@CNCT...lasa Nordu e treaba loc ce si cum u esti la SUD (din cate stiu ) atunci hai sa incercam ca face-m Sudu mai tare decat orice peluza din tara ..sa fim NOI idolii lor
NU ca nu am fi DEJA:)
@CNCT...lasa Nordu e treaba loc ce si cum u esti la SUD (din cate stiu ) atunci hai sa incercam ca face-m Sudu mai tare decat orice peluza din tara ..sa fim NOI idolii lor
NU ca nu am fi DEJA:)
cnct, javra, doar aberatii scoti din tine.marsh in groapa !
Nu sunt fan al cainilor, in nici un caz.Insa trebuie sa recunosc ca sunt invidios atat pe organizarea, unitatea si calitatea oamenilor importanti de la ei.Am mai spus si cu alta ocazie, nu poti compara un Dorin,Gica,John,Mustata ( pana nu demult) cu un Elias,Mihnea,Tararache.Aici se face diferenta.Atata timp cat Peluza Nord va fi condusa de oameni sclaviti de caini, batuti si injositi de ei nu vom putea ridica ochii spre ei.Am fost la Roterdam de 2 ori si n-am vazut nici un picior de stelist,la Praga am vazut 2 baieti care frecventeaza Peluza Sud (BOYS REGHIN),etc,etc...tu asta care m-ai intrebat unde am fost cu nationala , spune tu unde ai fost ?Prea multi soareci de net care nu cantaresc 50 de kile nici cu bocanci in picioare se vad ultrasi si is asuma merite.Cei mai multi veniti cu fularu ascuns la **** in zi de derby sa nu va prinda lumea si cand mergeti dupa caini va rugati sa nu dati de ei.Asta e adevarul,degeaba suntem multi daca ne uram intre noi ca dracii, daca nu exista nici un pic de unitate si daca suntem condusi de niste mormoloci.
javra, spune repede de la ce brigada esti!...lasa-ne cu vorbele tale de ***
cine vine ma tirat? vorbesti din proprie experienta? crezi ca nu stiu ca umblati tirati
prin colentina...mare galerie de *** sunteti voi. esti nationalist? ce faci tu pentru Romania
doar afisezi si tu un stegulet cu Romania si gata esti nationalist...
:steag_steaua_ro: ![]()
Vad ca ai scris mult dar de fapt nu ai zis nimic.
bai "dragalaso" CNCT mai usor cu jignirile si etichetarile
N-am dreptul si nici competenta sa intervin in discutiile legate de problemele interne ale brigazilor dar va rog sa evitati jignirile si amenintarile. Nu pe forum, exista p.m.
Orice eventuala abatere va fi sanctionata.