie a.c.
Si acolo pe langa bla-blau si bara-bara de rigoare despre derby (no.. cursa de cai a lu' "procororu" care saracu e atata de autodidact incat nu mai pricepe sensu' neologismelor si cum aceste cuvinte au dezvoltat semnificatii adiacente in limbile care le-au imprumutat) dau peste o sectiune de articol in care se prezinta ce bannere s-au afisat ...
Noi: • "Azi este pentru voi ultimul tren, vrem 11 fiare pe teren"
• "Odata ne-ai facut o promisiune, dar te-ai schimbat si ai devenit caine"
javrele: • "Ati calculat si ati visat, zero pe linie ati realizat"
• "Peluza organizata ca a noastra nu veti avea vreodata"
• "La Sofia presa v-a confirmat prezenta, noi am semnalat absenta"• "Din dorinta de a face un ban, vindeti bilete an de an"
• "La Borisov ati fost 2, cate avioane am fi mers noi"
Asa ca daca esti fan alta echipa zici...uite ma la dinamovisti ce au dominat in tribunele...nimic despre bannerele afisate de galeria noastra cu privire al situatia deplasarilor achitate de clubul javrelor spartacilor ultrasi...Cred ca ar fi nevoie de o adaugare si completare in nomenclatorul meseriilor de la noi: "ultrasul la dispozitia clubului" imi si inchipui un anunt de angajare..."caut ultrash part time pentru deplasari, si ultrash full time pentru meciuri acasa si strainatate. Se ofera diurna, cantina si bonuri de masa".
Nu ma surprinde atitudinea in general a presei vis-a-vis de maniera de joc a echipei noastre (nebagata in seama)...Ma surprinde insa cum javrele sunt aratate drept victime , saracii de ei...nimic despre faptul ca nu i-am lasat sa faca o faza macar .. nimic despre maniera categorica cu care i-am jucat...Ei, cu WZ-ul lor sunt victime...borcica a fost cu perfuzii a plans, s-a olicait...asta e presa sportiva, asta e modul in care isi inchipuie gazetaria niste alde absolventi de jurnalistica care au mai multe fumuri decat stiinta in cap. Am observat o alta tendinta...Pigmentarea fragmentelor de cronica sportiva cu detalii de critica artistica sau trimiteri la romane celebre...Asta e stilul vostru? Stilul Ion Iliescu?
In alta ordine de idei am vazut de ce Oprita (cat ca asta mai mult ii in spital decat pe teren) si Bostina joaca la javre si nu mai sunt la Steaua...De aia...