FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus trebuie sa continue

«12»
fcsteaua.ro23.11.2007 01:33

Spunea cineva pe forum ca Lacatus nu a demonstrat in anii de cand a devenit antrenor, calitati specifice unui bun antrenor.

Ca nu ar fi indicat ca el sa mai ramana dupa incheierea turului la conducerea tehnica a echipei, pentru ca Steaua nu e poligon de incercare in ale antrenoratului pentru fostele vedete ale Stelei.

Ca aceia care au avut chemare au demonstrat-o inca din primii ani de practica. Si dadea si un nume: Emerich Jenei.

In 1983, primul an in care Jenei antrena Steaua, desi echipa militara avea un lot puternic din care nu lipseau Iordache si Duckadam-portari, Iovan, Belodedici - fundasi, - T Stoica, Majearu, Balint - mijlocasi, Lacatus, Piturca, Campeanu II - atacanti, nu a obtinut decat un onorant loc 2 si pozitia de finalista in Cupa. Primul an de antrenorat al lui nea Imi la Steaua incepea astfel cu stangul.

In 1984, dupa ce Steaua se intarise cu Bumbescu, Boloni si Radu II si incepuse sezonul cu Florin Halagian pe banca tehnica, urmare unor gafe grosolane ale armeanului (care isi permitea sa-l tina rezerva pe Lacatus), Jenei a revenit in pozitia de antrenor principal avandu-l secund pe Puiu Iordanescu.

In aceasta formula Steaua a castigat campionatul si Cupa Romaniei in acel an, dupa care au urmat cei mai buni ani din istoria clubului. Steaua a realizat cateva sezoane la rand eventul campionat - cupa, a devenit prima castigatoare a Cupei Campionilor Europeni (devenita ulterior Champions League) din estul Europei, a castigat Supercupa Europei si a jucat o finala a Cupei Intercontinentala. Dupa acest tur de forta s-a mentinut ani de-a randul in fruntea fotbalului romanesc si in elita celui european.

Fapt absolut firesc, inca in anii de glorie, Iordanescu i-a urmat lui Jenei in postura de antrenor principal si a continuat sa tina Steaua la nivelul primului loc, avandu-l alaturi pe Titi Dumitriu. Cu aproximativ acelasi lot cu care defilase prin Europa.

Titi a avut si el sansa unei perioade bune la carma Stelei, secundat fiind de Mihai Stoichita. Cu un lot diferit dar de foarte buna calitate, din care ulterior foarte multi jucatori au fost transferati in strainatate.

In 1997 Mihai Stoichita prelua stafeta de la Titi si castiga campionatul. Din pacate in Cupa se oprea in sferturi. Va intrebati cine ii era secund? Nimeni altul decat Marius Lacatus, care isi incepea ucenicia pe banca tehnica castigand un titlu.

In urmatorul an, cuplului Stoichita-Lacatus i se alatura nea Imi Jenei in calitate de director tehnic. Este anul in care Rapid castiga campionatul, Dinamo ocupa locul 2, iar Steaua completeaza podiumul.

Ca o consolare Steaua castiga Cupa in fata Rapidului pe care o invinge cu 4-2 in prelungiri, dupa un meci palpitant in care Belodedici egala in ultimul minut de joc al reprizei a doua.

Anul 1999 debuteaza promitator pentru Lacatus, care continua ca secund al lui Jenei. La un moment dat echipa clacheaza si incep tensiunile. Juca slab si ocupa un loc pe undeva mai jos de mijlocul clasamentului. Lotul era bun si numeros (M Tudor, T Lung, Ritli, Hotoboc, Nae - Reghecampf, Ogararu, Fl Dumitru, Miu, Belodedici, Baciu, Al Zotinca, Bordeanu, Chiorean, Iordache, D Prodan, M Gheorghe - Trica, Lincar, Falemi, Duro, Lutu, Rosu, Carabas, Paraschiv - Lacatus, Ciocoiu, Danciulescu, S Ilie, C Raducan, M Luca, Novakovici, R Nita, Ceno, St Stoica, Giuchici) dar ceva nu mai mergea. Cu acelasi Jenei care obtinuse cea mai mare performanta cu Steaua cu doar 13 ani in urma. Asta insemna ca Imi bacsi era un antrenor slab? Nici pe departe.

