Eu sunt cel care a facut afirmatiile respective (desi nu imi aduc aminte totusi sa fi sustinut ca Lacatus ar trebui demis la finalul turului), pe care le sustin in continuare.
Virgile, nu era nici o problema daca imi pronuntai numele, sa stii.
P.S. Sunt de acord ca Lacatus a nimerit la echipa intr-un moment neprielnic, dar daca ar fi antrenor, cum sustine majoritatea celor de mai sus, ar trebui sa reuseasca sa scoata echipa din criza, nu?
P.S.2 Lotul pe care l-a avut Steaua in sezonul 1999-2000 a fost unul dintre cele mai slabe din istorie, plin de nulitati gen Chiorean, Zotinca, Novakovici, Giuchici, Bordeanu, etc.
P.S.3 Am mai spus-o, pentru un suporter, probabil cea mai mare implinire ar fi ca un jucator adulat, un simbol fotbalistic sa reuseasca inclusiv ca antrenor pe banca formatiei la care a cunoscut gloria. Cunoasteti multe exemple in acest sens?...
De unde atata inversunare pe Lacatus? chiar de la numirea s-a in functie, ai avut niste opinii acide la adresa lui de parca s-ar fi instalat la carma Stelei, cine stie ce anti-stelist. Ok, ne putem indoii de calitatile sale de antrenor [nu-i Mourinho], dar totusi....putina rabdare. Sunt de acord ca numirea antrenorilor tre' sa se faca pe baze profesionale ci nu sentimentale, da' cu Laca se poate face o exceptie , mai ales cate lucruri a facut pentru Steaua. ...plus de asta, reintoarcerea lui Lacatus mi-a resuscitat mie si multora, sentimentele fata de club care erau in moarte clinica [ vorba unui baner de la sud: Inima noastra s-a intors acasa. Lacatus este Steaua noastra ! ] Nu ma intereseaza daca a fost sau nu o manevra de-a lui Jiji spurcatul de-a ne inchide gura [mdea, ca mult il mai contestam pe cioban la stadion inainte de numirea lui Laca] eu tot il voi dispretuii