Cine-o mai fi, mãi frate, și Ciprian Marica ãsta? Pe la ce echipe mari din Vestul Europei o mai fi jucat și-ãsta? Câte zeci de mii de oameni i-or fi scandat numele pe marile stadioane ale lumii? A, e bãiatul ãla care a fost la Dinamo, care a dat golul egalizator cu marea echipã a Armeniei, pe vremea lui Nea Puiu Iordãnescu. Pe urmã nu l-am mai prea vãzut pe teren în meciurile Naționalei, cicã a jucat și cu Bulgaria sâmbãtã, dar eu nu l-am vãzut, deși m-am uitat la meci. "Asta e cea mai tare!" a exclamat acest prãpãdit când a fost întrebat dacã va veni la Steaua, o afirmație cu un vãdit caracter ironic. Dar cine l-a chemat pe acest rebut de jucãtor, luat la mișto în presa germanã dupã fiecare etapã din BundesLiga, la Steaua? Nu se știe, dar dacã este adevãrat înseamnã cã i s-a fãcut o onoare prea mare, pe care nu o meritã nici cât negru sub unghie. În fine, sã-l lãsãm pe acest anonim și sã mergem mai departe.
Cine-o mai fi, mãi frate, și Ioan Becali ãsta, zis Giovanni? E rudã cu Creditorul nostru parcã, dar nu înțeleg ce cautã el în "anturajul" echipei noastre de suflet! A, e omul ãla care a distrus toate echipele la care s-a dus! Acuma cicã ne va salva, va aduce jucãtori mari la Steaua, cu ajutorul marelui antrenor Mi.Lucescu
A propos, cine-o mai fi, mãi frate, și Mi.Lucescu ãsta, de care tot aud cã "direcționeazã" rebuturile de care nu mai are nevoie la Sahtior spre Steaua. Eu înțeleg cã stãm caprã pentru ucrainieni în problema Insulei ªerpilor și a Canalului Bîstroe, poziție întãritã de preș. Bãsescu (ce-mi place mie prescurtarea asta de la președinte, "preș."), dar chiar așa am ajuns, sã-și deverseze ãia deșeul de minã în curtea noastrã?
Cine-o mai fi, mãi frate, și suporterul ãla "stelist" cãruia i-au turtit ãia o roșie de fațã și au zis cã e sânge? Cum care, ãla de la meciul cu Bulgaria, la care presa a zis cã s-au bãtut galeriile Stelei și a lui Dinamo între ele. Chiar mã gândeam când am vãzut știrea, mã, chiar așa sã fi ajuns galeria Stelei, sã aibã numai 3 oameni (cã atâția erau în imaginile respective) dintre care unul sã semene cu Maftei, ãla de cãuta lãnțișoare prin iarbã la meciul tur cu vecinii noștri de la Sud?
ªi, nu în ultimul rând, cine-o mai fi, mãi frate, și ciobanul ãsta care conduce Steaua și care acum promite marea cu sarea numai ca sã-l voteze lumea la europarlamentare? Cine-o mai fi, mãi frate, servitorul ãla credincios, Argãsealã, care ne îndeamnã sã facem studii de piațã ca sã aflãm de ce nu vine lumea la stadion? Cine-o mai fi, mãi frate, clona aia care ocupã postul de manager sportiv și care seamãnã la fizic cu Adrian Ilie, fostul mare jucãtor stelist.
Ptiu, drace, parcã am fi în Zona Crepuscularã, nu alta!
alexblaja