FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dica 2 goluri in Romania 6 - 1 Albania

«12»
fcsteaua.ro21.11.2007 19:49

SPECTACOL România si-a luat adio de la stadion si de la preliminariile EURO 2008 într-o maniera entuziasmanta, chiar daca de pe teren au lipsit vedetele Mutu si Chivu.

"Farurile" Chivu si Mutu lipsesc de pe gazon. Cei mai multi spun, asta spre nemultumirea "soferului" Piti "priceput altfel" ca ei au calauzit drumul spre EURO 2008.

România începe asadar pe pozitii cu Albania, trece si pe avarii la bara lui Skela sau la golul lui Kapllani, dar încheie entuziasmant cu motorul turat la maximum.

Dica reuseste în minutul 18 ceea ce nu a prea mai facut la Steaua. Sa înscrie. E drept ca pasatorul, Ogararu, a plecat de ceva timp din Ghencea. In prima parte, jocul se deruleaza mai degraba lent, cumva apatic.

Lipseste miza pentru ca ea a fost bifata mai demult. In Luxemburg, cu ajutorul considerabil al Albaniei care aporoape în acelasi timp la Tirana încurca iar, de data aceasta decisiv Bulgaria. Uitam si nu iertam.

Nu avem mila de sarmanii albanezi împotriva carora ne dezlantuim într-o repriza secunda de vis în care Tamas ne aminteste de golul lui Boloni cu Italia dintr-o lovitura libera de la distanta. Sau în care colegul sau de la Auxerre, Daniel Niculae, simte nevoia sa replice printr-o dubla, razbunând astfel ratarile cu Bulgaria, festivalul golurilor încheindu-se cu doua penaltyuri ambele transformate de Marica si apoi de Dica.

O victorie frumoasa împotriva unei formatii debusolata mai ales dupa ce a ramas în inferioritate numerica. Intre momentul Sofia si cel de aseara distanta e însa mai mica si categoric înselatoare, comparativ cu evolutiile si scorurile înregistrate pe tabela.

Am terminat campania cu piciorul pe accelaratie în ultimul joc dupa o evolutie cu frâna de mâna trasa în Bulgaria, pe fondul unei viteze ideale de croaziera în restul întâlniriilor din preliminarii.

Nici înfrângerea cu Bulgaria, nici victoria cu Albania nu pot constitui repere pentru ceea ce va fi la anul în Elvetia si Austria. Dificultatea si lungimea traseului va depinde numai si numai de ceea ce vor hotarî sortii pe 2 decembrie la Lucerna.

Pâna atunci mai sunt multe reglaje de facut într-o masinarie ce merge, dar care poate si trebuie sa fie îmbunatatita. Pâna una alta, Piturca a mai avut o data dreptate. România a facut cel mai spectaculos joc din ultimii ani fara Mutu si fara Chivu.

ProSport

alexblaja21.11.2007 20:02

BRAVO Romania! BRAVO Dica! TE ASTEPTAM SI SAMBATA CU 2 GOLURI!

Saracul de Ciprian "asta e cea mai tare" Marica a trebuit sa se roage de colegi sa bata penalty-ul ca sa dea si el un gol! Ce obosit!

Treaba cu "trebuia sa-i menajam pe albanezi ca si ei ne-au ajutat" mi se pare absolut aiurea...cu bulgarii au jucat pentru ei, asa au jucat si cu noi. Cu bulgarii, o echipa in deriva cum eram si noi acum cativa ani cand faceam egal cu Armenia, le-a iesit. Cu noi, nu! Asta e!

HAI Steaua!

danimarcu21.11.2007 20:08

Bravo Romania pentru aceasta campanie si pentru calificare ,dupa atatia ani, la un turneu final!

Bravo Piturca,mi-ai recastigat respectul!