Presedintele de atunci al FC Steaua, Viorel Paunescu incearca sa salveze ce se mai putea salva si il aduce principal pe Piturca, care nu-l pastreaza pe Lacatus secund, preferandu-l pe capitanul de la Sevilla anului 1986 - Stefan Iovan.

Lacatus, cel care in mod firesc trebuia sa-i urmeze lui nea Imi, este silit sa paraseasca Steaua si odata cu plecarea lui, sau mai bine zis urmare venirii lui Piti, este atras in Ghencea viitorul creditor al clubului.

Dupa 6 ani cel mai iubit jucator al Stelei din toate timpurile, Marius Lacatus, este chemat in octombrie 2005 pentru a fi presedinte al clubului. La numai 7 luni, in mai 2006, demisioneaza simtind ca locul lui nu este la birou ci acolo jos, in iarba.

Octombrie 2007. Injurat si contestat de suporterii Stelei pentru parcursul slab al echipei in Champions League si campionat, dar si pentru modul brutal in care l-a silit pe Hagi sa demisioneze, creditorul, sfatuit la ceas de taina, il recheama pe Lacatus la Steaua oferindu-i de aceasta data functia de antrenor principal. Mutarea readuce pentru moment suporterii la sentimente mai bune, dar dupa esecul de la Cluj in fata lui "U" si returul cu Sevilla, tot mai multi dintre ei renunta la a mai fi prezenti in tribune.

Doar cateva meciuri a condus Lacatus echipa si unii dintre noi ii doresc demisia.

Asa cum Napoleon spunea ca in ranita fiecarui soldat se afla bastonul de maresal, tot asa cred ca orice mare jucator poate deveni si un foarte bun antrenor. Evident nu doar dupa cateva meciuri, ci dupa o intreaga campanie.

"Dati-mi un punct de sprijin in Univers si am sa misc Pamantul", spunea acum mai bine de 2 milenii Arhimede.

Cumparati-i lui Lacatus cateva vedete de prima marime, acordati-i timp, rabdare si incredere si va duce Steaua acolo unde a mai fost acum mai bine de 20 de ani sau in imediata apropiere.

Avem nevoie de acest antrenor inca tanar, care a daruit cei mai multi si mai frumosi ani din cariera de fotbalist Stelei. Care a trait si a muncit in spiritul si mentalitatea unei mari campioane. Poate fi marele antrenor de maine.

Virgil

w3bmaster23.11.2007 02:29

Virgil eu nu inteleg de ce te-ai obosit cu acel cineva dupa forum care a facut afirmatia asta idioata ...

Lacatus e Lacatus eu consider ca ar trebui sa fie lasat cel putin pana in vara desi ideal ar fi sa i se dea mana libera sa faca o strategie si sa conduca echipa si in sezonu urmator si atunci dupa 5-10 jocuri se trage linie si se vede daca e de bine sau nu da deja in Romania asta e utopie ....

Virgil23.11.2007 02:44

@ webmaster

Ceea ce a afirmat acel suporter constituie doar un pretext pentru a puncta momente importante din istoria Stelei, de a readuce in memorie multe nume de acum prafuite de atata uitare si nu in ultimul rand de a-l sustine pe Lacatus, care fara a avea o contributie insemnata la situatia ingrata in care se gaseste Steaua, poate plati cu functia. Din prea mare dragoste pentru Steaua, Lacatus a acceptat sa preia echipa dupa ce creditorul sef a facut-o praf.

eddie the 'ead23.11.2007 07:24

Nu inteleg de ce ii cer unii lui Lacatus sa demonstreze ca e magician - chiar el a spus ca nu are o bagheta magica, deci isi da foarte bine seama de situatie - cind are o echipa asa cum e ea... Da, sa i se aduca jucatori de valoare si mai discutam. Am vazut pe site-ul Prosport ca acei jucatori sunt Buhaescu si Zmeu... Hahahaha!! Nu credeam in aducerea lui Sand sau mai stiu eu ce nume au aparut prin presa noastra, dar iar incepe ciobanul cu "jucatorii straini nu sunt buni, iau romani"? Adica iar o sa cumpere 10-15 "fotbalisti" si degeaba? Fara a fi prea paranoic, sper sa fie doar o manevra de a-i pune bete in roate inainte de alegeri, altfel repetam vitejiile din vara, iar returul va semana izbitor cu turul.

In concluzie, pina nu avem o echipa cu jucatori cit de cit competitivi, capabili de a cistiga macar amaritul asta de campionat romanesc, nu aveti pretentii de la Lacatus.

