FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus trebuie sa continue

«12»
Quetzalcoatl24.11.2007 06:14
Eu sunt cel care a facut afirmatiile respective (desi nu imi aduc aminte totusi sa fi sustinut ca Lacatus ar trebui demis la finalul turului), pe care le sustin in continuare.

Virgile, nu era nici o problema daca imi pronuntai numele, sa stii.

P.S. Sunt de acord ca Lacatus a nimerit la echipa intr-un moment neprielnic, dar daca ar fi antrenor, cum sustine majoritatea celor de mai sus, ar trebui sa reuseasca sa scoata echipa din criza, nu?

P.S.2 Lotul pe care l-a avut Steaua in sezonul 1999-2000 a fost unul dintre cele mai slabe din istorie, plin de nulitati gen Chiorean, Zotinca, Novakovici, Giuchici, Bordeanu, etc.

P.S.3 Am mai spus-o, pentru un suporter, probabil cea mai mare implinire ar fi ca un jucator adulat, un simbol fotbalistic sa reuseasca inclusiv ca antrenor pe banca formatiei la care a cunoscut gloria. Cunoasteti multe exemple in acest sens?...

De unde atata inversunare pe Lacatus? chiar de la numirea s-a in functie, ai avut niste opinii acide la adresa lui de parca s-ar fi instalat la carma Stelei, cine stie ce anti-stelist. Ok, ne putem indoii de calitatile sale de antrenor [nu-i Mourinho], dar totusi....putina rabdare. Sunt de acord ca numirea antrenorilor tre' sa se faca pe baze profesionale ci nu sentimentale, da' cu Laca se poate face o exceptie , mai ales cate lucruri a facut pentru Steaua. ...plus de asta, reintoarcerea lui Lacatus mi-a resuscitat mie si multora, sentimentele fata de club care erau in moarte clinica [ vorba unui baner de la sud: Inima noastra s-a intors acasa. Lacatus este Steaua noastra ! ] Nu ma intereseaza daca a fost sau nu o manevra de-a lui Jiji spurcatul de-a ne inchide gura [mdea, ca mult il mai contestam pe cioban la stadion inainte de numirea lui Laca] eu tot il voi dispretuii

Piece of Mind24.11.2007 07:53
Norocul lui Jenei, pe langa calitatile de pedagog si cunostintele tehnico-tactice, a fost ca Halagian i-a lasat o echipa de 24 de karate.

Bai Virgile, imi pare rau sa-ti spun, dar nu stii ce vorbesti!

Jenei a construit echipa aia inca din sezonul 1983-1984, cand am ratat de putin eventul, ulterior fiind dat afara. Halagian are meritul de a-l fi convins pe Boloni sa vina in Ghencea, in rest echipa juca execrabil in primele 7 etape (Tudorel Stoica spunea ca evoluau dupa celebrul principiu "focul la ei", cu mijlocul nostru pe post de fileu de tenis), Belo si Laca erau rezerve, etc. De-aia a fost dat afara Halagian, pentru ca cei din conducere au sesizat imediat ca el ar fi irosit uriasul potential al acelei echipe fabuloase, intr-un joc defensiv si primitiv.

E pacat ca unii stelisti marseaza nonsalant la ineptiile debitate de Halagian sau de o parte a presei!

Virgil24.11.2007 08:30

Nu-ti face probleme Alex, poti sa spui ce vrei. Fara sa-ti Para rau.

Halagian l-a adus si pe Radu II odata cu Boloni. Pitesteanul era probabil unul dintre cei mai buni centri atacanti din divizia A la momentul acela.

Boloni si Radu II au fost jucatorii care i-au lipsit Stelei cu un an in urma pentru a se prezenta si mai bine.

Stii, uneori iti lipseste un singur jucator pentru a-ti face echipa sa joace asa cum trebuie. Asa numitul liant. Halagian a adus doi.

Problema e mereu de interpretare. Depinde din ce unghi o privesti.

Eu socot ca si Halagian a avut meritul sau. Macar acela ca i-a facut pe jucatori sa inteleaga ca e mai bine cu Jenei.

I.N.Money24.11.2007 11:56

Plecarea lui Jenei a fost cauza de Constantin Olteanu care il considera vinovat pentru ratarea campionatului pe final si pierderea Cupei,ambele in fata lui Dinamo.

Probabil alegerea lui Halagian a fost si o strategie pentru a ii aduce pe Bumbescu,Barbulesc,Radu II si Boloni in Ghencea.

Sa nu uitam insa ca Iordanescu nu a fost acceptat de Halagian ca secund,in locul au venind Victor Dinut astfel Puiu fiind obligat sa se ocupe de o grupa de copii.

Nu a rezistat decat cateva etape desi ne aflam pe primul loc in campionat,iesisem din Europa si singura "performanta" a fost ca se certase cu toata lumea si ca reusise sa produca doar scandal in jurul sau,caracterul sau l-a facut sa isi faca mult prea multi dusmani,iar asta l-a costat.

Venirea lui Jenei a reprezentat pentru Steaua cheia care a deschis usa succesului,oricat de apreciat era Halagian in lumea fotbalului romanesc,acesta nu putea obtine in Ghencea ce urma sa obtina Jenei.

Nimeni nu contesta ce isi are meritul sau,dar nu putem spune ca el este creatorul Stelei 86.

Piece of Mind24.11.2007 21:10
Nu a rezistat decat cateva etape desi ne aflam pe primul loc in campionat...

Nu eram pe locul 1 atunci, ci undeva mai jos (3/4, nu imi mai aduc aminte exact).

Gica Chioru24.11.2007 22:09

Felicitari, Steaua! Felicitari stelistilor de pretutindeni, Felicitari Marius Lacatus!

Sa dea Domnul sa aiba dreptate toata pustimea asta care te adora si tu, Marius, sa fii antrenorul care ne trebuie. Felicitari!

I.N.Money24.11.2007 22:37

@Piece

Halagian plecase de la Steaua dupa 7 etape,in care obtinuse 5 victorii si 2 egaluri aflandu-se pe primul loc . Oricum nu acesta a reprezentat principalul motiv al debarcarii sale.

grizzly25.11.2007 02:13

@ AndreyCor : asta zic si eu, selectia inca se face pe motive preferentiale si nu dupa valoare. si Laca da chix aici. nu ma intelege gresit, il sustin si eu, dar permite-mi sa am dubii cu privire la valoarea sa ca antrenor.

@ costy : nu tineretea primeaza la un club de talia asta ci valoarea. badoi are 2 clase peste Nicolita. daca ar fi dupa varsta, Milan nu ar exista...

amache25.11.2007 13:32

"FIARA" trebuie sa ramana la echipa Lacatus va duce Steaua departe FORTA Steaua :steagcruce:

RicaVali01.12.2007 14:53

Sunt convins ca Lacatus va ramane la Steaua si va lua si titlul fular-campionii

yo_marius01.12.2007 19:53
. badoi are 2 clase peste Nicolita. daca ar fi dupa varsta, Milan nu ar exista...

hai nu ma inebuni!!!!! 2 clase are peste Banel??? mai sa fie.....sigur doar 2??? nu 3?? sau 10??

prietene iti recomand sa nu te mai uiti la volei feminin si sa treci la fotbal...poate asa o sa vorbesti in cunostintza de cauza...

Wally01.12.2007 19:58

Badoi nu are 2 clase peste Banel si nici Banel nu e peste Badoi. Ambii sunt la fel de slabi...

«12»