Bravo Dica, sper din tot sufletul sa pleci in iarna la o echipa mare!O meriti din plin!

radusor21.11.2007 20:13

pai Dica nu mai joaca bine la Steaua ca nu are cu cine..

dr.adrian921.11.2007 20:28

dupa parerea mea Dica e slab

numi place deloc. nu stiu de ce. si in meciul asta a fost sters de tot. ce goluri a dat si eu le dadeam

sper sa plece cat mai devreme de la Steaua si adus b Stancu si torje.

Dragoshel21.11.2007 20:30

Nicolae Dica: ?Sper sa imi prinda bine aceste goluri si sa reusesc sa inscriu si sambata cu Dinamo. Ne bucuram ca am reusit sa ne calificam, cred ca am avut un lot unit si mergem la turneul final de pe primul loc in grupa. Eu imi propun sa marchez la fiecare joc si ma bucur ca am facut acest lucru?.

Declaratie dupa meciul cu Albania.

alexblaja21.11.2007 21:14

@dradrian9

ma, daca nici acuma nu ti-a placut Dica, ce sa mai zic...uita-te in sectiunea video ca a facut un baiat top 10 golurile lui Dica...nu multor fotbalisti li se poate face un top 10 al golurilor pe care le-au datm cel putin lui torje si Stancu nu

Daca vrei sa joci la Steaua cred ca ar fi bine sa trimiti un cv si cateva dvd-uri lui Adi Ilie, ca tot se vrea "primenirea" lotului la iarna. Cine stie, poate te vedem in primul 11!

CaTaLiNsm StElIsTu21.11.2007 21:32
dupa parerea mea Dica e slab

numi place deloc. nu stiu de ce. si in meciul asta a fost sters de tot. ce goluri a dat si eu le dadeam

sper sa plece cat mai devreme de la Steaua si adus b Stancu si torje.

Nu vreau sa supar pe nimeni dar din pacate tu esti rupt total de realitate.Nu stiu la ce meci te-ai uitat tu,dar Dica chiar a jucat bine in acesta seara.Sper sa-si pastreze forma si in meciul cu Dinamo,sau chiar sa o depaseasca!

In fond e o victorie imbucuratoare prin faptul ca incheie o campanie reusita de calificare si sper intr-un drum cat mai lung Euro!

BRAVO Romania!!!

Astristul21.11.2007 21:47

Felicitari Dicane!

Bravo Romania!

In afara de golul lui Tamas, la toate golurile m-am bucurat! Bine, imi cam pare rau ca i-am batut in halul asta pe Albanezi, pentru ca pana la urma ei ne-au ajutat sa-i lasam pe bulgari acasa!

:steag_steaua_ro:

Kustic21.11.2007 21:55

a facut cel mai spectaculos meci cu albania ... dc nu cu bulgari???

si da Bogdan Stancu sau Torje ar fi pentru steau cele mai bune transferuri... oameni de viitor... nu aduci jucatori ca badoi de nu l-am vazut un meci sa joace... poate si Cristian Daminuta ar fi bun pentru Steaua...

sa aduca jucatori tineri cu entuziasm si cu determinare ....

oricum bravo piti merita toate laudele este singurul antrenor apt din Romania... chiar daca acum ceva timp il injuram ca nu il joaca pe Ogararu si il prefera pe contra :steagcruce:

alexblaja21.11.2007 21:58

@kustic

si din cauza cui nu a jucat badoi? Intrebarea e retorica, raspunsul este: Il Ciobandante!

dr.adrian921.11.2007 21:58

nu intelgeti nimic. e bun Dica??? poate doar cand prinde cate o zii in care ii ies toate.

intrati pe google si cautati Hagi sau Romania 1994 fotbal sa vedeti un fotbal adevarat pe stadioane

jucat de niste romani. Hagi era omnipresent pe teren era rapid avea tot

pai Dica mai mult sta pe teren decat sa fuga.

mie numi place acest gen de fotbalist ci genul de fotbalist muncitor gen Hagi gattuso sau zidane care au totul si joaca din placere ceea ce nu se poate spune despre jucatorii Stelei si romani in acest moment.