Gica Chioru23.11.2007 07:55

Mai draga Virgilica,

Trebuie sa le spunem cititorilor ca nu-s eu cel care a spus ce-a spus, eu m-as fi exprimat mult mai categoric impotriva numirii lui Lacatus, cel adus de catre mizerabil pentru a inchide gura suporterilor. Intervin pentru ca-l nedrep[tatesti pe Emerich Jenei.

Emerich Jenei a castigat eventul in editia 1975-76, Steaua nu mai castigase nimic din 1968. A fost primul an ca antrenor principal al lui Jenei, din cate stiu eu. A fost dat afara! In editia urmatoare nu castigam nimic desi aveam un lot de o valoare uriasa, mult peste generatia 86. Este readus si anul urmator recastigam titlul. Aceste doua titluri nu sunt pomenite de tine in articol, le-ai "evitat" pentru ca altfel nu puteai construi "apararea".

Acum, in ceea ce priveste editia 83-84, editie la sfarsitul careia ne-am clasat pe locul doi, afla urmatoarele, draga Virgile:

1.Echipa era in formare, cu toate astea jucam senzational din punct de vedere ofensiv, am batut Dinamo cu 3-0 dupa un meci in care trebuia sa dam vreo sapte, de exemplu, la sfarsitul acelei editii Dinamo a avut nu mai putin de 4 restante de jucat. Oricum, diferenta intre ceea ce jucasem cu un an inainte si ceea ce jucam acum (1984) era uriasa, Steaua facea spectacol meci de meci. Din nou, Jenei este indepartat desi acest om era sinonim cu succesul, deja, pentru noi.

2.Halagian nu-l tinea numai pe Lacatus pe banca ci si pe Belodedici. Aducerea lui Halagian la Steaua a fost o lovitura magistrala a conducerii clubului, de ce? Pentru ca nu stiu cine ar fi avut staruinta si diplomatia sa reuseasca sa-l convinga pe Loti Boloni sa vina la Steaua si in acelasi timp sa convinga conducerea sa-i accepte toate cerintele. Pentru ca Boloni si-a negociat trecerea la Steaua ca in capitalism, punand conditii peste conditii, toate acceptate la staruintele lui Halagian. Trec peste demiterea lui Halagian.

3.Se intoarce Jenei. Care gaseste instantaneu formula magica, o linie de aparatori senzationala, marea forta a acelei echipe, Iovan-Bumbescu-Belodedici-Barbulescu, cu doi inchizatori de meserie in fata lor, Boloni si Tudorel Stoica. Cu acesti sase jucatori in echipa, aflati in deplina vigoare fizica si mentala, Steaua nu putea pierde. Si nici nu a mai pierdut, decat intamplator sau prin abuz. Cand acest grup de sase jucatori s-a destramat a inceput si declinul Stelei.

Virgilica, mai intai iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa scriu un remember minunat iar apoi afla si tu si ceilalti ca Lacatus este cel mai slab antrenor din istoria clubului Steaua. Dea Domnul ca sambata sa aiba un moment de sclipire.

Virgil23.11.2007 08:14

Ai o memorie fidela Gica, dar sa stii ca si eu am. Tu ai facut niste precizari pe care eu le-am evitat pentru ca si asa articolul (sau comentariul sau insiruirea de cuvinte) era prea lung. Pana la urma ceea ce ramane sunt rezultatele. Mai putin motivarea sau explicarea sau comentarea lor. Tu ai facut-o si foarte bine ai facut.

Lacatus daca ar fi avut echipa din anii 80 probabil ca ar fi obtinut rezultate la fel de mari si acum ar fi fost considerat un mare antrenor. El are nesansa insa sa fi preluat o echipa in degringolada, care a inceput prost sezonul si l-a continuat si mai prost. Sa recunoastem ca nu putea sa remedieze in cateva meciuri ce au stricat altii intr-un tur intreg. Si aici ma refer la creditorul clubului.

As fi de acord cu tine daca Lacatus ar pregati echipa in perioada de iarna si in retur ar juca acelasi fotbal fara orizont.

