FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dica 2 goluri in Romania 6 - 1 Albania

«12»
pvf_0722.11.2007 14:50

Prea marfa a fost cand tot stadionu striga Dica, mai ales ca el a fost primu si ultimu care a marcat.

TOT asa sa le o dam si lu Dinamo 6-1. forzateaua :steag_steaua_ro: dica10

ros-albastru4ever22.11.2007 14:57
Felicitari Dicane!

Bravo Romania!

In afara de golul lui Tamas, la toate golurile m-am bucurat! Bine, imi cam pare rau ca i-am batut in halul asta pe Albanezi, pentru ca pana la urma ei ne-au ajutat sa-i lasam pe bulgari acasa!

:steag_steaua_ro:

Sunt intru totul de-acord cu tine...trebuia mai usor ca doar nu ne crestea coeficientul dak ai rupeam pe albanezi cu 10-0...valoarea nu ti-o arati cu un car de goluri date unor echipe precum Albania,pana la urma ne-au ajutat sa ne calificam ca dak luau bataie cu Bulgaria,meciul de la sofia era decisiv...una peste alta sper ca Dica sa marcheze macar odata si pentru Steaua cu javre sau macar sa ne mai lumineze jocul nostru ca e praf rau de tot

elias_custura22.11.2007 15:25

E de inteles ca Dica "joaca" la nationala..... are anturaj si cu cine juca insa la noi daca nu facem revolutie ,.............hhttp://static.fcsteaua.ro/forum/style_emoticons/default/steag_steaua_ro.gif

yo_marius22.11.2007 15:51
Lasa ba frate cu Cocisul vostru. Torje si Bogdan Stancu sunt cu 10 clase peste el. Luam pe ei. Impreuna cu Zicu si Costea.

prietene...tu sigur te uiti la fotbal???? sa stii ca sportul in care niste baieti arunca o minge peste un fileu si o lovesc cu mana se numeste volei MASCULIN!!!! lasa-ne te rog cu "clasele" tale ca se vede ca esti pe "afara" rau de tot!!!!!!

«12»