Dica e un produs al presei de *** din Romania

ce credeti ca daca era asa bun jucator nu era de mult afara pe o suma de 3 mil. pai Becali cand vede 3-4 mil pe el isi face in pantaloni si il da

p.s nu ma supar ca ma critizati caci si eu critic pe alti si mai si insult

si nu o sa ma transfer la Steaua eu iam propus lu Adi Ilie 2 jucatori adica falcao de la river si babovic de la ofk belgrad- cel mai bun jucator de la ce u21

endorama21.11.2007 21:58

mda.... mie nu-mi place scorul final. ce sens avea sa-i umilim pe albanezi cu inca 2 goluri cand deja erau in doar 9 oameni? daca jucatorii nostri se cred atat de valorosi trebuiau sa-i bata pe bulgari si sa putem sa fim si noi capi de serie pentru CM 2010.

am senzatia ca peste vreo 4 zile o sa se dea Piturca si ceilalti cu capul de pereti cand vor vedea ca in loc sa avem o grupa cu Bulgaria, Belgia samd, o sa avem si o echipa din categoria Franta, Italia, Germania. asta in conditiile in care doar o singura echipa se va califica direct din grupa.

CaTaLiNsm StElIsTu21.11.2007 22:15

O singura intrebare am:Nicolita e un jucator bun in opinia ta?Nu de alta dar vad ca parerile sunt impartite in acest sens si as dori sa stiu tu in care categorie te afli....

w3bmaster22.11.2007 03:05

Nu ma satisface cu nimic aceast rezultat

Daca eram buni ii bateam pe Bulgari pentru o revansa morala nu pe amaratii de albanezi care ne-au ajutat destul indirect da asa e romanu .....

Cat despre Dica din pacate e cam singuru jucator de fotbal de la Steaua SINGURU care stie cu mingea si faptu ca uneori joaca sters is cred 2 motive 1 . nu esti mereu genial 2 . Scuze da cand il vezi ca Iacob isi da cu mingea in fata Nicolita e cal Ov ptere e un bat si mingea sare pe langa el cum drac sa mai joci din "placere" nu uita Dica il are ca idol pe Dobrin (Mutu la fel + a fost coleg cu Dica) eu ma rog sa nu plece atunci daca nu vor fi adusi jucatori calumea mie ca nu mai ma uit deloc la meciuri ca nah ..... ce drac sa vad turca 100%

Si doamne Torje de ce nu il iau eu zic ca daca ramane la Poli se cam stinge si am credinta ca el va fi noua stea a nationalei are talent calitati ii tre doar o echipa care sa il arunce in bataliile ligi campionilor cu pretentii mai mari etc + macar un mijlocs ceva sud american da nu de mana a 2 ceva cat de cat bun daca nu un tinerel macar unu desta pe la 25 de ani pui mei daca se vrea se po da nu prea se vrea la noi in fine asta e cat despre ii ciomandata prosti mai sunt aia care il voteaza in weekend .... eu nici macar nu merg nici unu nu merita dai drac sa arda toti politicieni de kkt de la noi ...

yo_marius22.11.2007 07:47
Si doamne Torje de ce nu il iau eu zic ca daca ramane la Poli se cam stinge si am credinta ca el va fi noua stea a nationalei are talent calitati ii tre doar o echipa care sa il arunce in bataliile ligi campionilor cu pretentii mai mari etc +

torje n-o sa vina.......si mie imi pare rau ca s-a zgarcit kktu de Jiji la Cocis!!!! ce super-jucator e Cocis si ce cuplu ar fi facut la mijloc cu Plesan.......