Pana atunci mai este destul timp draga Gica si te invit sa ai rabdare. Cu rabdarea treci marea...

iov23.11.2007 08:19

Haide ba Gica ce esti asa comunist? Si fotbalu se juca atunci cu ceasu la mana si basca in cap :), de acord cu analiza ta mai putin cu ce ai spus la final doar din convigere, si Arhimede a zis "Dati-mi un punct de sprijin si va daram Universul" sprijinul am putea fi macar noi, suporterii, dar daca nici Gica...

Gica Chioru23.11.2007 08:30
Haide ba Gica ce esti asa comunist? Si fotbalu se juca atunci cu ceasu la mana si basca in cap :), de acord cu analiza ta mai putin cu ce ai spus la final doar din convigere, si Arhimede a zis "Dati-mi un punct de sprijin si va daram Universul" sprijinul am putea fi macar noi, suporterii, dar daca nici Gica...

Mai baiete, nici in gluma sa nu ma faci pe mine comunist, ai inteles? Apoi, vezi ca habar n-ai ce fotbal se juca atunci, ti-ar putea spune idolul tau cum e sa rupi picioarele adversarilor, de pilda.

ps.si vedeti ca nu m-am referit la caracterul si personalitatea lui "Laca" ci numai la (ne)calitatile lui de antrenor.

ps2.Virgile, daca ne apuca iarna cu Lacatus terminam de la locul 8 in jos.

CaTaLiNsm StElIsTu23.11.2007 08:33

La noi romanii e o mare problema...cat ii bun si ne da ce cerem mergem cu el inainte,cand nu..pi**a ma*i lui,jos cu el....Pai asa nu o sa reusim noi sa construim succese niciodata.Nici nu stii ce poate,ce stie ,care e capacitatea acelui om si tu deja il dai afara ca vezi D-ne in2sapt n-a"revolutionat"echipa.Pai stai mai omule ca acel cineva sa reuseasca sa i-si de-a seama intai ce nu merge la" masina",pentru asta e nevoie de un timp,iar abea pe urma sa vada ce nu merge,daca se poate repara ceva,daca nu sa inlocuiasca"problema".Asa nici nu ne facem o idee despre cineva ca il si dam afara;cum a fost si cazul cu Hagi.Sincer eu am ramas total in ceata in ceea ce-l priveste pe Gica,in loc sa fie lasat pana in iarna,cel putin,sa vedem daca este sau nu un antrenor"promitator",daca putea face din Steaua o echipa puternica,noi am ales sa il demitem dupa primele2insuccese.Sper din tot sufletul ca Laca sa fie lasat sa i-si faca treaba pana la capat,iar pe urma daca nu va reusi eu sunt ferm convins ca el va pleca de buna voie.

ps "Virgilica, mai intai iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa scriu un remember minunat iar apoi afla si tu si ceilalti ca Lacatus este cel mai slab antrenor din istoria clubului Steaua. Dea Domnul ca sambata sa aiba un moment de sclipire."

Am si eu o intrebare:Si cam de unde ti-ai dat seama de asta,ai avut tu o revelatie,nu???:-j

Piturca sa"chinuit"4ani cu Steaua...el a fost bun ca na...doar de aia a stat4ani.ZerOlaroiu a dus Steaua pana in sferturile UEFA pe munca altora,ca pe urma a distrus totul;deci e bun ca a ajuns in sferturi...Laca a preluat o echipa"la pamant",mostenire de la Oli si Gica(pe-alocuri absolvit de vina prin implicarile ciobanului si timpul scurt petrecut aici);asa ca el e un antrenor prost pentru ca na reusit sa faca din "tantar armasar"in cateva saptamani de cand este la Steaua.Da nu crezi tu ca esti putin cam irational?sincer acum....Stai d-ne sa apuce omul ala sa ii invete ceva pe jucatori,acuma ce ai vrea,cum a facut Laca act de prezenta pe stadion toti sa zburde printre adversari ca si printre jaloane?Rabdare monsher...

