lasa-ti mah poate il lasa Jiji pe Adi sa aduce jucatori ca daca continua ciobanu,mai aducea ceva tip SURDU, si tineam cu steaua2,ca ce aia nu joaca ca Steaua noastra? s-a vedem ce va fii i redur poate poate prindem un loc 3. Jiji lasane ,lasane.
lasa-ti mah poate il lasa Jiji pe Adi sa aduce jucatori ca daca continua ciobanu,mai aducea ceva tip SURDU, si tineam cu steaua2,ca ce aia nu joaca ca Steaua noastra? s-a vedem ce va fii i redur poate poate prindem un loc 3. Jiji lasane ,lasane.
"Nu depinde Steaua de voi,ci voi de Steaua".GRESIT!!!Steaua suntem NOI!!!Suporterii care venim mereu si care suntem mereu langa echipa si la bine si la greu.Aceasta prezenta ne da dreptul de a critica.VOI cetatenilor de TV nu aveti acest drept pentru ca nu faceti niciun sacrificiu pentru Steaua.Acesti jucatori mercenari,acest patron imbecil si aservitii lui vor pleca,vor disparea,insa noi vom fi mereu langa echipa,pentru eternitate.Steaua nu reprezinta 100-200 de angajati.Steaua reprezinta milioane de suflete.Fara NOI Steaua nu ar exista.Steaua suntem NOI!!!
Mhai scufitza "cu-cosurile" pline de alune , nu vezi ca vorbesti in stereotipuri....... care voi mha... care mergetzi pe stadion....??? avetzi stadion de mii de suflete......???? ca nu inteleg..... parca sufletele cetatenilor care se uita la TV nu se puneau la numaratoare matale...... esti praf !!!
In legatura cu rezultatele imi pot da cu parerea.
Rezultatele negative nu m-au intristat cat m-au enervat. Stiind ca aceeasi jucatori au fost in stare sa joace bine, sa ma scoata in strada la victoriile extraordinare de acum 2 ani iar acum mimeaza fotbalul, ASTA ma enerveaza la culme. Daca vedeam ca pleaca jii de la Steaua, ca se vindea lotul, ca jucam cu juniorii si retrogradam, ii sustineam PANA IN PANZELE ALBE. Dar cand vad durerea de **** pe care o afiseaza unii cand reprezinta ceea ce e mai frumos in fotbalul romanesc, ma iau dracii si le-o trag si eu cat pot la mumu, asa cum imi fac si ei mie dand dovada de "interesul" pentru culorile pe care le poarta.
superb articol Eu cred ca nu ar trebui sa mai dam atitia bani si incredere unor jucatori ca marica sau stiu eu cine . La Steaua trebuie sa vina doar straini!
cum cine sunt respectivele personaje?
nu stiti?
pai ei sunt baietii care au omorat-o pe elodia si care incearca sa il insceneze pe cioaca!!!
comentarii pe aici ca Marica e bun, ca Lucescu e bun etc..
nu e suficient ca-l avem pe Rada la echipa, care ne-a injurat pe unde ne-a prins in sezoanele trecute? ca jucator isi face datoria fata de club, dar nu pot sa-l uit cand ne injura... si mai nou cum venea sa cerseasca aplauze la sfarsit de meci...
sa-l mai luam pe zicu? pe margaritescu, pe maftei? ca doar sunt buni nu?
unde e fratele meu spiritul stelist? pentru cateva rezultate ajungem sa cumparam toti antistelisti?
sa va aud acum, R. Lucescu antrenor... dati repede o fuga pe la arhiva video sa vedeti un filmulet din 98 cand razvanel dedica egalul din regie tuturor antistelistilor...
N-am cum sa uit acea declaratie. O tin minte si acum. Cu cata ura l-am injurat la vremea aia si asa am facut si acum cand mi-ai adus aminte! :biggrin:
![]()
comentarii pe aici ca Marica e bun, ca Lucescu e bun etc..nu e suficient ca-l avem pe Rada la echipa, care ne-a injurat pe unde ne-a prins in sezoanele trecute? ca jucator isi face datoria fata de club, dar nu pot sa-l uit cand ne injura... si mai nou cum venea sa cerseasca aplauze la sfarsit de meci...
sa-l mai luam pe zicu? pe margaritescu, pe maftei? ca doar sunt buni nu?
unde e fratele meu spiritul stelist? pentru cateva rezultate ajungem sa cumparam toti antistelisti?
sa va aud acum, R. Lucescu antrenor... dati repede o fuga pe la arhiva video sa vedeti un filmulet din 98 cand razvanel dedica egalul din regie tuturor antistelistilor...