CELINEE22.11.2007 08:54

ma bucur tare mult ca au facut un meci superb ai nostri aseara.sa ne fie mila de altii? ar trebui sa le multumim alor nostri ca au facut spectacol pentru noi. chiar deviez putin de la subiect credeti ca arsenalul o sa aiba mila de noi?ati vazut ce a facut cu slavia acasa sigur o sa faca si cu noi la fel de dragul suporterilor.Dica are tehnica si e bun cand vrea de ex: aseara mi-a placut de el mult.a aratat ca e de valoare.ce nu imi placce la el e ca nu alearga deloc mai mult sta decat sa alerge.si daca ar pleca in iarna la benfica ca am auzit ca e interesata de el eu cred ca o sa stea mai mult pe tusa.in fine felicitari alor nostri pentru meciul oferit si multumiri multe lui piti ca ne-a dat ocazia sa ne vedem echipa intr-un turneu final.

bafta nationalei si sper sa fie cu noroc tragerile la sorti de pe 2 dec si sa ocolim franta,germania si italia.

intotdeauna Steaua si la bine si la rau

forzateaua

BICFALVI22.11.2007 09:33

bravo Dicane, ai jucat fff bine, iti dau 1000000000000000 din 10, sper sa ramai la Steaua mai stai macar 3 ani la Steaua dupa aia poti sa te duci la Benfica dar parerea mea, tu esti totul pentru Steaua, nu imi imaginez Steaua fara Dica, as vrea sa joc odata cu Dica, asta-i visu meu, sa facem un meci 1 la 1 eu cu Dica ........dar trebuie sa astept un an ca sa mai vina Steaua in Iasi !!!!!!!!!!! hai succes Dicaaaaaaaaaaaaa

fular-campionii

CaTaLiNsm StElIsTu22.11.2007 10:05
bravo Dicane, ai jucat fff bine, iti dau 1000000000000000 din 10, sper sa ramai la Steaua mai stai macar 3 ani la Steaua dupa aia poti sa te duci la Benfica dar parerea mea, tu esti totul pentru Steaua, nu imi imaginez Steaua fara Dica, as vrea sa joc odata cu Dica, asta-i visu meu, sa facem un meci 1 la 1 eu cu Dica ........dar trebuie sa astept un an ca sa mai vina Steaua in Iasi !!!!!!!!!!! hai succes Dicaaaaaaaaaaaaa

fular-campionii

:))...visul meu e sa fac un"meci"1la1cu Jiji...cine pierde pleaca la Polul Nord pe viata!

cristi_mold22.11.2007 10:19

O singura necunoscuta mi-a produs acest meci. Cum se face ca Dica la Steaua e praf si la Nationala joaca extraordinar? M-am gandit mult la acesta intrebare si cred ca am gasit un raspuns. Deja s-a saturat de pseudojucatorii de la Steaua si de Gigi Becali. De aceea cred ca pentru el ar fi mai bine sa plece la Benfica sau oriunde altundeva este dorit.

androsteaua22.11.2007 12:05

bv baieti! in sfarsit suntem si noi acolo...

forza Steaua!! batem Dinamo

Khalid22.11.2007 12:27

Cocis magnific cu Albania! Impreuna cu Ogararu si-a batut joc de partea stanga a Albaniei in prima repriza, ar fi cazul ca Gigi sa puna banu' la bataie.

Stelist_22.11.2007 12:46

Lasa ba frate cu Cocisul vostru. Torje si Bogdan Stancu sunt cu 10 clase peste el. Luam pe ei. Impreuna cu Zicu si Costea. si facem o super echipa.

laurentiu196922.11.2007 13:33

Ma bucur pentru Dica. S-a simtit in sfarsit in largul lui. Mi-am adus aminte de fazele care le-a facut cu Elton in meciul cu National.

Acum, din pacate, cum sa intri in combinatii cu Lovin, Petre, Iacob sau Nicolita? Te apuca nervii cand le vezi preluarile!

La meciul cu Albania, Dica a colaborat cu Cocis, Ogararu si Nicolae, care...sunt altceva!

Sper sa aiba o prestatie buna in ultimele meciuri are sezonului (desi nu are cu cine!), apoi, ii urez succes la Benfica!

Khalid22.11.2007 13:36

@Stelist_

Sigur! Mai vine Kaka, Lampard, Chivu si Cech si facem o super echipa.Pfff

«12»