Argumente de genul:nici la UTA si nu mai stiu pe unde a fost,nu a facut"prastie din rahat"sunt irelevante.

pacobarosanu23.11.2007 09:21

bai Gica io te respect dar nu mai spune de Lacatus ca e un antrenor slab doar pentru ca ai fost probabil la vreao ghicitoare si tzi-a spus ea ce va urma.pai lippi a pierdut primul meci la nationala italiei 2la 1 cu islanda.asta inseamna ca e un antrenor prost?a luat mondialul dupa si e unul din cei mai buni antrenori.Lacatus are nevoie de timp.pai cu ideea asta vom schimba antrenorii din 5 in 5 etape.pai ce vrei sa faca echipa cand tre sa se adapteze la fiecare 5 etape la alte cerinte.Lacatus tre sa stea pana in vara si vom vedea ce va face.hai sa ne unim si sa batem pe Dinamo pentru ca asta conteaza.daca nu batem Dinamo nici pe slavia nu vom bate.urmeaza 2 meciuri grele la interval de 3 zile.hai Steaua !!! hai papule da si u o mana de ajutor de acolo de sus !!!

androsteaua23.11.2007 10:58

am zis inainte si zic si acuma! cu Lacatus antrenor parca nu imi mai este frica la fiecare meci! el se va impune la Steaua dar e pacat ca Becali e patron acolo si nush dak ii va conveni...

sorin_daniel23.11.2007 12:21

@Gica Chioru...Hagi este antrenor slab,Pedrazzini este antrenor slab,Lacatus este antrenor slab...probabil din punctul tau de vedere doar Olaroiu este antrenor mare(as putea crede ca esti orb) :biggrin:

Piece of Mind23.11.2007 12:24

Eu sunt cel care a facut afirmatiile respective (desi nu imi aduc aminte totusi sa fi sustinut ca Lacatus ar trebui demis la finalul turului), pe care le sustin in continuare.

Virgile, nu era nici o problema daca imi pronuntai numele, sa stii.

P.S. Sunt de acord ca Lacatus a nimerit la echipa intr-un moment neprielnic, dar daca ar fi antrenor, cum sustine majoritatea celor de mai sus, ar trebui sa reuseasca sa scoata echipa din criza, nu?

P.S.2 Lotul pe care l-a avut Steaua in sezonul 1999-2000 a fost unul dintre cele mai slabe din istorie, plin de nulitati gen Chiorean, Zotinca, Novakovici, Giuchici, Bordeanu, etc.

P.S.3 Am mai spus-o, pentru un suporter, probabil cea mai mare implinire ar fi ca un jucator adulat, un simbol fotbalistic sa reuseasca inclusiv ca antrenor pe banca formatiei la care a cunoscut gloria. Cunoasteti multe exemple in acest sens?...

LARI23.11.2007 12:37

Sunt de parere ca Lacatus merita o sansa. Nu mai are rost sa discutam de ce sau cum a fost instalat el pe banca tehnica a Stelei. Cum ar fi sa zbieram in tribune demisia si sa ne referim la Lacatus? Mi s-ar parea ca n-am fi cu nimic mai bun decat jegali daca am face asta. Cu atat mai mult cu cat sansele noastre la titlu tind spre zero in acest moment, iar cauzele nu se afla doar la nivelul antrenorilor.

P.S. Virgil, ai scris in articol Adrian Paunescu. Te refereai cumva la Viorel Paunescu?

AndreyCor23.11.2007 13:07

sa-mi scuzati expresia dar cei care il contesta pe Lacatus sunt niste prosti care probabil nu-l contesta pe cioban

Piece of Mind23.11.2007 13:20
sami scuzati expresia dar cei care il contesta pe Lacatus sunt niste prosti care probabil nul contesta pe cioban

Cred ca inainte sa-ti promovezi ineptiile aici ar trebui sa treci putin pe la scoala, poate vei invata si tu sa mai pui unele cratime.

Daca astia sunt sustinatorii lui Lacatus sau daca asta e nivelul de intelegere al lucrurilor din partea suporterilor Stelei, e vai si amar de noi!

olfgob23.11.2007 13:54

Domnu' Gica,parca ai fi Piturca,asa te iei de Lacatus.Adu frate si ceva argumente,lasa aerele de Nostradamus.Ne-am lamurit cu totii ca nu-l suporti d.p.d.v. al caracterului,da' cum ai hotarit asa deodata ca nu are calitati de antrenor?Episoadele Galati si Brasov nu spun nimic?Doar n-o fi avut asa gramada de noroc...stiu ca ai sa vii cu contraargumentele Ceahlaul si Intergaz,dar asta e...ai ceva "material"de o calitate cit-de cit,faci treaba,ai ragalii,nu faci.