Ai dreptate in comment-ul tau, dar trebuie sa tzinem cont ca ACUM, Rada ishi face destul de bine treaba la Steaua .. Nu zic nu, ne-a injurat , noi la randul nostru l-am injurat, i-am bagat carne in frigider ca ne injura, cat pentru un popor intreg, dar ce mai e STELIST la Steaua ACUM in afara de NOI, suporterii ?? Pe jucatorii CRApidishti, suporterii ii obliga practic sa ne injure , iar ei se conformeaza, dar asta nu e o scuza. Cat despre Il MUCE Jr. , daca ala vine antrenor la Steaua , TOATA VIATZA o sa-mi bag p#l@-n natzia lui de jeg penal si de infect ... Nu-l suport nici cu 2 tone de lamaie kk-m`ash pe inima lui de zdreantza. Nu-mi pasa de performantzele lui, sunt egale cu ZERO pentru mine .. Eu la Steaua NU IL VREAU. Despre Dan Petrescu , care se da mare stelist , ce sa mai spunem ca a pupat steagu` "daunatoarelor" ?? Credetzi ca Lacatus ar fi pupat steagu` rivalelor daca juca acolo ? Eu ma indoiesc. Am mai zis, in afara de NOI, suporterii, sunt CATEVA EXCEPTZII care mai sunt stelishti adevaratzi, in rest sunt numai TRAVESTITI. In fine ... Ne enervam degeaba, ca n-o sa rezolvam nimic.. Steaua-Dinam0 ( 3-1) .. Forza Steaua
da... Rada isi face datoria si atat. niciodata nu o sa-l respect decat pentru cea ce face in teren.
spui de Lacatus cu pupatul steagului.. cel mai bun exemplu e Hagi cand a fost propus antrenor la spurkati.. si nu s-a dus..
da... Rada isi face datoria si atat. niciodata nu o sa-l respect decat pentru cea ce face in teren.spui de Lacatus cu pupatul steagului.. cel mai bun exemplu e Hagi cand a fost propus antrenor la spurkati.. si nu s-a dus..
Asa este, Hagi nu s-a dus la spurki , dar un exemplu este si Lacatus ca nu ar fi pupat niciodata vreun steag al rivalilor, corect ? Insa nu toata lumea are personalitate din cate se pare .. si l`am dat exemplu pe Dan Petrescu ( tot respectul pentru ce a facut pentru Steaua), dar cand s-a injosit si a pupat steagu` la "grauri" .. Iar daca eshti atent la ceea ce face Rada pe teren ACUM , la Steaua , o sa vezi ca el chiar se dedica Stelei ( parerea mea ) , si crede-ma ca nu il am la inima deloc pe Rada.
Amatori aia sunt cam ca toti romanii mentalitate praf
Eu votez pentru o echipa de 10-15 straini cu 4-5 juc romani f buni si sa vedeti ce se pun baieti pe jucat cand or vedea ca in loc sa tinem jeguri romanesti aducem straini sa ii inlocuim (si nu ma inspira cu nimik celebru exemplu unguresc de la CFR ....) eu de mult am zis ce bine ar fi cu7 straini eu unu lucrez cu straini mereu e Alceva .....
Da straini de prima mana nu rebuturi de Liga a 2 din tari de mana a 2 a ... sau nu mai stiu eu ce....
Cat o sa treaca pan vad si eu un fundas italian la noi ? un mijlocas sarb/sud american / unu african care sa fie o stanca un atacant care sa vrajeasca mingea
Jiji imputitule ai 3 miliarde zice 200 mil baga in echipa si 5 ani in Romania maturi cu tot cioban prost ....
Jiji imputitule ai 3 miliarde zice 200 mil baga in echipa si 5 ani in Romania maturi cu tot cioban prost ....
neahhhhh.....nici macar teoretic nu are 3 miliarde!!!!...acum serios,cred ca Jiji e pe undeva pe langa Copos la avere....doar ca ala nu e asa laudaros (dau yooooooooo...fac yooooooo....etc..)
Pentru mine Steaua inseamna mai mult decat un club de fotbal. Steaua a fost componenta a familiei mele: a contribuit educativ in toate etapele formarii mele ca om incepand din timpul copilariei, cand m-a "adoptat", continuand a-mi fi ghid al tineretii iar mai apoi fiind treapta de temelie in desprinderea mea in "lume" ca adult responsabil pentru propria familie.
Multumesc Stelei si tuturor celor ce au facut parte din acest club, care au contribuit la formarea mea ca fotbalist si nu numai! Iar cand vine vorba de Steaua, imediat ma gandesc la suporterii ei. Nu exista bucurie mai mare pentru un fotbalist decat sa vada ca a fost apreciat pentru munca pe care a depus-o la clubul sau. Si pentru ca stelistii sunt foarte patimasi aprecierile sunt pe masura... iar aici as vrea sa citez dintr-un slogan pe care, de obicei, suporterii il adresau jucatorilor: "MANDRU DE VOI, MANDRU CA SUNT STELIST"!!!
Ogararu.ro
si`mi vine sa plang
Orice jucator care joaca pentru Romania trebuie aplaudat indiferent la ce echipa de club evolueaza .
@fansteaua46
Dar marica nu prea joaca, nu-i asa? Ce face el pe teren numai fotbal nu e! Vad ca te cheama "Fansteaua"...nu te-a deranjat afirmatia lui ironica referitoare la o eventuala venire a lui la Steaua? Pe mine m-a deranjat! Daca raspundea si el ca omul: "nu cred ca e momentul acum, dar, cine stie, poate pe viitor, niciodata sa nu spui niciodata etc..." acest articol probabil nu ar fi existat. El a trebuit sa raspunda ironic, doar este discipolul lui Mi.Lucescu!
Si oricum, daca joaca pentru Nationala ce, e intangibil, e Dumnezeu pogorat printre noi, n-am voie sa zic nimic despre el?