zloty23.11.2007 15:12

OFF TOPIC

Scoala de Fotbal "Gica Popescu" produce jucatori pe banda rulanta. Dupa ce AS Roma i-a achizitionat pe Pena (portar – 16 ani) si Mladen (fundas central – 16 ani), ambii internationali de juniori, Gica Popescu a vindut patru jucatori la Steaua Bucuresti: Ionut Nastasie (copilul fostului jucator al Universitatii Nicu Nastasie), Robert Vaduva – ambii atacanti, fundasul dreapta Ionut Fulea si Lucian Filip, mijlocas stinga. Primii trei au 15 ani si au cistigat campionatul national de juniori republicani. Lucian Filip are 17 ani si a fost cerut in vara de Piacenza. Pe linga italieni, foarte aproape de un transfer au fost si scotienii de la Glasgow Rangers, care l-au avut pe jucator intr-un stagiu de pregatire. Dupa ce Filip a efectuat viza si era aprope de un transfer, Gica Popescu a primit o oferta mai buna de la Gigi Becali, jucatorul ajungind in cele din urma la Steaua. Suma totala a tranzactiei nu a fost dezvaluita de niciuna dintre parti.

sorin_daniel23.11.2007 17:22

@Piece of Mind...spune niste nume de antrenori buni(romani)

FortuneTeller23.11.2007 17:58

@Gica Chioru

Frumos remember... Oricum cu privire la Lacatus nu as putea fi de accord cu tine, analizezi activitatea lui Lacatus la carma Stelei precum Gigi Becali, adica cu un aer de deja-vu. Ai vazut viitorul cumva, arata rau cu Lacatus? Sau e doar o chestie subiectiva? Adevarul este ca desi nu-ti place personalitatea lui Lacatus, ai putea totusi sa admiti ca agresivitatea si ambitia lui si-au pus amprenta asupra Stelei atat in 1986 , cat si in anii 90. Acum insa e antrenorul Stelei si ar trebui lasat macar cat a fost lasat Oli ca sa demonstreze ceva. Si a fi lasat nu inseamna doar sa semneze condica in Ghencea, ci chiar sa fie la carma echipei fara a se preocupa de scandaluri sau declaratiile patronului venite prin presa. Poate nu este un antrenor mare, dar nici macar sa incerce nu are voie? In definitiv echipa actuala este oricum la sfarsit de ciclu, deci rezultatele nu ar trebui sa fie obiectivul principal, ci formarea unei echipe noi.

@Sorin Daniel

E. Jenei! El reprezinta nu numai momentul 1986, ci mai ales definitia gentleman-ului intr-o tara si o profesie plina de indivizi de tip nou, subdezvoltati intelectual, creatie a socialismului falimentar. Acesti indivizi, apelati de obicei cu "nea Cutare", vor iesi in permanenta in fata desi nu au nimic a spune si ne vor face sa regretam si mai mult putinatatea celor precum dl Jenei. Ce diferenta sa-i auzi vorbind pe Jenei si pe "nea" Mircea ...escu!! Unul are performante adevarate si niciodata nu se lauda sau nu isi iese din fire, nu jigneste chiar daca nu e de accord. Celalalt? Va las pe voi sa spuneti. Apropos de Piturca: dincolo de marea calificare oare cati vad cu adevarat nivelul grupei din care ne-am calificat? Tot este de felicitat, mai ales pentru felul in care incearca totusi sa impuna disciplina la nationala, dar parca prea multa excitatie in urma unei calificari in dauna Bulgariei, Belarusului si Albaniei.

eddie the 'ead23.11.2007 18:05

@Piece

Sa gasesti antrenori buni care au fost simboluri ale echipei pe care le antreneaza ar fi greu. Poate Daniel Passarella, la River...

Dar eu unul nu cred in regula conform careia marii fotbalisti nu pot deveni buni antrenori. Pe linga Passarella, imi mai vin in minte Cruyff, Vogts, Beckenbauer. Chiar si Mircea Lucescu sau Iordanescu (oameni de nationala, cind jucau).

Nu inteleg ce ai cu Lacatus, pentru ca, evident, esti foarte suparat pe numirea lui la Steaua. Daca l-as vedea pe Lacatus principalul vinovat pentru "fotbalul" jucat de echipa acum, as mai zice, dar e clar ca nu el e cauza. Si atunci? Ca se putea aduce un antrenor mai bun, mai experimentat, cu rezultate? De acord, dar cred ca ai uitat ce patron avem si ce motivatie a avut pentru aducerea lui Laca. Cred ca mai ales in perioada asta el trebuie sprijinit. Ce-o fi mai spre primavara, vara, om vedea...

Sper ca ti-am mai schimbat parerea despre sustinatorii lui (altfel, ai dreptate in privinta lui AndreyCor - o carte de gramatica nu i-ar strica).

Virgil23.11.2007 18:13

@LARI

Asa e, despre Viorel era vorba. :) Multumesc pentru atentionare. Voi face cuvenita modificare.

Eu sunt cel care a facut afirmatiile respective (desi nu imi aduc aminte totusi sa fi sustinut ca Lacatus ar trebui demis la finalul turului), pe care le sustin in continuare.

Virgile, nu era nici o problema daca imi pronuntai numele, sa stii.

P.S. Sunt de acord ca Lacatus a nimerit la echipa intr-un moment neprielnic, dar daca ar fi antrenor, cum sustine majoritatea celor de mai sus, ar trebui sa reuseasca sa scoata echipa din criza, nu?

P.S.2 Lotul pe care l-a avut Steaua in sezonul 1999-2000 a fost unul dintre cele mai slabe din istorie, plin de nulitati gen Chiorean, Zotinca, Novakovici, Giuchici, Bordeanu, etc.

P.S.3 Am mai spus-o, pentru un suporter, probabil cea mai mare implinire ar fi ca un jucator adulat, un simbol fotbalistic sa reuseasca inclusiv ca antrenor pe banca formatiei la care a cunoscut gloria. Cunoasteti multe exemple in acest sens?...

Corect, ale tale erau vorbele, dar probabil ca nu esti singurul care vede astfel problema. E opinia voastra si trebuie privita ca atare.

Afirmi ca lotul din 1999/2000 e unul dintre cele mai slabe din istorie. Si totusi, Tudor, Ritli - Reghecampf, Ogararu, Fl Dumitru, Miu, Belodedici, Baciu, M Gheorghe - Trica, Lincar, Falemi, Lutu, Rosu - Lacatus, Ciocoiu, Danciulescu, S Ilie, erau nume grele la vremea respectiva. Daca numeri o sa constati ca sunt exact 18. 11-le de baza plus 7 rezerve.

In ce priveste al treilea post scriptum, consider intrebarea fara relevanta. Chiar tendentioasa. Cum ar veni, daca nu au devenit nici alti mari jucatori antrenori foarte buni, cu performante, cum de ne trece prin cap ca tocmai Lacatus ar reusi. Nu se stie de unde sare iepurele. Norocul lui Jenei, pe langa calitatile de pedagog si cunostintele tehnico-tactice, a fost ca Halagian i-a lasat o echipa de 24 de karate.

grizzly23.11.2007 18:50

pai daca imi dati si mie un raspuns de ce este preferat Nicolita lui badoi, poate o sa incep sa cred in antrenorul Lacatus.

costy_k1_G.23.11.2007 19:06
pai daca imi dati si mie un raspuns de ce este preferat Nicolita lui badoi, poate o sa incep sa cred in antrenorul Lacatus.

E la mintea cocosului...Banel e mult mai tanar fata de Badoi si se merge spre viitor, despre Laca pot spune doar ca la ora actuala e stalpul de la Steaua.

AndreyCor23.11.2007 21:43

hai sa-ti ex cum e treaba:deci Banel ar fi titular si daca ar concura pe post cu Ronaldo pentru ca el e oaia favorita a lui Gigi,asa cum e si surdu care din surse oficiale venite de la Cluj(ce-i drept mai in soapta)a fost unul din cei trei magnifici care au luat bani de la cioban sa se dea la o parte in meciul direct Steaua-CFR(surdu Anca si jula),Anca a ramas cu botu pe labe la Cluj jula e la gloria buzau iar la Steaua a ajuns marele jucator ROMEO SURDU.Gigi nu va comenta niciodata nik la adrewsa lui pentru ca il are la mana.

Cred ca inainte sa-ti promovezi ineptiile aici ar trebui sa treci putin pe la scoala, poate vei invata si tu sa mai pui unele cratime.

Daca astia sunt sustinatorii lui Lacatus sau daca asta e nivelul de intelegere al lucrurilor din partea suporterilor Stelei, e vai si amar de noi!

domnule mai scuteste-ma,scriu cum vreau eu si cu asta basta,il sustin pe Laca oriunde si oricand si nu-i suport pe cei care il contesta pe el si pleaca,capul in fata lui ciobanila pentru un pumn de bani.

«12»